Gemeente Almelo

Gemeente Almelo

Van een lege ruimte naar een plek waar je spontaan verliefd op wordt

Gemeente Almelo

Insight

Locatie

Almelo

Metrage

700 ㎡

Stap binnen in de flexibele en sfeervolle ruimte van het gemeentehuis in Almelo. We hebben de eer gehad om het perfecte plaatje te creëren voor de multifunctionele ruimte op de derde etage. Van een lege ruimte van ca. 700 m2 hebben we de transformatie gemaakt naar een plek waarop je spontaan verliefd wordt. 

Of je nu een brainstormsessie aan de hoge aanlandtafel hebt gepland, een videocall in de afgeschermde zithoek of even wilt ontspannen aan tafel; de ruimte biedt het allemaal. De wensen waren duidelijk: een uitnodigende omgeving met veel privacy, afgebakende zithoekjes en een gevoel van thuiskomen creëren. Ons designteam wist precies wat er moest gebeuren. We kozen voor een licht kleurenpalet, flexibele meubelen, zachte materialen en planten voor het gevoel van thuiskomen. Met de slimme indeling en het flexibele meubilair is de ruimte altijd aanpasbaar en zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Het is een plek geworden waar ideeën tot leven komen, waar succes gevierd kan worden en waar je samenkomt voor (informeel) overleg. Elke hoek heeft zijn aandacht gekregen en het totale plan is doordacht en blijvend aanpasbaar. Wat zijn we trots op het eindresultaat. En zeg nou zelf, dit voelt toch als thuiskomen? 

Roomdividers Kantoorinrichting Werkplekken
Thijs van Eerden
Accountmanager
Thijs van Eerden
Lauren Brunnikhuis
Projectmanager
Lauren Brunnikhuis
Laury Schepers
Designer
Laury Schepers

Van ontwerp naar droomkantoor

Ons team staat voor je klaar om jouw dromen te verwezenlijken. We lopen persoonlijk stap voor stap door jouw wensen en eisen en komen tot een compleet ontwerp dat past en kan meegroeien binnen jouw organisatie.

Meer inspiratie nodig?

Dit is waar we trots op zijn. Laat je inspireren door deze toffe kantoren!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies