Kantoorinrichting

Kantoorinrichting in Amsterdam

Benieuwd naar de meest inspirerende kantoorinrichtingen in Amsterdam? In dit blog worden de meest inspirerende inrichtingen uitgelicht. Lees de blog en doe vooral inspiratie op!

Kantoorinrichting in Amsterdam

Wie droomt er nu niet van een prachtig kantoorpand aan de Herengracht met bijbehorende kantoorinrichting? Amsterdam is voor veel bedrijven een ware droomlocatie om een kantoorruimte te hebben en dat is niet voor niets. Er zijn zoveel unieke kantoorunits in en rond onze hoofdstad te vinden. Wij lichten de meest inspirerende kantoorinrichtingen in Amsterdam uit in dit blog, mis het niet!

08 kantoorinrichting uitbesteden

Dit zijn de meest inspirerende kantoorinrichtingen van Amsterdam

Jij wilt natuurlijk dolgraag een uniek kantoorpand om dagelijks in te werken. Een kantoorruimte met een inspirerende tuin, veelzijdige pantry of dakterras bijvoorbeeld. Zo’n kantoorruimte in Amsterdam is natuurlijk altijd prachtig. Kijk je mee naar de meest inspirerende kantoorinrichtingen van Amsterdam?

Kantoorruimte aan de Claude DebussylaanLees de meest inspirerende kantoorinrichtingen in dit blog!

Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 448-458

We beginnen onze lijst met een kantoorruimte aan de Herengracht 448-458. De Amsterdamse Grachtengordel mag absoluut niet ontbreken in deze lijst. Aan de Herengracht staat onder andere de ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam, maar dat is niet het enige chique pand.

De kantoorinrichting wordt gekenmerkt door hoge plafonds, klassieke elementen gecombineerd met een moderne afwerking en veel licht.

Niet eens zo ver weg van die ambtswoning staat een prachtig, klassiek kantoorpand. Het is zelfs een monumentaal gebouw, wat wil je nog meer? Werken in een monument is al heel bijzonder en de kantoorinrichting doet de kantoorunit eer aan. De kantoorinrichting wordt gekenmerkt door hoge plafonds, klassieke elementen gecombineerd met een moderne afwerking en veel licht. Zo’n ruimtelijke kantoorinrichting wil natuurlijk iedereen! 

Amsterdam Herengracht De sierlijke details van de Gouden Eeuw zie je in dit kantoorpand aan de Herengracht terugkomen. 

Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidas, Gustav Mahlerplein 28 & 58-60

Is het een club of een kantoorpand? De computers en presentatiezaal verklappen dat dit toch echt een kantoorruimte is, maar de kantoorinrichting verraadt dat de borrels van hoge kwaliteit zijn… De gekleurde lichtbundels aan de bar (ja echt, in deze kantoorunit krijg je er een bar bij!) zorgen voor een ongedwongen sfeer. Het kleurgebruik is perfect afgestemd op het geheel, waardoor de kantoorinrichting overal naadloos bij elkaar past.

Ontspannen hoeft trouwens niet per se binnen, ook de buitenruimte is dik in orde aan het Gustav Mahlerplein. Die is net zo modern als de kantoorinrichting, dus overal is aan gedacht in dit inspirerende kantoorpand. Nieuwsgierig naar de inrichting van het kantoorpand? Neem zelf een kijkje binnen met de 3D-Tour:


Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidas, Claude Debussylaan 7-29

Ben jij de cowboy van de financiële sector in Amsterdam? Dan is dit kantoorpand op de Zuidas echt iets voor jou! Je vraagt je waarschijnlijk af hoe wij bij ‘cowboy van de financiële sector’ komen, maar de foto’s van deze kantoorruimte aan de Claude Debussylaan spreken voor zich. Hét voorbeeld vinden we aan de bar, waar de barkrukken bestaan uit onder andere een paardenzadel.

Kantoorruimte Claude Debussylaan 7-29Huur jij als een échte cowboy jouw kantoorruimte aan de Claude Debussylaan?

Jezelf in het zweet werken is echter niet nodig, de koeienkleden en dierenhuiden liggen er rustig bij. Dit is natuurlijk allemaal gekkigheid, maar het toont wel aan hoe uniek deze kantoorinrichting eigenlijk is. Neem er zelf eens een kijkje en kom er achter hoe verfijnd deze kantoorunit is samengesteld.

Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Jan van Galenstraat 335

Vlakbij de A10 vind je een inspirerende kantoorinrichting die het bekijken meer dan waard is. In deze kantoorinrichting springt één detail er direct uit: groen! Er staan veel planten in de kantoorruimte aan de Jan van Galenstraat en dat bevalt ons wel. Van pannenkoekenplant tot varen en van gatenplant tot boeket bloemen, hier vind je het allemaal.

In deze kantoorinrichting springt één detail er direct uit: groen!

Door het gebruik van planten komt de kantoorinrichting lekker huiselijk over, maar dat is niet het enige voordeel van planten op kantoor. Planten verhogen namelijk onder andere de concentratie en zorgen voor een gezondere werkomgeving. Naast die prettige hoeveelheid planten is er gebruik gemaakt van een prachtige kleur groen om de kantoorinrichting helemaal af te stijlen.

Kantoorruimte Jan van GalenstraatIn het kantoorpand zie je verschillende groene details terugkomen.

Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 168

We kunnen nog niet genoeg krijgen van de Herengracht, er staan zoveel mooie kantoorpanden daar. Dit pareltje op nummer 168 is gebouwd in 1638 en dat houdt in dat de kantoorinrichting er eentje is om bij weg te dromen. De Nederlandse Gouden Eeuw zie je terug in de kantoorinrichting van dit kantoorpand. Hoge plafonds, een marmeren vloer en een sierlijke trap laten de grandeur van vroeger zien.

De afwerking is natuurlijk van hedendaagse kwaliteit, zodat er haast een industriële touch ontstaat door de zwarte omlijsting om de ramen. De grandeur van de Gouden Eeuw kom je ook tijdens jouw dagelijkse blokje om tegen. Uiteraard zie je in de Amsterdamse Grachtengordel veel klassieke gebouwen uit die periode, maar ook jouw eigen tuin is perfect in klassieke stijl onderhouden.

Kantoorruimte aan de GrachtengordelMidden in hartje Amsterdam aan de Grachtengordel huur je jouw kantoorruimte met een prachtige tuin. 

Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Kleine Gartmanplantsoen 10

Is het een bouwpakket? Nee, het is een prachtig industrieel kantoorpand in Amsterdam Centrum! We komen dagelijks veel industriële kantoorpanden tegen, maar deze is wel heel bijzonder. De basis van de kantoorinrichting wordt gevormd door houten balken die overal in de kantoorruimte terug te vinden zijn.

Welke werkplek je ook hebt, de kantoorunit ademt een industriële look. Nu kunnen grote houten balken zonder juiste aankleding nog wel eens ongezellig overkomen. Dat is aan het Kleine Gartmanplantsoen echter absoluut niet het geval. Met het gebruik van een natuurlijke lichtinval, veel planten in de kantoorinrichting en wat andere sfeermakers (lampionnen en lampjes, wij zijn fan!) is het in deze kantoorruimte reuze gezellig. Neem zelf een kijkje:

 

Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Nieuwe Kerkstraat 26

Wij kunnen ons niet voorstellen dat je in dit kantoorpand aan de Nieuwe Kerkstraat 26 geen nieuwe ingeving op kunt doen voor een inspirerende werkdag. De vrolijk samengestelde kantoorinrichting in dit pand maakt dat iedereen wel iets leuks op zijn of haar werkplek kan vinden.

In een ruimte waar een industriële bakstenen muur wordt gecombineerd met een paar klassieke (kantoor)meubels is het overigens ook prima lunchen. Met koffie, thee en bijbehorende gebakjes zit je nooit op een houtje te knabbelen. Wil je liever iets anders in jouw pauze? Dan zijn er voldoende leuke eettentjes in de buurt.

Kantoorruimte aan de Nieuwe KerkstraatDoor het vele kleurgebruik straalt de kantoorruimte gezelligheid uit. 

Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Olympisch Stadion 24-28

We sluiten onze shortlist met inspirerende kantoren in Amsterdam af met een kantoorruimte in het Olympisch Stadion. Precies, het stadion waar de Olympische Spelen van 1928 gehouden zijn. Nederland wist hier zes gouden medailles te behalen. Op die historische grond wil jij toch een werkplek hebben? De kantoorruimtes zijn allemaal naar behoren ingericht, dus het ontbreekt je aan niets in dit kantoorpand! Het leukste is misschien nog wel dat je de kantoorinrichting een volledig persoonlijke touch kunt geven. 


Genieten hè, deze inspirerende kantoorpanden in Amsterdam? Wij vinden ze stuk voor stuk prachtig, we hebben niet voor niets geen favoriet. Het lijstje is dan ook echt in willekeurige volgorde. Kies jouw favoriete kantoorruimte en voorzie deze van een kantoorinrichting met meubilair uit onze webshop

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

5 tips voor een sprankelende kantoorinrichting

5 tips voor een sprankelende kantoorinrichting

Met deze tips zorg je ook tijdens de korte dagen met weinig daglicht voor een sprankelende kantoorinrichting. Belangrijk is een goede basis waar de sfeer om heen gebouwd kan worden. Nieuwsgierig? Lees dit blog!

Lees meer
Kleurgebruik op de werkplek: zo doe je dat!

Kleurgebruik op de werkplek: zo doe je dat!

Een kleurtje is niet meer weg te denken uit een kantoorpand. Lees dit blog voor alle onmisbare do's en don'ts!

Lees meer
Kantoorinrichting Rotterdam

Kantoorinrichting Rotterdam

Benieuwd naar de meest inspirerende kantoorinrichtingen in Rotterdam? In deze stad barst het van de cultuur en gezelligheid. Lees de blog en doe vooral inspiratie op!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies