Video | Rabobank over hun ervaring met Officeplanner: 'Bewezen dat ze visueel een goed concept kunnen neerzetten'

  • Door Madée Reinerink
  • woensdag 5 augustus 2020

De Rabobank in Almelo profiteert van een flexibele werkomgeving met Officeplanner. Gedeeltelijk bestaand meubilair in combinatie met de vele mogelijkheden van Officeplanner hebben gezorgd voor een plek waar alle werknemers aan het werk kunnen. Maico Klaas, Service Manager van Rabobank Noord-West Twente, blikt succesvol terug op de totstandkoming van de kantoorinrichting met Officeplanner. De redenen om te kiezen voor Officeplanner licht hij in dit blog verder toe. 


Waarom Rabobank koos voor Officeplanner 

Door de afname van het aantal medewerkers was de Rabobank op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting. Zo licht Klaas toe: “De veranderende financiële markt zorgde ervoor dat er behoefte was om het pand anders in te richten.” Er is een werkomgeving gecreëerd waarbij iedereen op de begane grond zichtbaar is. Klaas licht het voordeel hiervan als volgende toe: “Zo verschuilen medewerkers zich niet meer op de 2de en 3de etage, maar zijn ze op de begane grond zichtbaar voor klanten en bezoekers.”

Klaas vertelt uitgebreid waarom Officeplanner voor de Rabobank uitermate geschikte was voor de indeling van hun kantoorruimte. 

De flexibiliteit van Officeplanner 

Voor de invulling van de begane grond is gekozen voor Officeplanner, de one-stop-shop voor de inrichting van je nieuwe of, zoals bij de Rabobank, bestaande kantoorruimte. Klaas blikt terug op het proces: “Met ons plan van aanpak en onze eisen is SKEPP aan de slag gegaan en kwamen ze vervolgens met een goed advies.”

“We kozen voor een specifieke smaak; een mix van warm, industrieel en modern.” De meerdere stijlen van Officeplanner kan hier direct invulling aan gegeven worden door de combinatie van bepaalde kleurstellingen en verschillend materiaalgebruik. En juist dat was belangrijk voor Klaas: “Zo was het mogelijk om gedeeltelijk bestaand meubilair, in combinatie met meubilair van Officeplanner, flexibel in de werkruimtes te gebruiken.”   

Rabobank Almelo De gerealiseerde flexibele werkomgeving van de Rabobank met Officeplanner.

Een digitaal inrichtingsvoorstel met Officeplanner 

Een digitaal inrichtingsvoorstel wordt gemaakt op basis van de gestelde eisen door een Designer van SKEPP. Het digitale aspect van Officeplanner is dan ook één van de grote voordelen van het product kaart Klaas aan: “Officeplanner werd gebruikt om het concept zichtbaar en tastbaar te maken voor alle betrokkenen. Het voordeel was dat het in 3D was opgezet. Zo kunnen ook mensen zonder bouwkundige achtergrond heel gauw een indruk krijgen.” Zelf jouw kantoor virtueel inrichten? Bezoek Officeplanner en ga direct aan de slag! 


Officeplanner Designer

Een flexibele werkomgeving met de SKEPP Meetingbox 

Een belangrijk onderdeel aan de flexibele werkomgeving van Rabobank is de SKEPP Meetingbox. Hiermee creëer je een gemakkelijk verplaatsbare ruimte voor verschillende activiteiten. Zo is de box is te gebruiken als afgesloten werkplek of vergaderunit en daarnaast voorzien van geluidswerend glas en dimbare verlichting. Het design van de Meetingbox past bij het design van de gehele inrichting. 

Rabobank Almelo MeetingboxDe SKEPP Meetingbox in de kantoorruimte van Rabobank. De box is hier zeer geliefd onder de werknemers.

Onder de werknemers van de Rabobank wordt het gemak van de Meetingbox ook ingezien: “Alhoewel het concept Meetingbox nieuw voor ons is, ervaren de medewerkers het als een hele prettige plek om klanten te ontmoeten en om plannen ze hun afspraken en gesprekken in de box.” Wil jij ook, net als Rabobank, profiteren van het gemak van de SKEPP Meetingbox? Bezoek onze webshop en kies het formaat Meetingbox die aansluit bij jouw bedrijf! 


SKEPP Meetingbox  

Rabobank beveelt Officeplanner aan 

Klaas is verheugd over de flexibele werkomgeving en blikt terug op een fijne samenwerking: “SKEPP heeft bewezen dat ze conceptueel een goed idee kunnen neerzetten en deze visueel kunnen maken.” Klaas licht vervolgens toe: “Zeker bij twijfel over de flexibele inzet en het gebruik van een gebouw is Officeplanner een goed medium om zichtbaar te maken wat er allemaal mogelijk is binnen een ruimte.” Oftewel, een van de voornaamste redenen om gebruikt te maken van Officeplanner, volgens Klaas. 

“SKEPP heeft bewezen dat ze conceptueel een goed idee kunnen neerzetten en deze visueel kunnen maken.” 

Ook vele andere organisaties gaan in zee met Officeplanner

Waar Rabobank enthousiast is over een flexibele werkomgeving met Officeplanner, profiteren ook andere partijen van Officeplanner. Zo geeft Rinse Van der Woude van City Hub, net als Klaas, een interview over de nieuwe werkomgeving in hun kantoor. Hij beveelt ook een flexibele werkomgeving en de Meetingbox aan. Daarnaast geeft Robbert Jan Hanse, namens Holland Startup een interview over het gemak van Officeplanner. Benieuwd naar de ervaring van andere partijen dan de Rabobank? Bekijk dan de video interviews van City Hub en Holland Startup! 

Ga zelf aan de slag met Officeplanner of neem eerst contact op

Wil jij profiteren van flexibiliteit door te kiezen voor Officeplanner? Richt jouw kantoorruimte virtueel in of bestel kantoormeubilair in de webshop. Of liever, net als de Rabobank, eerst je plan van aanpak en eisen bespreken? Neem dan contact op met onze Designers van SKEPP! Zij helpen je graag verder met het adviseren over een kantoorinrichting met Officeplanner.   


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure