Kantoorinrichting

Maak kennis met de Hush Meetingboxen

Heb je een grote kantoortuin of last van slechte akoestiek in de open kantoorruimte? Dan is een Meetingbox onmisbaar voor jouw kantoor. Gebruik de verplaatsbare units als vergaderplek of als stiltewerkplek op kantoor. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan verder!

Maak kennis met de Hush Meetingboxen

Heb je een grote kantoortuin of last van slechte akoestiek in de open kantoorruimte? Dan is een Meetingbox onmisbaar voor jouw kantoor. Gebruik de verplaatsbare units als vergaderplek of als stiltewerkplek op kantoor. De multifunctionele Meetingboxen kennen vele voordelen. Naast de multifunctionaliteit is hij verplaatsbaar in de ruimte én ook nog eens een lust voor het oog. Benieuwd naar de voordelen van de Hush Meetingboxen? Lees dan gauw verder.

Trend van het moment

Tegenwoordig wordt er veel gewerkt in grote open kantoorruimten. Een akoestische afgesloten ruimte is daar vaak niet aanwezig. Toch zorgt een akoestische werkplek er voor dat collega’s niet gestoord worden tijdens het plegen van een telefoontje. Of andersom, zijn collega’s vaak in overleg? Dan is een akoestische afgesloten ruimte ideaal.

6 op de 10 werknemers geeft aan productiever te zijn dankzij een akoestische kantooroplossing en maakt daardoor minder fouten

Goede ventilatie 

De Hush lijn is voorzien van goede ventilatie. Het ventilatiesysteem werkt op basis van bewegingssensoren. Maak je gebruik van de Meetingbox? Dan zal het ventilatiesysteem automatisch ingeschakeld worden. Zo is de akoestische Meetingbox toch altijd voorzien van frisse lucht. 

Vergaderbox2Telefoontjes plegen? De Meetingboxen bieden alle privacy. 

Wat zijn de voordelen van de Hush lijn?

  • Multifunctioneel
  • Aantrekkelijk voor open kantoortuinen
  • Flexibele kantooroplossing
  • Verbetert de akoestiek
  • Lust voor het oog
  • Mogelijkheid tot kopen of huurkopen
  • Jij bepaalt het design

Hush Phonebooth

De Hush Phonebooth is zoals de naam al verklapt: een akoestische telefooncel. De belcel is voorzien van alle gemakken. De Phonebooth beschikt over een stopcontact, een USB-poort en een praktisch uitklapbaar blad. Dat geeft je genoeg ruimte voor een laptop of notitieboekje. De belcel biedt uitkomst bij het plegen van telefoontjes, maar ook voor videocalls is hij erg handig. Wil je de telefooncel afstemmen op de uitstraling van jouw kantoor? Geen probleem. De telefooncel is helemaal aan te passen naar eigen smaak. Vraag een offerte aan en wie weet schittert de Hush Phonebooth binnenkort wel in jouw kantoor!

Hush Work 

Wil je in alle rust werken? Dan is de akoestische werkplek ideaal om het omgevingsgeluid te reduceren, waardoor je geconcentreerd aan de slag kan. Met de Hush Work zorg je ervoor dat je een werkplek hebt in een afgesloten ruimte. De Hush Work biedt ruimte voor één persoon. De box is uitgevoerd met een in hoogte verstelbaar bureau, waardoor je zittend of staand kan werken. De akoestische kantooroplossing neemt ongeveer twee werkplekken in beslag en is makkelijk verplaatsbaar naar de gewenste plek. 

Hush Meet L

De Hush Meet L is een upgrade voor elk kantoor. Het functionele ontwerp zorgt ervoor dat hij toepasbaar is in elke ruimte, zonder in te leveren op capaciteit. Wil je vergaderen zonder collega’s van het werk te houden? Of juist functioneringsgesprekken voeren in alle rust? Dan biedt de Hush Meet L uitkomst bij deze momenten. Je hebt alle privacy en rust om in deze ruimte te overleggen. 

d91e16dc c7f6 4dfc 9047 146731e97e33De Hush Meet L is de ideale vergaderbox voor een open kantoorruimte.

Praktisch en decoratief!

Naast de praktische kant van de Meetingbox, wil het oog ook wat én jij bepaalt de look and feel! Kies de kleuren (van de binnen- en buitenkant) die passen bij de uitstraling van je onderneming en hij wordt speciaal gemaakt voor jou. Heb jij al een plek in gedachten voor de Hush vergaderbox?

Kopen of huurkopen mogelijk

Interesse in een box uit de Hush lijn? Wij snappen dat. De Hush boxen kan je kopen of huurkopen. Deze betaalvormen kennen zo zijn eigen voordelen. Bij kopen wordt je direct eigenaar. Liever huurkopen? Dan bepaal jij de huurtermijn en wordt je de uiteindelijke eigenaar. Ervaar de gemakken van de Hush lijn zonder vooraf te investeren. 

Vergaderbox skeppBehoud het open karakter van de kantoortuin met de Meetingbox. 

Meer weten over de voorzieningen en opties van onze Meetingboxen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voorzieningen van de Hush boxen? Begrijpelijk! Download dan gratis de whitepaper en kom meer te weten over het comfort en voorzieningen van de Meetingboxen. Toch nog vragen? Dan kan je contact opnemen met onze kantoorexperts. We helpen je graag verder! Waar plaats jij een Hush Meetingbox?


Download gratis Meetingbox brochure

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Spatschermen voor een coronaproof kantoor

Spatschermen voor een coronaproof kantoor

Spatschermen op kantoor om ruimtes en bureaus van elkaar te scheiden. Waarom mogen deze niet ontbreken in jouw kantoorruimte? Lees het in de blog!

Lees meer
Duchatteau: ''Het is voor ons belangrijk dat de kantoorinrichting aansluit op onze visie''

Duchatteau: ''Het is voor ons belangrijk dat de kantoorinrichting aansluit op onze visie''

Lies, eigenaresse van het re-integratiebedrijf Duchatteau, heeft het kantoor laten inrichten door SKEPP. Hoe het proces voor de nieuwe kantoorinrichting eruit zag? Dat lees je hier!

Lees meer
Bureaustoelen volgens NEN-EN 1335 norm

Bureaustoelen volgens NEN-EN 1335 norm

De NEN-EN 1335 is een Europese norm voor bureaustoelen. Benieuwd wat de gestelde eisen en afmetingen zijn waar een bureaustoel aan moet voldoen?

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies