Waarom jij een telefooncel in jouw kantoorinrichting wilt!

  • Door Marlin Bos
  • vrijdag 18 oktober 2019

Jouw kantoorinrichting is niet compleet zonder een telefooncel. We bedoelen natuurlijk niet de groene hokjes die vroeger op straat stonden of de typische rode variant uit Londen. In dit blog hebben we het over de perfecte plek in jouw kantoorpand voor een goed telefoongesprek. Lees snel verder voor de 3 voordelen van de Meetingbox XS als telefooncel in jouw kantoorruimte.


3 voordelen van een telefooncel in jouw kantoorpand

Een telefooncel op kantoor is onmisbaar. We zijn tegenwoordig veel flexibeler, zowel thuis als op het werk. Dit zorgt ervoor dat we minder face-to-face contact hebben en meer communiceren via andere kanalen, zoals de telefoon. Hoog tijd voor de voordelen van een telefooncel in jouw kantoorinrichting!

Meetingbox XS Zo ziet de Meetingbox XS eruit, zoals je kunt zien zitten er 2 telefooncellen in!

1. Een telefooncel in jouw kantoorunit voor het perfecte belletje

Bellen zonder dat het hele kantoorpand kan meegenieten, is een must. Sommige gesprekken zijn nu eenmaal niet voor andermans oren geschikt. Werkgerelateerde gesprekken voer je het liefst met privacy. Hier is de Meetingbox XS uitermate geschikt voor. In zo’n eenpersoons telefooncel kun je perfect een zakelijk telefoongesprek afhandelen zonder ongewenst publiek.

Geluid van buitenaf komt de telefooncel niet binnen en jouw gesprek blijft keurig in de telefooncel hangen. Een ander voordeel is dat je niet bang hoeft te zijn dat de batterij van jouw telefoon leeg raakt. Er zit namelijk een stopcontact in de Meetingbox, dus je zit nooit zonder stroom.

Bellen zonder dat het hele kantoorpand kan meegenieten, is een must. 

2. Videobellen in een telefooncel op kantoor

Misschien is privacy bij videobellen nog wel belangrijker dan bij een regulier telefoongesprek. De gesprekspartner is immers zichtbaar en niet iedereen vindt dat even prettig. Dit soort gesprekken kun je dan ook het beste in een kleine ruimte met veel privacy voeren. In een telefooncel binnen jouw kantoorinrichting weet je zeker dat niemand onverwacht binnenloopt, dat geluid niet doordringt in de rest van het kantoorpand en dat jouw gesprekspartner voldoende privacy heeft. Door het compacte formaat van de Meetingbox XS is het namelijk praktisch onmogelijk om mee te kijken. 

Oberanger 6 2232 2In een telefooncel kun jij ongestoord werken.

3. De perfecte flexwerkplek in jouw kantoorinrichting

Er is veel te doen om flexwerkplekken tegenwoordig. Welke plek in jouw kantoorruimte is de perfecte flexwerkplek? Richt je een hele kantoorkamer in met meerdere flexwerkplekken? Kies je een kantoortuin vol flexwerkplekken? De perfecte flexwerkplek is eenvoudiger dan je denkt. Een telefooncel is namelijk ideaal om afgezonderd in te werken als je daar behoefte aan hebt.

 In een telefooncel weet je zeker dat geluid niet doordringt in de rest van het kantoorpand.

Zo hoef je geen grote aanpassingen in jouw kantoorinrichting te doen en maak je veel mensen blij met een plek om even in totale afzondering te werken. De Meetingbox XS is geventileerd en zoals we eerder benoemden voorzien van een stopcontact, dus alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Bovendien is hij heel eenvoudig te monteren en demonteren!

IP2Entertainment Officeplanner De meetingbox is voor elke activiteit geschikt.

De telefooncel als alleskunner in jouw kantoorinrichting

Zoals je leest, is zo’n telefooncel in jouw kantoorpand overal goed voor. Je geniet van stilte tijdens telefoongesprekken, privacy tijdens het videobellen en rust op de perfecte flexwerkplek. De Meetingbox XS is van alle gemakken voorzien, zodat het je aan niets ontbreekt als je om welke reden dan ook een tijdje in de telefooncel doorbrengt. Neem een kijkje in de Officeplanner Webshop voor de Meetingbox. De Meetingbox XS is compact en daardoor eenvoudig toe te voegen aan jouw bestaande kantoorinrichting!


Bekijk de Officeplanner Webshop!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure