Kantoormeubelen


Onder kantoormeubelen wordt verstaan; alle meubelen die essentieel zijn in een kantoorruimte om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten kantoormeubelen. Wij weten als geen ander dat het soms een lastige zoektocht is naar de juiste kantoormeubelen. De belangrijkste vraag die jij jezelf moet stellen is: welk kantoormeubilair past het beste bij jouw bedrijf en de behoeften van je team?

De uitstraling van je kantoor wordt steeds belangrijker. Kantoormeubilair is een groot onderdeel van de sfeer binnen het kantoor. Beschikt het kantoor over ergonomische kantoormeubelen, een prettige akoestiek en een comfortabele zithoek? Dan voelt jouw team zich prettiger op kantoor.

De basis kantoormeubelen

Een kantoor zonder een bureau en bureaustoel? Dat gaat niet. Daarom zijn bureaustoelen en bureaus essentiële kantoormeubelen voor jouw bedrijf. Wil je het helemaal goed doen? Kies dan voor een ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Je zit minimaal de helft van de dag achter je bureau te werken. Dan moet jouw bureaustoel wel comfortabel en ergonomisch verantwoord zijn. Een zit-sta bureau stimuleert het afwisselen van staand en zittend werken. Dit verbetert je gezondheid en vermindert lichamelijke klachten en de kans op vervelende ziektes. Investeer daarom in ergonomische kantoormeubelen.

Heb je een ruim kantoor? Dan mogen een phonebox en meetingbox ook niet ontbreken. Onze vergaderboxen zijn geschikt voor (online) meetings, concentratie werkzaamheden, belangrijke telefoontjes, vergaderen en nog veel meer. Plaats je een vergadertafel of een statafel in de meetingbox? Ideaal, aangezien vergadertafels geschikt zijn voor lange meetings. Kort overleg op de planning? Kies dan voor bar- en statafels.

Wil jij je spullen opbergen? Dan is een archiefkast geen overbodige luxe. In een archiefkast berg je al jouw belangrijke documenten, mappen en spullen op. Dit stimuleert ook meteen een clean desk policy. Daarnaast liggen jouw spullen altijd achter slot en grendel, wel zo veilig! Er zijn verschillende archiefkasten verkrijgbaar. Zo zijn er roldeurkasten, ladekasten en lockerkasten. Ook hebben we persoonlijke lades in het assortiment waar je gemakkelijk je spullen in op kan bergen.

Comfortabele kantoormeubelen mogen niet ontbreken

Andere zitmeubelen die veel voorkomen in een kantoorruimte zijn fauteuils en een loungebank. Heb je een klein kantoor? Maak dan een comfy zithoek met een paar fauteuils. Beschik je over meer kantoorruimte? Maak dan een ruime zithoek met een relaxte bank en comfortabele fauteuils! Een zithoek is ideaal als je even wilt relaxen of rustig een telefoontje wilt plegen.

Akoestische kantoormeubelen

Werk je in een open kantoortuin? Dan wordt je vast wel eens afgeleid door een bellende collega of collega’s die bijpraten over het weekend. Plaats akoestische kantoormeubelen om de akoestiek binnen een ruimte te verbeteren. Deze meubelen zorgen ervoor dat de akoestische verdeling binnen je kantoor beter is. Kies uit bureauschermen, staande schermen of een phonebooth om de akoestiek binnen je kantoor te verbeteren.

Stijl je kantoor af met accessoires

Onder de hoofdcategorie kantoormeubelen vallen ook accessoires, ofwel afstijlpakketten. Hiermee geef je je kantoor net wat meer sfeer. Kies je voor een cozy aankleding van jouw kantoor? Of ga je liever voor een vintage uitstraling? Met behulp van afstijlpakketten kleed jij jouw kantoorruimte naar wens aan.

Kies de gewenste kantoormeubelen!

De keuze van de kantoormeubelen die aansluiten bij de behoeften van je team is enorm belangrijk. Toch kan het uitzoeken van geschikte kantoormeubelen een lastige opgave zijn. Onze Officeplanner tool biedt uitkomst! Richt jouw kantoorruimte virtueel in en bestel de gewenste kantoormeubelen. Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw kantoor of ben je op zoek naar advies over onze kantoormeubelen? Neem contact op met één van onze kantoorexperts via het nummer 085 877 05 19 of mail naar info@skepp.nl. Welke kantoormeubelen staan er op jouw wishlist?