Kantoorinrichting

Ga voor een botanische kantoorinrichting!

Wist je dat een botanische kantoorinrichting met kantoorplanten veel voordelen heeft en ook nog eens erg mooi staat? Niet? Lees dan dit blog en ga zelf voor zo'n inspirerend kantoordesign!

Ga voor een botanische kantoorinrichting!

Een botanische kantoorinrichting is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van jouw kantoorruimte, maar wist je dat er juist heel veel inspirerende mogelijkheden zijn met planten in jouw kantoorpand? De term botanisch betekent namelijk alles wat te maken heeft met plantkunde. Denk hierbij aan de typische botanische tuinen. Dit wordt nu ook naar binnen toe getrokken. Na het lezen van dit blog heb jij helemaal de botanische vibe te pakken en ren je direct naar het tuincentrum voor een paar hippe planten!

08 kantoorinrichting uitbesteden

4x een botanische kantoorinrichting zonder groene vingers

Niet iedereen heeft groene vingers. Gelukkig hoeft een gebrek aan groene vingers bij jou of jouw collega’s absoluut niet te betekenen dat er geen plant in leven kan blijven op jullie werkplek. Er zijn kantoorplanten die tegen een stootje (of twee, of drie) kunnen, zoals cactussen, en tóch dat botanische gevoel geven waar iedereen zo happy van wordt.

Voorbeeld van een botanische kantoorinrichtingHangplanten geven ook de lounge-area een botanische look.

1. Voel je gezond met een botanische kantoorinrichting

Wist je dat planten veel positieve effecten op jou en jouw collega’s hebben? Planten geven de kantoorruimte een zuurstof boost en dat heeft allerlei handige gevolgen. Zo zorgen planten in het kantoorpand voor minder ziekteverzuim, minder stress en betere concentratie. En laten dat nou net de ingrediënten van een succesvolle werkdag zijn. Zo’n botanische kantoorinrichting ziet er dus niet alleen leuk uit, maar is nog ontzettend handig ook!

2. Creëer een echt buitengevoel in jouw kantoorpand

Niets is leuker dan het hele jaar door rondlopen met een tropisch gevoel. Dit is natuurlijk voor de tijd die je op kantoor besteed niet anders, juist daar is het extra leuk om het buitenleven naar binnen te halen! Zou het niet ontzettend leuk zijn om een tropische borrel te organiseren om jouw gloednieuwe botanische kantoorinrichting te vieren? Het gevoel dat je krijgt bij zo’n borrel, uiteraard inclusief drankjes met parasolletje, is precies het gevoel dat je krijgt met een botanische kantoorinrichting van de Officeplanner van SKEPP!

Een scandinavisch kantoordesign met kantoorplantenEen Scandivanisch kantoordesign kan eenvoudig opgefleurd worden met planten.

3. Planten passen in iedere kantoorinrichting

Een botanische kantoorinrichting kan altijd! Van klassieke kantoorinrichting tot industriële kantoorinrichting en van minimalistisch tot barok, een plant doet het altijd goed. Het is juist ontzettend leuk om te spelen met de aanwezigheid van planten in jouw kantoorunit. Als je onwijs fan bent van een Scandinavische kantoorinrichting, is bijvoorbeeld de pannenkoekenplant een goede match. Andere planten die eigenlijk altijd een topidee zijn, zijn hangplanten en verse bloemen. Hangplanten maken iedere archiefkast tot een feestje, terwijl verse bloemen een heerlijke geur verspreiden.

4. Kantoortuin? Ook daar hoort een plant

Heb jij een kantoortuin? In eerste instantie klinkt het vreemd om die ruimte op te leuken met planten, maar een kantoortuin heet niet voor niets een kantoortuin. Planten die het in iedere kantoorruimte goed doen zijn de gatenplant, de varen en vetplanten. Voor deze planten heb je geen groene vingers nodig. Een botanische kantoorinrichting past dus heel goed bij een kantoortuin, it’s all in the name… 

Voorbeeld van een kantoorruimte met hangplanten in de kantoorinrichtingMet het botanische afstijlpakket van Officeplanner heb jij ook binnen no-time mooie hangplanten in de kantoorruimte!

Laat jouw kantoor inrichten en ga voor een botanisch afstijlpakket

Een botanische kantoorinrichting matcht bij ieder kantoorpand, dus ook bij die van jou. Haal dus snel wat van die tropische vibes naar binnen met mooie planten in jouw kantoorruimte. Het ziet er mooi uit, werkt stressverlagend en concentratieverhogend. Voordat je naar het tuincentrum rent voor een paar planten, zou je eens moeten kijken naar onze Officeplanner. Download hier de brochure. Hier laten we precies zien hoe jij een botanische kantoorinrichting creëert door je kantoor te laten inrichten! Direct op zoek naar kantoormeubilair dat past bij een botanisch afstijlpakket? Bekijk dan onze webshop

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

De bladeren vallen van de bomen, de temperaturen gaan omlaag.. het najaar is begonnen. Tijd voor een sfeervolle en cosy kantoorinrichting. Dat doe je natuurlijk met de hulp van SKEPP!

Lees meer
Goede vervangers van de bureaustoel in de kantoorinrichting

Goede vervangers van de bureaustoel in de kantoorinrichting

Ben jij die bureaustoel soms zat? Het zit niet meer lekker, maar je hebt geen andere keuze.. Niets is minder waar! Ontdek hier verschillende vervangers van de bureaustoel!

Lees meer
Dit zijn de voordelen van het huren of leasen van je kantoorinrichting

Dit zijn de voordelen van het huren of leasen van je kantoorinrichting

Heb jij er ooit aan gedacht om de kantoorinrichting te huren of leasen? Dit kan veel voordelen met zich meebrengen. Lees dit blog en maak de beste keuze voor jouw bedrijf.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies