Community

Video | Holland Startup raadt Officeplanner aan: ‘Fenomenaal, binnen 2 dagen was het hele kantoor ingericht'

Benieuwd of Officeplanner ook de oplossing is voor uw kantoor? Robbert Jan Hanse, CEO & Founder van Holland Startup, vertelt over zijn ervaringen. Zijn bedrijf profiteert al van Officeplanner.

Video | Holland Startup raadt Officeplanner aan: ‘Fenomenaal, binnen 2 dagen was het hele kantoor ingericht'

Het Utrechtse Holland Startup profiteert van de flexibiliteit van een kantoorinrichting met Officeplanner. Nieuw kantoormeubilair zoals de SKEPP Roomdividers zijn de hotspots van de kantoorruimte. Robbert Jan Hanse, Founder & CEO, kijkt succesvol terug op de afgelopen periode waarin alles in supersnel geregeld is, daarnaast stipt hij meerdere USP's aan van Officeplanner, de one-stop-shop voor de inrichting van je kantoorruimte. 

Waarom Holland Startup koos voor een kantoorinrichting met Officeplanner

Holland Startup bouwt bedrijven samen met jonge ondernemers. “We rekruteren jonge ondernemers”, zegt Hanse. De jonge ondernemers zitten in eerste instantie in een shared space om iedere dag concepten uit te werken. Vervolgens wordt geïnvesteerd in de concepten en groeien ze. “Dus wat voor ons heel belangrijk is, is dat wij een bepaalde flexibiliteit hebben in ons kantoor.” Hiermee doelt de Founder & CEO op flexibiliteit in de werkruimtes om plek te bieden aan de startups. 

Hanse vertelt uitgebreid waarom Officeplanner voor zijn bedrijf dé oplossing voor de indeling van de kantoorruimte is.

Zelf inrichten met Officeplanner als uitkomst

Op die gewenste flexibiliteit die Hanse aanhaalt, sluit een kantoorinrichting met Officeplanner naadloos aan. Hanse: “Onze vraag was niet de meubels zelf, maar hoe gaan we het inrichten?” Dus ging Holland Startup aan de slag met het virtueel inrichten van de kantoorruimte met Officeplanner. “Vervolgens hielp de Designer (Anneloes Rouwers, red.) ons bij het goed inrichten van de floorplans, dat gaf ons de doorslag. De floorplanner was hetgeen het voor ons deed.”

Zelf ook jouw kantoor virtueel inrichten? Bezoek Officeplanner en ga direct aan de slag!

Virtueel inrichten

Hanse prijst de doortastendheid van SKEPP, ondanks de tijdsdruk

Het is het derde kantoor in 5 jaar tijd dat het Utrechtse bedrijf heeft ingericht. Door deze ervaring kon Holland Startup zich goed voorbereiden, waarna de experts van SKEPP aan de slag konden. “Het proces was: je maakt een tekening, daar komt een lijst meubels uit, vervolgens een offerte om te tekenen en dan gaat SKEPP aan de slag”, blikt Hanse terug op de periode. 

"De Designer en monteurs van SKEPP hebben gezorgd dat in die Roomdividers een optie is gecreëerd om whiteboards aan op te hangen. En naadloos weggewerkt. Dat vind ik echt supertof!"

“Ik maakte me heel erg zorgen, omdat we relatief laat een locatie hadden en wisten hoe we het moesten inrichten. Dus voor mij was een deadline heel erg belangrijk.” Ondanks het korte tijdsbestek werd de deadline gehaald, concludeert Hanse. “Fenomenaal, binnen een paar weken was het geregeld. En in 2 dagen tijd was het hele kantoor ingericht. Super gaaf!” 

shared space holland startupDe shared space van Holland Startup, voorzien van flexibel Officeplanner-meubilair.

Om deze redenen blijkt een kantoorinrichting om Activity Based te werken dé oplossing

Waar Hanse lovend is over het snelle handelen, is hij ook enthousiast over het efficiënte gebruik maken van de ruimte en de verschillende functiescheidingen die een plek hebben. “We hebben per element wat we hier doen een werkplek dat erop afgestemd is, dat is wat SKEPP echt heel goed heeft gedaan.” Activity Based werken in combinatie met de activiteiten van een bedrijf als Holland Startup is een fantastische match. 

"Als jij een kantoor wilt inrichten passend bij het nieuwe werken en daarbij zekerheid wilt op levertijd en gemak, én zelf niet bezig zijn met meubels kiezen? Dan moet je gewoon voor SKEPP kiezen!"

Het simpel kunnen creëren van een presentatieruimte is één van de voordelen van de flexibiliteit van Officeplanner én Activity Based werken. Ideaal voor Holland Startup als investors het bedrijf bezoeken en presentaties volgen. “Wat je niet wilt is dat je een aparte presentatieruimte moet huren of dat je een groter kantoor moet aanschaffen. Dus ons kantoor hebben we zo ingericht dat we een locatie hebben waar we de meubels aan de kant kunnen zetten en dan een presentatieruimte hebben, waarbij we een deel van de meubels opnieuw kunnen gebruiken voor een andere purpose.” 

loungeruimte kantoorpand utrecht

Tijd voor een informeel overleg of even ontspannen werken? Deze loungehoek biedt meerdere mogelijkheden!

Met de SKEPP Roomdividers kan Holland Startup het kantoor op elk moment anders indelen

Naast de flexibiliteit van het meubilair, bieden de Roomdividers ook de mogelijkheid om de kantoorruimte op ieder moment aan te passen aan de behoefte die er op dat moment is voor het bedrijf. Hanse over de Roomdividers: “Dat is echt super! We hebben een achttal bedrijven hier en die groeien hard. En door die Roomdividers te gebruiken kunnen we heel makkelijk in dezelfde vierkante meters het kantoortje iets groter maken.” 

Daarnaast had Holland Startup een specifieke behoefte: “We hadden whiteboards nodig. En de Designer en monteurs van SKEPP hebben gezorgd dat in die Roomdividers een optie is gecreëerd om whiteboards aan op te hangen. En naadloos weggewerkt. Dat vind ik echt supertof!”

Net als Holland Startup profiteren van de voordelen van Roomdividers? Bezoek onze webshop en bestel het geschikte model voor jouw kantoorinrichting!

Webshop Officeplanner

Dit is waarom Holland Startup Officeplanner tipt voor jouw bedrijf

“Waarom wij Officeplanner zouden moeten aanraden?” stelt Hanse zichzelf de vraag, om hem vervolgens te beantwoorden: ”Dat is voor mij heel simpel. Als jij een kantoor wilt inrichten passend bij het nieuwe werken en daarbij zekerheid wilt op levertijd en gemak, én zelf niet bezig zijn met meubels kiezen? Dan moet je gewoon voor SKEPP kiezen!”

kantoorinrichting kantoor utrecht treinbank roomdividerIn de treinbank rechts een overleg, terwijl links in beeld de afscheiding door een van de geprezen Roomdividers te zien is.

Ga direct aan de slag met Officeplanner of neem eerst contact op

Wil jij net als Holland Startup en vele andere organisaties profiteren van de flexibiliteit en kwaliteit van Officeplanner? Ga je kantoorruimte virtueel inrichten of bestel meubilair in de webshop. Wil je liever eerst contact over de mogelijkheden? Dat kan uiteraard! De Designers van SKEPP helpen je graag verder, om je te adviseren over een kantoorinrichting met Officeplanner.


Neem contact op

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Een flexibele kantoorruimte met kantoorinrichting, Uber Eats vertelt waarom

Een flexibele kantoorruimte met kantoorinrichting, Uber Eats vertelt waarom

Jet Den Tex, Greenlight Coördinator Uber Benelux, vertelt namens Uber Eats over de voordelen van een flexibele gemeubileerde kantoorruimte. Ook profiteren van Officeplanner? Lees het blog!

Lees meer
Een flexibele kantoorinrichting met de meetingbox

Een flexibele kantoorinrichting met de meetingbox

De meetingbox is de perfecte oplossing om jouw kantoorinrichting zo flexibel mogelijk te maken. Lees alles over de meetingbox in dit blog!

Lees meer
Dit is jouw complete kantoorinrichting van A tot M

Dit is jouw complete kantoorinrichting van A tot M

Hoe ziet een complete kantoorinrichting eruit? Lees in dit blog dé kantooritems van A tot en met M! Zo kom je alles te weten over een complete kantoorinrichting

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies