Scroll down
Scroll of klik om te sluiten

Thuiswerkplekken voor al je medewerkers

Voorkom gezondheidsklachten bij je medewerkers met ergonomisch verantwoord thuiswerkmeubilair

Het regelen van thuiswerkplekken voor je medewerkers kan zowel organisatorisch als administratief een hoop gedoe zijn. SKEPP neemt al deze zorgen uit handen en voorziet jouw medewerkers van geschikte thuiswerkplekken op een manier die bij jou past. Dit allemaal samengevat op één overzichtelijke verzamelfactuur die je maandelijks of eenmalig ontvangt.

Daarnaast weten wij als geen ander hoe we bijdragen aan ergonomisch verantwoord thuiswerken. Ergonomie voorkomt en verkleint de kans op lichamelijke klachten. We laten je graag zien hoe wij je ondersteunen én ontzorgen op het gebied van thuiswerkplekken voor al jouw medewerkers.

Blijf gezond! Thuiswerkplekken nodig? Ga voor onze arbo verantwoorde thuiswerksets.

Jouw webshop op maat, zodat jouw medewerkers zelf kunnen bestellen

Jij ontvangt een maandelijkse of eenmalige verzamelfactuur

SKEPP ontwikkelt een mini-webshop speciaal voor jouw medewerkers. Gezamenlijk zullen we een assortiment samenstellen van passend meubilair. Zijn er medewerkers met specifieke eisen? Dan is er uiteraard ruimte voor maatwerk. Denk aan mensen met hevige RSI klachten of wanneer een medewerker gebonden is aan een rolstoel. Wij staan altijd klaar voor het aanbieden van maatwerk en ontzorging. Met meer dan 800 producten in ons assortiment kunnen wij ook voor jou een passende oplossing naar wens vinden!

Thuiswerkplekken

Jullie gepersonaliseerde mini-webshop is 24/7 bereikbaar, waarbij de orders op werkdagen tussen 08.00-17.00 uur verwerkt worden. Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar tot 17.30 uur. Heb je vragen of heeft een medewerker advies nodig? Dan kunnen ze altijd bij ons terecht per telefoon of e-mail.

Ervaar het zelf

Thuiswerkplekken bestellen? SKEPP ontzorgt!

Wil je gebruik maken van de thuiswerkplekken voor jouw collega's?

Voor al jouw medewerkers

Wil je jouw medewerkers voorzien van thuiswerkplekken, maar wil je er zelf geen omkijken naar hebben? Laat je collega's zelf de thuiswerksets bestellen via de gepersonaliseerde mini-webshop. Wij zorgen voor een snelle levering (doorgaans binnen 1 week!) op het adres van jouw medewerker in heel Nederland. Nog een voordeel van het bestellen via SKEPP? Wij regelen de montage! Jij ontvangt een eenmalige of maandelijkse verzamelfactuur. Ideaal, toch?
Neem contact op

Losse werkplekken

Zelf aan de slag zonder mini-webshop? Dan kun je ook losse thuiswerkplekken bestellen via onze shop.
Naar de webshop

Betaal zoals jij wilt! Kies voor het gemak van kopen, huurkopen of huren van deze thuiswerkplekken