SKEPP Meetingbox

Provada actie

Bestel je in 2021 n.a.v. de Provada een Meetingbox?
Dan ontvang jij gratis transport & montage cadeau van SKEPP t.w.v. maximaal 1595,-!

Laat je gegevens achter en ontvang een vrijblijvend aanbod!

Meetingbox

De flexibele kantooroplossing

Snel en flexibel jouw werkomgeving realiseren zonder bouwkundige aanpassingen te doen? Dan is het plaatsen van een meetingbox ideaal. Een meetingbox is een verplaatsbare multifunctionele ruimte. In tegenstelling tot vaste wanden is een meetingbox flexibel en duurzaam. Ga jij herinrichten of verhuizen? Reconfiguratie is eenvoudig en de bouwstenen kun je blijvend bij bestellen.

SKEPP Meetingbox

Een duurzame oplossing

Afgescheiden ruimtes in jouw kantoor creëren voor vergaderingen, telefoontjes of concentratiewerk? Je zit al snel vast aan een verbouwing. Maar wat als je wilt herinrichten of verhuizen? Dan is deze permanente verandering een loze investering. Een meetingbox is de uitkomst voor jou! Plaats de unit in jouw kantoorruimte, verplaats hem bij interne veranderingen en neem hem mee als je gaat verhuizen. De meetingbox is de oplossing voor nu en voor in de toekomst.

SKEPP Meetingbox

Flexibel & modulair

Creeër de perfecte meetingbox voor in jouw kantoorruimte. Sluit de box aan met behulp van slechts één stekker en jij bent klaar. Veranderen de behoeftes in jouw werkomgeving? Dan verandert de meetingbox met jou mee! Verplaats de meetingbox bij een herinrichting van jouw kantoor. Dit is zo gedaan. De box heeft een snelle opbouwtijd en is binnen no-time aangesloten door het Plug & Play systeem. Past de meetingbox niet meer in jouw kantoorinrichting? Geen probleem. De box is modulair opgebouwd waardoor je eenvoudig bouwstenen toevoegt of weghaalt. Maak van een phonebox een meetingbox en andersom. Ga jij verhuizen? Dan neem je de box gewoon met je mee.

SKEPP Meetingbox

Personaliseer jouw meetingbox

Stem de meetingbox volledig af op de behoeftes en uitstraling van jouw onderneming.

  1. Bepaal de grootte van jouw box. Kies voor een phonebox of meetingbox S, M, L of XL. Koppel een paar meetingboxen voor afwijkende afmetingen en speelse vormen.
  2. Kies de kleur van jouw meetingbox. De box wordt standaard geleverd in het zwart of in het wit. Heb jij een andere kleur in gedachten? Op aanvraag zijn ook diverse RAL kleuren mogelijk.
  3. Stel zelf de panelen van jouw meetingbox samen. Ga je voor glazen panelen, dichte panelen of een combinatie?
  4. Laat tot slot de meetingbox volledig bij jouw kantoorinrichting aansluiten door het plaatsen van diverse Add-ons. Een toffe signing, akoestische houten panelen of groene wanden, kies zelf de configuratie van jouw meetingbox.
SKEPP Meetingbox

Stap in de meetingbox

Neem een kijkje in de meetingbox en ontdek alle voordelen

Plug&PlayPlug&Play

Elke meetingbox is voorzien van ventilatie, licht en stroom. Sluit de box aan met slechts één stekker. De stekker is aangesloten op één sensor en deze is gekoppeld aan de gehele installatie. Stop de stekker in het stopcontact en jouw meetingbox is volledig zelfvoorzienend. Geen schakelaar nodig.

VentilatieVentilatie

Het dak van elke meetingbox beschikt over een geïntegreerd ventilatiesysteem. Het systeem ververst de lucht in de box 6 keer per uur en houdt de concentratie van CO2 op peil. Hoe sluit jij de ventilatie aan? Dat is eenvoudig. De ventilatie is aangesloten op basis van plug & play. Één stekker in het stopcontact en jij bent klaar. Geen schakelaar of afstandbediening nodig, de ventilatie is volledig zelfvoorzienend. Zo werk je altijd in een prettig klimaat.

SKEPP Meetingbox

SensorSensor

De meetingbox is volledig zelfvoorzienend. In het dak van de box is een sensor geïnstalleerd die aangesloten is op de ventilatie en LED-verlichting. Neemt de sensor beweging waar, dan gaan de ventilatie en LED-verlichting aan. Geen last van ingewikkelde schakelaars of afstandsbedieningen.

AkoestiekAkoestiek

Wat werken en vergaderen in een meetingbox zo fijn maakt? De akoestiek. De meetingbox heeft een stalen frame en de panelen zijn gemaakt van geluidsabsorberende materialen. De dichte panelen zijn voorzien van PET-vilt, een gerecycled materiaal dat akoestisch dempend is. De glazen panelen hebben geluidswerend glas. Samen zorgen de materialen voor een aangename akoestiek zonder galm en waarin het woordelijk volgen van gesprekken van buitenaf niet mogelijk is.

AansluitingenAansluitingen

Heb jij een vergadering in de meetingbox en is de accu van jouw laptop leeg? Geen probleem. De meetingbox is voorzien van 4 stopcontacten en 2 usb aansluitingen. Zo werk jij altijd zorgeloos in de box.

Vraag een offerte aan

Enthousiast over de meetingbox en benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een offerte aan en zie wat SKEPP voor jou kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan