Adecco Group

De moderne kantoorinrichting van Adecco Group

Stap in het moderne kantoor van Adecco Group; flexibel en veelzijdig met een frisse uitstraling.

De moderne kantoorinrichting van Adecco Group

Insight

Locatie

Zaltbommel

Metrage

2800 ㎡

Opleverdatum

Q2 2024

Adecco Group schakelde ons in bij de herinrichting van het hoofdkantoor in Zaltbommel. De vraag? Een kantoor van nu. Geen statische opstellingen en grauwe kleuren, maar een flexibele inrichting met een frisse uitstraling. Wij gingen aan de slag en toverden de kale oppervlakte van 2800m2 om tot een modern kantoor. In de nieuwe inrichting draait het niet alleen om concentratiewerk, ook sociale en creatieve zones staan centraal. Van een sociaal hart, trainingsruimtes, brainstormplekken, tot diverse vergaderruimtes en meetingrooms. Of je nu in volle focus aan de slag wilt, of wilt sparren met jouw collega’s; het kantoor van Adecco Group bevat alle elementen die je nodig hebt. Veranderen de behoeftes? Dan is de inrichting eenvoudig op- of af te schalen. Dat is een kantoor van nu; dynamisch met een moderne uitstraling. 

Werkplekken Flexplekken Vergaderruimtes Meetingbox Phonebox Vergaderbox Brainstromen Trainingsruimte Pantry Sociale hart
Thijs van Eerden
Accountmanager
Thijs van Eerden
Lauren Brunnikhuis
Projectmanager
Lauren Brunnikhuis
Laury Schepers
Designer
Laury Schepers

Van ontwerp naar droomkantoor

Ons team staat voor je klaar om jouw dromen te verwezenlijken. We lopen persoonlijk stap voor stap door jouw wensen en eisen en komen tot een compleet ontwerp dat past en kan meegroeien binnen jouw organisatie.

Meer inspiratie nodig?

Dit is waar we trots op zijn. Laat je inspireren door deze toffe kantoren!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies