Kantoorinrichting

Top 8 zitmeubilair voor op kantoor

Zitmeubilair; een essentieel element binnen jouw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan zitmeubilair voor in de kantine, vergaderruimtes of zithoek. Maar welk zitmeubilair is geschikt voor jouw kantoor? In deze blog vind je de top 8 zitmeubilair voor op kantoor! Lees je mee?

Top 8 zitmeubilair voor op kantoor

Zitmeubilair; een essentieel element binnen jouw kantoor. Maar ik heb toch een bureaustoel die prima zit? Dat is niet genoeg! Denk bijvoorbeeld aan zitmeubilair voor in de kantine, vergaderruimtes of zithoek. De meeste mensen spenderen meer tijd op kantoor dan thuis. Daarom is het belangrijk dat jouw team comfortabel zit. Maar welk zitmeubilair is geschikt voor jouw kantoor? In deze blog vind je de top 8 zitmeubilair voor op kantoor! Lees je mee?

Waarom is zitmeubilair op kantoor zo belangrijk?

Het kantoor is tegenwoordig niet alleen een werkplek bestaande uit een bureau en bureaustoel. Het is ook een belangrijke ontmoetingsplek. Zorg dus dat jouw team zich thuis voelt op kantoor. Maar hoe creëer je op kantoor een huiselijke sfeer? Easy! Richt verschillende zithoeken in. Ideaal om even uit te rusten, bij te kletsen met collega’s, te lunchen in de pauze of een kopje koffie te drinken. Weet je niet zo goed voor welk zitmeubilair geschikt is voor jouw kantoor? Geen probleem! Hieronder vind je onze top 8.

Demmersweg 3 Hengelo 31Nog een voordeel van een zithoek; je creëert een huiselijke sfeer op kantoor!

Stoelen

Het grootste gedeelte van de werkdag zit je op een bureaustoel. Toch mogen reguliere stoelen niet ontbreken op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan vergaderstoelen en stoelen in de bedrijfskantine. Waarom is een vergaderstoel zo belangrijk? Meetings kunnen vaak lang duren. Zorg ervoor dat jouw team comfortabel zit en een actief meedoet. Een vergaderstoel zorgt voor comfort en een actieve zithouding. Zo blijven al jouw collega’s scherp tijdens de vergadering!

Denk ook na over de stoelen in de bedrijfskantine! Tegenwoordig wordt de kantine niet alleen ingezet voor de lunch. Het is ook het sociale hart van de organisatie. Een plek om samen te komen met collega’s, meetings te houden en een drankje te doen tijdens de vrijmibo. Daarom is het van belang dat de stoelen in de bedrijfskantine comfortabel zijn! Zie je door de bomen het bos niet meer? No problem! Hieronder vind je onze top 3 stoelen.

✅ Vitra Eames DSR stoel

Ontbreken er nog stoelen voor in de bedrijfskantine? Dan is de Vitra Eames DSR stoel perfect! De DSR stoel komt binnen elke kantoorinrichting tot zijn recht. Dit komt door de lichtgrijze kleur en het unieke frame. De kuip van de stoel is gemaakt van kunststof. Nu zal je denken; dat zit toch niet fijn? Dat valt reuze mee! Je zit namelijk maximaal 2 uur comfortabel op deze stoel van Vitra Eames. Ideaal voor de lunch of een korte vergadering!

Schermafbeelding 2021 12 06 om 11.41.05Hoe ga jij de DSR stoel van Vitra Eames inzetten?

✅ Stoel Ribe

Wil jij jouw vergaderruimte een make-over geven? Dan is stoel Ribe de ideale match voor jou! Waarom? Deze stoel geeft elke ruimte een moderne en stijlvolle look. Ook in een zithoek komt de Ribe perfect tot zijn recht. Neem plaats in de stoel en drink een kopje koffie met je favoriete collega’s! Deze comfortabele stoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Heb jij voor een strakke en zakelijke kantoorinrichting? Kies dan voor de Ribe in het cognac, taupe, antraciet of grijs! Houd je van een speelse kantoorsfeer? Ga dan voor de kleuren goud/geel, petrol of donkergroen! Welke kleur is jouw favoriet?

Schermafbeelding 2021 12 06 om 11.31.45Ga jij voor de lederen variant of past velvet beter bij jouw kantoorinrichting?

✅ Vergaderstoel Rena

Wil jij jouw vergaderruimte compleet maken? Kies dan voor vergaderstoel Rena! De kuip van de stoel biedt optimaal comfort. Zo voorkom jij lichamelijke klachten tijdens de meeting! Maar deze vergaderstoel is niet alleen geschikt voor de vergaderruimte. Gebruik vergaderstoel Rena ook in jouw ontvangst- en loungeruimte! Nog een voordeel; door de stoere touch en de donkergrijze kleur past de Rena binnen elke kantoorinrichting. Fijn hè?

Schermafbeelding 2021 12 06 om 11.29.23Met wie wil jij vergaderen in deze stoel?

Bekijk alle stoelen!

Fauteuils

Fauteuils geven jouw kantoor een dynamische twist. Even weg achter het beeldscherm en comfortabel uitrusten. Maar fauteuils zijn niet alleen geschikt op adem te komen. Ze nodigen namelijk ook uit voor korte telefoongesprekken, een gesprek met collega’s en het ontvangen van klanten. Heb je een klein kantoor? Dan zijn fauteuils de uitkomst voor jou! Deze stoelen nemen minder ruimte in dan een bank maar zijn even comfortabel. Hoe fijn? Weet je niet zo goed welke fauteuils je moet kiezen? Wij helpen jou! Hieronder vind je 2 toffe fauteuils.

✅ Fauteuil Nora

Wil je jouw ontvangstruimte compleet maken? Dan is fauteuil Nora de uitkomst voor jou! Klanten zitten zo comfortabel tot ze verder geholpen worden. Maar deze fauteuil is niet alleen geschikt voor de ontvangstruimte. De Nora past ook perfect in een kleine of grote zithoek. Of je nou van Scandinavisch, modern of industrieel houdt, de Nora zal zich mengen met jouw kantoorinrichting. Fauteuil Nora is verkrijgbaar in de kleuren geel, groen of grijs. Voor welke variant ga jij?

Schermafbeelding 2021 12 06 om 11.37.16Welke kleur Nora is jouw favoriet?

✅ Fauteuil Vardo

Heb je een industriële of moderne kantoorinrichting? Ga dan voor fauteuil Vardo! De Vardo creëert veel sfeer binnen jouw kantoor. Dit komt door de eigentijdse uitstraling van de fauteuil. Daarnaast biedt fauteuil Vardo extra comfort door de stoffen zitting. Wil je even ontspannen? Neem plaats op de Vardo en rust volledig uit. Staat er een brainstormsessie op de planning? Ook dan biedt deze fauteuil uitkomst. Kortom, kies zelf waar jij de Vardo voor gebruikt!

fauteuil vardoZit urenlang comfortabel in fauteuil Vardo!

✅ Fauteuil Floro

Een relaxte zithoek op kantoor mag niet missen. Maar hoe creëer je zo’n comfy plek? Met behulp van fauteuil Floro maak jij binnen no-time een grote of kleine zithoek! Ideaal om tijdens een drukke dag uit te rusten of bij te kletsen met je favoriete collega’s. Door de suède stof en unieke uitstraling past de Floro binnen elke kantoorinrichting! Deze fauteuil is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, antraciet en cognac. Welke variant kies jij?

floroDoor de unieke vormgeving maak jij met fauteuil Floro een echt statement op kantoor!

Neem een kijkje bij onze fauteuils!

Banken

Een bank moet aan al jouw wensen en behoeften voldoen. Maar wat zijn de belangrijkste eisen? De bank moet comfortabel zitten én matchen met jouw kantoorstijl. In onze webshop vind je verschillende soorten banken. Kies je voor een kleine bank, 3-zits bank of voor een treinbank? Alles is mogelijk! Onze banken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Hieronder vind je onze 2 favoriete banken!

✅ Bank Nora

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor op jouw kantoor? Zoek niet verder! De 2-zits bank Nora is perfect voor jou! De bank heeft ronde vormen wat zorgt voor een unieke en moderne uitstraling. Maak binnen no-time een comfortabele zithoek door de bank Nora te combineren met verschillende fauteuils. Maar de Nora komt niet alleen binnen een zithoek tot zijn recht. Ook in de wacht- of ontvangstruimte laat de bank een goede indruk achter. Bank Nora is verkrijgbaar in het geel, groen en grijs. Welke kleur Nora staat binnenkort bij jou op kantoor?

Schermafbeelding 2021 12 06 om 11.48.24Heb jij al een plekje vrij voor deze prachtige bank?

✅ BePureHome bank 

Wil je een statement maken op kantoor? Dan is de bank Rodeo van BePureHome een match made in heaven! Door de stoere en robuuste look zijn alle ogen meteen op de Rodeo bank gericht. Plaats de bank in de ontvangstruimte voor een goede eerste indruk. Ook binnen een zithoek komt de bank uitstekend tot zijn recht.

De bank van BePureHome is verkrijgbaar in het leer en velvet. Ben jij fan van leer? Kies dan uit de kleur army, cognac of zwart. Is velvet meer jouw ding? Ga dan voor de kleur grijs, honing of teal. Wil je een echte eyecatcher binnen jouw kantoor? De Rodeo bank in de cowch uitvoering is perfect voor jou! Voor welke variant kies jij?

bepurehome 3 zits bank zwartWelke kleur Rodeo bank past het beste bij jouw kantoorstijl?

Bekijk alle banken in de webshop!

Ga aan de slag met jouw kantoorinrichting!

In deze blog heb je onze top 8 van het zitmeubilair gezien. Welk zitmeubilair ontbreekt nog in jouw kantoorruimte? Kies je favoriet in onze webshop! Extra tip; gebruik onze Officeplanner tool en richt jouw kantoor virtueel in. Wil je het zitmeubilair liever meteen bestellen? Ook dat kan! Plaats het zitmeubilair in je winkelmandje en bestel meteen! Hulp nodig bij het zoeken van zitmeubilair? Neem contact op met onze experts! Zij helpen je graag.


Benieuwd naar ons zitmeubilair? Ga naar de webshop!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Hoe krijg jij genoeg daglicht op kantoor in de herfst en winter?

Hoe krijg jij genoeg daglicht op kantoor in de herfst en winter?

Daglicht in de kantoorruimte is van groot belang. Hoe zorg je er wel voor dat je op kantoor genoeg daglicht krijgt tijdens de herfst en wintermaanden? Dat lees je in deze blog.

Lees meer
Wat is het verschil tussen onze meetingboxen?

Wat is het verschil tussen onze meetingboxen?

Wil je een vergaderruimte op kantoor? Kies voor onze meetingboxen! De vergaderboxen zijn flexibel en duurzaam. Hoeveel verschillende meetingboxen er zijn? Dat lees je in deze blog!

Lees meer
Hoe zorg jij voor sfeer in je kantoorruimte?

Hoe zorg jij voor sfeer in je kantoorruimte?

Sfeer is in een kantoorruimte van groot belang. Het zorgt voor meer werkplezier, hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Maar hoe zorg je voor sfeer in jouw kantoorruimte? Dat lees je in deze blog!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies