Kantoorinrichting

Zo maak jij jouw kantoorinrichting winterproof

5 tips om jouw kantoorinrichting voor te bereiden op de winterdagen. Van pantry tot aan de temperatuur op kantoor. Je leest het in dit blog!

Zo maak jij jouw kantoorinrichting winterproof

Houd jij ervan om jouw kantoorinrichting aan te passen aan de seizoenen? Of wil je gewoon graag een warme kantoorruimte? Dan is dit blog echt iets voor jou. In dit blog geven we namelijk 5 tips om jouw kantoorinrichting voor te bereiden op de winterdagen. Lees snel verder en zorg dat jouw kantoorpand klaar is voordat het écht koud wordt!

05 designinrichtingspakket basis wensen eisen

5 tips voor een winterproof kantoorinrichting

Tips voor een winterproof kantoorinrichting zijn voor iedereen handig, dus ook voor jouw onderneming. Het maakt niet uit of je vooral liefhebber bent van knusse, winterse gezelligheid of dat je geïnteresseerd bent in het bestrijden van de kou in jouw kantoorunit. In dit blog vind je tips om jouw kantoorinrichting warm én gezellig te maken.

Open ruimte in het kantoorpand Door de ronde elementen wordt een knusse sfeer gecreëerd.

1. Geef jouw kantoorinrichting een upgrade

Zo nu en dan is het leuk en inspirerend om de kantoorinrichting te veranderen. In dit geval bedoelen we kleine aanpassingen, zoals een nieuwe touch in jouw kantoorinrichting. Het begin van de herfst of winter is een ideaal moment om eens wat vernieuwing in het kantoorpand te introduceren. Ga bijvoorbeeld voor accessoires in winterse kleuren, dierenhuiden of kleedjes om knusse gezelligheid te benadrukken.

Zo nu en dan is het leuk en inspirerend om de kantoorinrichting te veranderen.

2. Een vaak vergeten ruimte: de pantry

Hoewel de kantoorinrichting van de pantry tegenwoordig net zo mooi is als de rest van jouw kantoorpand, vergeten we vaak een belangrijk punt… Bij winters weer horen winterse smaken! Een winters ingerichte koffiebar maakt jouw kantoorinrichting helemaal af. Het is toch heerlijk om te genieten van appel-kaneel thee, warme chocolademelk of glühwein tijdens de vrijdagmiddagborrel?

Kantoorruimte Nieuwezijds voorburgwal 162 AmsterdamHelemaal winterproof! Door het kleurgebruik en tinten van deze prachtig ingerichte pantry.

3. Reguleer de jouw kantoorpand

Een kantoorinrichting is pas winterproof als het niet koud is in het kantoorpand. De verwarming een graadje hoger zetten werkt natuurlijk, maar hier zijn enkele nadelen aan verbonden. Een te hoge temperatuur in jouw kantoorkamers maakt mensen namelijk minder alert en dat is dodelijk voor de productiviteit. Probeer dus met zijn allen een goede tussenweg te zoeken, zodat iedereen lekker aan het werk kan. De environment sensor van Officekit zorgt voor een aangenaam klimaat op de werkvloer. Het brengt namelijk de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, lichtinval en bezettingsgraad in kaart.

Een kantoorinrichting is pas winterproof als het niet koud is in het kantoorpand. 

4. Houd de kou buiten met simpele aanpassingen in jouw kantoorruimte

De temperatuur reguleren is één ding, maar je geeft jouw kantoorpand pas echt een boost als je de kou niet meer binnen laat komen. In oude kantoorpanden kost dit meer moeite dan in moderne panden, maar er zijn altijd mogelijkheden voor een winterproof kantoorinrichting. Door te zorgen voor radiatorfolie en tochtstrips zet je al een grote stap. Wat betreft isolerende maatregelen kun je dezelfde richtlijnen aanhouden als voor een woning. Denk hierbij aan vloer-, dak- en muurisolatie.

Kantoorruimte SKEPP Kerstaccessoires zorgen altijd voor gezelligheid in de kantoorinrichting!

5. Jinglebells in jouw kantoorinrichting!

Last but not least: het is weer bijna tijd voor Kerst op kantoor! Er zijn ontelbaar veel manieren om jouw kantoorinrichting klaar te maken voor de kerstdagen. Van een kerstboom op kantoor tot wat extra lampjes en van een sneeuwpop tot een complete kerststal, alles is mogelijk tijdens de winterdagen. Doe wat goed voelt in jouw kantoorinrichting en maak het vooral gezellig.

Moeiteloos een winterproof kantoorinrichting

Een winterproof kantoorinrichting hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met een paar kleine isolerende aanpassingen is het al een stuk warmer in jouw kantoorpand. Als de gevoelstemperatuur aangenaam is, kun je genieten van jouw knusse kantoorinrichting. Bekijk de webshop van Officeplanner om erachter te komen hoe jij jouw kantoorruimte aangenaam maakt. Het maakt niet uit of je de wintermaanden met of zonder kerstboom op kantoor doorkomt, met onze tips is jouw kantoorinrichting ongetwijfeld knus en gezellig!

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Hoe jij kunst op kantoor tot een succes maakt

Hoe jij kunst op kantoor tot een succes maakt

Wist jij dat kunst op kantoor dé opkomende trend in de kantoorinrichting is? Een echte eyecatcher en het bevordert de creativiteit. Lees in dit blog 5 onmisbare tips voor kunst op kantoor!

Lees meer
Dit zijn de ideale ontmoetingsplekken in jouw kantoorinrichting

Dit zijn de ideale ontmoetingsplekken in jouw kantoorinrichting

Een ontmoetingsplek creëren in jouw kantoorinrichting? Lees dé 7 plekken voor een ideale ontmoetingsplek in dit blog!

Lees meer
Wat worden de kantoorinrichting trends in 2020?

Wat worden de kantoorinrichting trends in 2020?

Wil jij jouw kantoorinrichting voorzien van de laatste trends? Lees in dit blog de voorspelde kantoorinrichting trends van 2020. Doe er dus vooral je voordeel mee!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies