Officeplanner

Kantoren zijn niet langer ‘typ-fabrieken’. Kantoren zijn verworden tot plekken voor uitwisseling. Met prefab design inrichtingsconcept officeplanner plaats jij ook jouw organisatie in één klap in deze nieuwe tijd.

Flexibel

Inrichtingsconcept

De manier waarop jouw organisatie werkt vraagt om steeds meer flexibiliteit. Van je collega’s, van de benodigde materialen in je kantoorruimte maar zeker ook van de fysieke kantooromgeving. Traditioneel worden kantoren gebouwd op een manier dat de verwachte levensduur van de buitenkant gelijk is aan die van de binnenkant. Niet erg flexibel dus. URBAN doorbreekt deze starheid door te komen met een volledig flexibel inrichtingsconcept. 

  • Maandcontracten | 'IFRS-proof'
  • Prefab design
  • Indelingsplan zelf ontwerpen
  • Geen eigen investering nodig
  • Innovatieve cocon vergaderunit

Prefab design

De innovatieve producten die gebruikt worden bij het inrichtingsconcept moeten ervoor zorgen dat verschillende werkzaamheden optimaal kunnen worden uitgevoerd in de kantoorruimte. Uiteraard ziet URBAN er aantrekkelijk uit met lichte kleuren, warme stoffen, ergonomische werkplekken en een afgestemd pallet aan kleuren. Dit is niet alleen voor jou en jouw collega’s een voordeel maar ook voor de gebruikers na jullie. Afschrijving vindt namelijk niet plaats op basis van bezitten, maar juist op basis van delen.

Cocon

De cocon is de basis voor de flexibiliteit van URBAN. Er zijn 4 varianten van deze cocon. 

  1. Een zespersoons kantoorunit waar ruimte is om te werken en/of te vergaderen; 
  2. Een driepersoons kantoorunit om geconcentreerd te werken of om snel te vergaderen; 
  3. Een cel waarin je geconcentreerd kunt werken en/of bellen; 
  4. Een U-opstelling die flexibel is en waar je veel privacy hebt.

Inrichting

CLUB

URBAN is geschikt voor organisaties die willen huren vanaf 8 personen. De contractduur bedraagt standaard één maand voor het geheel. Op verzoek zijn langere perioden mogelijk, maximale flexibiliteit dus. Voor grotere organisaties bestaat er ook een hybridemodel: zekerheid middels een langjarig contract voor de basis met daar omheen een flexibele schil van maandcontracten voor de werkplekken. Meer informatie? Kijk bij CLUB!