Kantoorinrichting

Zo richt je de ideale thuiswerkplek in!

Door het coronavirus werken veel mensen vanuit huis. Het inrichten van een goede thuiswerkplek is cruciaal. Huur daarom kantoormeubilair voor jouw personeel. Hoe ziet de ideale thuiswerkplek eruit? Dat lees je in dit blog!

Zo richt je de ideale thuiswerkplek in!

Het coronavirus blijft zich maar verspreiden, waardoor onze minister-president adviseert om vooral thuis te werken als dat kan. Naar verwachting zal deze maatregel nog weken van kracht zijn als het niet langer is. Dat betekent dat veel mensen een thuiswerkplek improviseren. Toch is het goed inrichten van een thuiswerkplek verstandig. Niet alleen om fysieke klachten tegen te gaan, maar ook om de productiviteit te verhogen van jouw personeel. Welk meubilair heb je nodig voor een thuiswerkplek voor jouw werknemers? Huur of koop jij het kantoormeubilair? Ons advies lees je in dit blog!

Belangrijkste meubilair voor jouw thuiswerkplek

Op kantoor is het kantoormeubilair goed afgesteld volgens de richtlijnen van de Arbowet. Hoe zit dat als men thuis werkt? Ook bij thuiswerken is de Arbowet van kracht en is de werkgever verplicht om een veilige en goede werkplek te regelen. Een thuiswerkplek vraagt om dezelfde ergonomische meubelen als op kantoor. SKEPP biedt de ideale oplossing voor jou als werkgever. Wil je meer informatie over thuiswerkplekken voor jouw werknemers? Bekijk dan eens onze pagina over thuiswerkplekken!


Bekijk de pagina over thuiswerkplekken!

 

Verstelbare bureaus en ergonomische bureaustoelen voor thuiswerkers.

Zorg voor goede bureaus en ergonomische bureaustoelen voor de thuiswerkers.

Kies een verstelbaar bureau

Een goed ingesteld bureau is belangrijk voor een productieve werkdag. Kies een vierpoot bureau en stel hem in op de ideale werkhoogte. Het afstellen is van groot belang bij een comfortabele en ergonomische werkplek. Niemand zit te wachten op lichamelijke klachten door een verkeerde houding. Benieuwd naar de juiste werkhoogte van het bureau? Dat lees je hier. Wil je af en toe staand werken? Dan is een zit-sta bureau raadzaam. Zo is het mogelijk om te variëren in zittend of staand werken. Stel de gewenste hoogte in en het werken kan beginnen. 

Ergonomische bureaustoelen zijn een must

Naast een goed bureau is een ergonomische bureaustoel onmisbaar. Ook het afstellen van de bureaustoel is belangrijk. Zorg voor een goede rugsteun, stel de armleuningen op de gewenste hoogte af en schuif de bureaustoel goed aan aan het bureau. Het juist instellen van bureaustoelen voorkomt rug- en nekklachten. Optimale ondersteuning is daarom wel gewenst voor iedereen, zeker als je de hele dag aan het werk bent. 


Ga naar de webshop

Huren van SKEPP kantoormeubelen

Doordat veel mensen thuiswerken vanwege het coronavirus is de situatie voor elke ondernemer onzeker. Werken we slechts een paar weken thuis of worden dit toch maanden? Kortom, wanneer werken we weer vanaf kantoor? Om deze onzekerheden uit de weg te gaan biedt het huren van kantoormeubilair veel voordelen. Je kan onze kantoormeubelen al huren vanaf 1 maand. Je betaalt 1 maand borg en je kan de huur van het meubilair maandelijks opzeggen. Handig als je kantoormeubelen zoekt voor onbepaalde tijd, niet waar? Dit geeft jou als werkgever veel flexibiliteit. 

Kantoormeubelen huren voor de thuiswerkplek van je werknemersHuur kantoormeubelen voor de thuiswerkplek van jouw werknemers.

Contactloos leveren van kantoormeubelen

SKEPP zorgt voor het contactloos leveren van kantoormeubelen. Dat wil zeggen: de meubelen worden voor de deur van je werknemer in elkaar gezet en de werknemer plaatst het meubilair op de gewenste plek in huis. SKEPP stuurt de juiste werkinstructies door naar de facility manager. In deze werkinstructie geven we advies voor het instellen van bureaus en bureaustoelen. Zo kan jouw werknemer ergonomisch verantwoord én veilig werken vanaf huis. Wat is de levertermijn van de meubelen? We leveren het grootste gedeelte van onze producten al (in overleg) binnen 1 week. De transportkosten zijn afhankelijk van de order en worden daarom berekend per situatie. Vragen hierover? Neem dan contact op met onze inrichtingsexperts. 


Neem contact op met onze experts

Pakket 1: Basic Workingspace

Is het kiezen van de geschikte kantoormeubelen voor jouw personeel lastig? Dan heeft SKEPP twee pakketten samengesteld voor jou. Dit pakket is voorzien van bureaustoel Sevilla en bureau Kassel (160x80 cm) en huur je al voor €25,- per maand. Het pakket is uiteraard uitbreidbaar met bijvoorbeeld een ladeblok.

Bureau Kassel 160x80Bureau Kassel is een praktisch vierpoot bureau voor elke thuiswerkplek.

Bureaustoel SevillaBureaustoel Sevilla biedt de ideale ondersteuning.

Pakket 2: Comfort Workingspace

Wil jij de werknemers laten thuiswerken in comfort? Dan is pakket 2 een goede keuze. In dit pakket zit bureaustoel Sevilla en een elektrisch verstelbaar bureau Frankfurt (160x80 cm). Dit bureau geeft de mogelijkheid tot het verstellen van het bureau in slechts een klik op de knop. Dit pakket huur je al voor €45,- per maand. Wil je het pakket uitbreiden? Geen enkel probleem! SKEPP biedt full service kantooroplossingen aan. 

Elektrisch Zit sta bureau Frankfurt 160x80Verstel het bureau in slechts 1 klik op de knop tot de gewenste hoogte!

Bureaustoel SevillaMaak de set compleet met bureaustoel Sevilla.

Thuiswerken vs. naar kantoor gaan?

De verwachting zal zijn dat het thuiswerken gecombineerd wordt met naar kantoor gaan. Zo kan je toch nog het contact houden met collega’s en bij je documenten op kantoor. Ga jij weer naar kantoor? Dan moeten er maatregelen getroffen zijn om de veiligheid van jou en je collega’s te waarborgen. Die maatregelen zijn onderdeel van het 1,5 meter kantoor. Welke factoren worden er meegenomen in het 1,5 meter kantoor? Dat lees je in onze gratis brochure!

Bestel online of neem contact op met SKEPP

Heb je interesse in het huren van kantoormeubelen voor de thuiswerkplekken van jouw werknemers? Dan kan je eenvoudig de bestelling via de webshop plaatsen, maar uiteraard kan dit ook telefonisch of per mail. Bel naar: +31 85 877 05 19 en vraag naar Nick of mail naar: nick@skepp.comVoor vragen of advies denkt SKEPP graag met jou mee.


Bestel hier jouw kantoormeubelen

Bestel vandaag nog meubelen voor jouw thuiswerkplek

Thuiswerken is nu van dagelijkse orde wanneer dat mogelijk is. Het coronavirus houdt heel Nederland in de ban. Het is goed om uit voorzorg en kans op besmetting je personeel thuis te laten werken. Jij als werkgever moet er wel rekening mee houden dat je een thuiswerkplek creëert voor werknemers die veilig en ergonomisch verantwoord is. Naast bureaus en bureaustoelen is het bestellen van aanverwante kantoormeubelen optioneel. Denk aan lockerkasten, persoonlijke lades, archiefkasten en meer. Ben je toe aan een passende flexoplossing voor jouw onderneming? SKEPP denkt graag met je mee. 


Neem contact op!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Wat is het belang van de vrijmibo op kantoor?

Wat is het belang van de vrijmibo op kantoor?

Iedere werkweek wordt er op kantoor weer naar uitgekeken: de vrijmibo. Tegenwoordig wordt er bij ieder modern bedrijf wel een vrijdagmiddag-borrel, oftewel een vrijmibo gehouden. Maar wat is nou het belang hiervan?

Lees meer
5 tips voor het verhogen van de productiviteit op kantoor

5 tips voor het verhogen van de productiviteit op kantoor

Een optimaal ingericht kantoor is belangrijk voor de productiviteit. Maar wat voor een invloed heeft de inrichting van een kantoorruimte op de productiviteit van de werknemers? Dat lees je in dit blog!

Lees meer
Op- en afschalen kantoormeubelen zorgt voor flexibiliteit in jouw onderneming

Op- en afschalen kantoormeubelen zorgt voor flexibiliteit in jouw onderneming

Het Coronavirus houdt ons allemaal in de ban. Het RIVM adviseert waar mogelijk thuis te werken, maar dit is niet voor iedereen een optie. Veel kantoren blijven daarom toch open, welke maatregelen tref je dan als werkgever? Lees een aantal tips in dit blog!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies