Campus Offices

Campus Offices - Rijswijk

Het stralende middelpunt!

Campus Offices - Rijswijk

Insight

Locatie

Rijswijk

Metrage

500 ㎡

Opleverdatum

Q2 2024

Campus Offices had een bijzondere uitdaging voor ons: een centrale plek creëren die alle panden met elkaar verbindt. De grote lijnen van het plan heeft Campus zelf opgezet met de Officeplannertool. Vervolgens heeft ons designteam dit verfijnd tot een bruisend middelpunt voor alle gebouwen. De kas is de plek geworden waar iedereen samenkomt! 

Van flexibele vergaderruimtes - variërend in grootte en stijl - tot de bar bij binnenkomst die direct zorgt voor een warm welkom. In het plan hebben we daarnaast rekening gehouden met een aantal loungeplekken voor informeel overleg. Tot slot is er een grote event space meegenomen in het project. In deze ruimte zijn de tafels opklapbaar en de stoelen stapelbaar, waardoor je elke opstelling naar wens kan bepalen. Ideaal voor een workshop, vergadering of een presentatie.

Het eindresultaat is een echte eyecatcher die klaar is voor de toekomst en past binnen de Campus Offices stijl. Wij zijn happy!   

Kas Bruinsma
Accountmanager
Kas Bruinsma
Max Kasteel
Projectmanager
Max Kasteel
Thirza Hoitink
Designer
Thirza Hoitink

Van ontwerp naar droomkantoor

Ons team staat voor je klaar om jouw dromen te verwezenlijken. We lopen persoonlijk stap voor stap door jouw wensen en eisen en komen tot een compleet ontwerp dat past en kan meegroeien binnen jouw organisatie.

Meer inspiratie nodig?

Dit is waar we trots op zijn. Laat je inspireren door deze toffe kantoren!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies