Kantoorinrichting

Industriële kantoorinrichting

Wat is een industrieel kantoordesign? Hoe creëer jij zelf een industriële inrichting? Hoe is het ontstaan en hoe kun je het herkennen? Wij vertellen je er graag meer over.

Industriële kantoorinrichting

Een industriële kantoorinrichting is geïnspireerd op (oude) fabriekspanden en interieurs. Dit kantoordesign is erg stoer en robuust. Vaak hebben industriële kantoorruimten een gietbetonnen vloer, ijzeren pilaren en een openliggend plafond waardoor je de leidingen ziet. Maar ook kantoorruimten zonder deze industriële basis zijn geschikt voor deze stijl. Met verschillende meubelen voor in het kantoor kun je al goed jouw kantoorpand inrichten op een industriële wijze.

Hoe creëer jij zelf een industriële inrichting?

Een industriële kantoorinrichting kun jij gemakkelijk implementeren in jouw kantoorruimte of kantoorkamer. Dit kan door gebruik te maken van veel betonnen elementen en metalen kantoormeubelen. Daarnaast houd je de basis neutraal, maak daarom gebruik van veel grijstinten, witte en zwarte kleuren. Voor de kantoorverlichting kies je voor industriële staande lampen en hanglampen. Ga ook voor een stoer, houten bureau en ijzeren kasten, zoals lockers. 

Industriële kantoorinrichtingDeze kantoorruimte in Amsterdam is een voorbeeld van een industriële kantoorinrichting.

 

Tip: een industriële kantoorinrichting is perfect te combineren met andere kantoor designs. Wissel het stoere en robuuste af met minimalistische kantoormeubelen. Of wees creatief en speel met kleur en eyecatchers in de kantoorruimte. Meer tips over een industriële kantoorinrichting? Klik op de button hieronder. 


5 tips voor een industriële kantoorinrichting!

In het kort: dé kenmerken van een industriële kantoorinrichting

  • Het gebruik van stoere en ruwe materialen (denk hierbij aan beton en metaal);
  • Neutrale kleuren in het design, zoals wit, grijs en zwart;
  • Inspiratie halen uit fabrieksgebouwen;
  • Elementen zoals fabriekslampen, zware houten kantoormeubelen en ijzeren kasten;
  • Soms ook gecombineerd met een ander kantoordesign.
WatermarkedImageW3siZGVzdHJveWVkIjpmYWxzZSwiY2xhc3MiOiJJbWFnZSJ9LCIyIiwiMjAiXQ FillWyIxMDI0IiwiNzY4Il0 freelance werkplek huren in amstelstation 40160Een industrieel kantoordesign met minimalistische details.

Wil jij nu ook een industriële kantoorinrichting?

Je weet nu wat een industrieel kantoordesign inhoudt, daarom kun je zelf aan de slag met het inrichten van jouw kantoorpand of kantoorruimte. Maar het kan ook zijn dat je misschien liever kiest voor een andere stijl, zoals een moderne, creatieve of Scandinavische kantoorinrichting. Doe inspiratie op en maak jouw keuze! 

Heb je behoefte aan hulp bij het inrichten van de kantoorruimte? Geen probleem, want onze Officeplanner helpt je hier bij. Met de stijlen van URBAN wordt jouw kantoor flexibel en efficiënt ingericht, in een design die helemaal bij jouw past, zoals een industriële kantoorinrichting. 

09 urban scandinavian of industrial kies

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Kantoorinrichting van een brainstormruimte

Kantoorinrichting van een brainstormruimte

Een ruimte om creatief denken en samenwerken te stimuleren om zo tot interessante, nieuwe en originele ideeën te komen. Watch and learn met de volgende 5 tips!

Lees meer
Waarom online jouw kantoor inrichten altijd werkt

Waarom online jouw kantoor inrichten altijd werkt

Jouw kantoorpand inrichten kan tegenwoordig gewoon online. Lees in dit blog hoe jij de kantoorinrichting gemakkelijk online samenstelt!

Lees meer
Scandinavische kantoorinrichting

Scandinavische kantoorinrichting

Wat zijn de kenmerken van een Scandinavische kantoorinrichting? Hoe realiseer je dit? Wanneer kies je voor deze stijl in jouw kantoorruimte? Wij beantwoorden al deze vragen.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies