Kantoorinrichting

Waarom kan een kantoor niet zonder accessoires?

Accessoires op kantoor; Wist je dat ze niet alleen de sfeer bepalen, maar ook zorgen voor meer werkplezier en een betere akoestiek? Benieuwd hoe dit zit? Lees dan snel verder.

Waarom kan een kantoor niet zonder accessoires?

Accessoires op kantoor; waarom zijn ze eigenlijk zo belangrijk? Bij een kantoor denk je namelijk eerder aan kantoormeubilair zoals een bureau en een bureaustoel. Toch zijn accessoires essentieel voor een kantoorruimte. Wist je dat ze niet alleen de sfeer bepalen, maar ook zorgen voor meer werkplezier en een betere akoestiek? Benieuwd hoe dit zit? Lees dan snel verder.

Voordelen van accessoires op kantoor

Kan jouw kantoor wel wat accessoires gebruiken? Accessoires zoals een vloerkleed, schilderijen of een vaas met bloemen zijn de ideale toevoeging aan jouw kantoor. Jouw kantoor ziet er stijlvol uit met deze accessoires. Maar dat is niet het enige voordeel. De accessoires hebben meerdere voordelen, namelijk:

✅ Hoger level van comfort en sfeer

✅ Minder stress en meer werkplezier

✅ Betere akoestiek

✅ Hogere productiviteit en betere concentratie

✅ Draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf

FFH7370Voor welk afstijlpakket kies jij?

Sfeerverhogende accessoires vs. functionele accessoires op kantoor

Accessoires in een kantoorruimte zijn onder te verdelen in 2 categorieën: sfeerverhogende en functionele accessoires. Bij sfeerverhogende accessoires moet je denken aan kussens, vazen en overige decoratie. Functionele accessoires hebben - zoals de naam al zegt - een functie. Denk aan een CPU-houder, kabelkorf of kapstok. Het zijn vaak ondergeschoven kindjes, maar wel erg handig om te hebben!

Met onze afstijlpakketten is jouw kantoor in no-time voorzien van de nodige kantooraccessoires!

1,5 meter kantooraccessoires

Bij het 1,5 meter kantoor horen ook nieuwe accessoires of hulpmiddelen. Deze accessoires zorgen ervoor dat werknemers veilig kunnen werken. En dat werknemers gestimuleerd worden om zich aan de coronamaatregelen te houden. Dit kan in de vorm van signing, zoals een looproute met pijlen. Maar ook een desinfectiezuil mag niet ontbreken. Niet alleen voor werknemers ideaal, maar ook voor het bezoek.

Het is van belang dat werken op kantoor veilig is. Door het plaatsen van spatschermen creëer je in een handomdraai veilige werkplekken. De Stay Safe schermen verkleinen niet alleen de kans op besmetting. Maar de schermen zijn ook nog eens erg stijlvol. Zo krijgt je kantoorruimte gelijk een stoere kleurrijke look! Dit wil jij toch ook?

Demmersweg 3 Hengelo 23Geef jouw kantoorruimte een stijlvolle look met de Stay Safe schermen!

Planten: een essentiële accessoire op kantoor

Er zijn verschillende redenen waarom planten niet mogen ontbreken op kantoor. Planten zorgen niet alleen voor meer sfeer, maar dragen ook bij aan de luchtzuivering, verhoogde concentratie, meer productiviteit en geven een boost aan creativiteit. Wist je dat planten ook geluid absorberen? Voeg planten toe aan je kantoor voor een goede akoestiek. Geen groene vingers? Bespaar jezelf een ritje naar het tuincentrum en maak gebruik van onze kant-en-klare Botanic afstijlpakketten, in maat M en maat L.

Accessoires zijn niet alleen sfeerverhogend, maar zorgen er ook voor dat het team optimaal presteert. Win-win!

Vloerkleden: sfeervol en goed voor de akoestiek

Is de vloer in de kantoorruimte van hout, beton of vinyl? Een vloerkleed of tapijt is dan essentieel. Het geeft de ruimte niet alleen meer sfeer, maar zorgt ook voor een betere akoestiek. Vloerkleden zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Of je nou voor een moderne, Scandinavische stijl of industriële kantoorinrichting wilt gaan; er is altijd een passend vloerkleed voor jouw kantoor.

Keizersgracht 555 Amsterdam 19Verbeter de sfeer en akoestiek met een vloerkleed binnen kantoor!

Roomdividers en akoestische schermen

Een roomdivider is goed voorbeeld van een accessoire die zowel functioneel als sfeerverhogend is. Ideaal om een grote ruimte op te delen in meerdere ruimtes. Waar een roomdivider vroeger niks meer was dan een tussenwandje of dichte kast, is dat nu wel anders. Roomdividers zijn nu, naast functioneel, ook een mooie blikvanger in de kantoorruimte én je kunt er verschillende kleine accessoires in kwijt zoals beeldjes, vazen en planten. Bijvoorbeeld roomdivider Eindhoven en roomdivider Rotterdam. De combinatie van eiken en staal geeft een warme en stoere uitstraling aan je kantoorinrichting.

Wil je niet alleen de kantoorruimte opdelen maar ook de werkplekken? Dat kun je eenvoudig realiseren met akoestische schermen. Zoals de naam al zegt, zijn deze schermen een aanwinst voor de akoestiek van je kantoor. Ook creëer je meer privacy waardoor de concentratie en productiviteit van alle collega’s omhoog gaat. Akoestische schermen zijn er in allerlei soorten en maten en kunnen op elke plek worden ingezet.

Officeplanner kit Brouwerijstraat 1 48Waar plaats jij de roomdivider in jouw kantoor?

Eyecatchers: maak een statement in je kantoorruimte

Je wilt in je kantoorruimte een statement maken, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Een statement kan in de vorm van kleur, print, meubels en accessoires. Probeer deze te combineren, zo maak je niet alleen een statement, maar is het ook nog eens functioneel! Bijvoorbeeld een kantoormeubel, dat tegelijkertijd als accessoire de ruimte opfleurt. In onze webshop vind je een aantal perfecte eyecatchers die hieraan voldoen:

Phonebooth Utrecht: dit akoestische design huisje wil toch iedereen op kantoor hebben staan? Het geeft een leuke touch aan je kantoorruimte en heeft ook een handige functie. Zoals de naam al zegt, kun je hier in alle rust telefoongesprekken voeren. Waar plaats jij de Phonebooth in jouw kantoor?

De Treehouse: werd je van de Phonebooth enthousiast? Wacht maar tot je de Treehouse ziet. Naast dat het echt een eyecatcher is, heeft het verschillende functies. Trek je terug, pleeg in alle rust een telefoontje of gebruik de Treehouse voor een brainstormsessie. Door de wielen is de Treehouse ook nog eens erg flexibel en rol je ‘m zo naar de andere kant van het kantoor.

Social swing: schommelen op kantoor, beter wordt het niet toch?. Een echte blikvanger in de kantoorruimte en het prikkelt de creativiteit. Ideaal voor brainstormsessies. De social swing is er voor 1, 2 en 5 personen. Ga jij ook voor de Social Swing op kantoor? Of ga je toch voor een andere eyecatcher?

De Tree: past een standaard akoestisch scherm niet bij jouw bedrijf? Ga dan voor de Tree; een akoestisch scherm in de vorm van een boom. Het geeft je ruimte niet alleen een speelse touch, maar zorgt ook voor een goede akoestiek. Zeg nou eerlijk; dit wil toch iedereen in hun kantoor?

Eerste hulp bij kantooraccessoires

Het mag duidelijk zijn dat accessoires essentieel zijn voor jouw kantoor. Maar wat als je nou geen kaas hebt gegeten van interieurstyling? En waar begin je? Geen zorgen, wij hebben je het werk al uit handen genomen. Jij moet alleen bepalen voor welke sfeer je wilt gaan en wij regelen de rest! Met onze afstijlpakketten is jouw kantoor in no-time voorzien van de nodige kantooraccessoires. Ga jij voor cosy of vintage?

Geef je kantoorstyling uit handen

Ben je geen interieur wonder of besteed jij je tijd liever aan andere dingen? Maak dan gebruik van de kennis van onze kantoorexperts! Zij geven jou een passend styling advies. Het mag duidelijk zijn: of je nou zelf aan de slag gaat of het liever uitbesteed: je kantoor kan niet zonder accessoires.


Neem contact op!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Welke kantoorstijl past bij jouw onderneming?

Welke kantoorstijl past bij jouw onderneming?

Welke kantoorstijl past het beste bij jou? Er zijn tegenwoordig veel verschillende kantoorstijlen, maar wat zijn de voordelen van elke kantoorstijl? In dit blog ga je dit lezen! Ook hebben wij een boodschappenlijstje gemaakt voor elke kantoorstijl, handig toch?

Lees meer
Hoe richt je de ontvangstruimte in?

Hoe richt je de ontvangstruimte in?

Zo geef je (potentiële) klanten de juiste indruk over jouw kantoor en diensten! Ben je benieuwd hoe je de ontvangstruimte zo goed mogelijk inricht? In deze blog delen wij onze tips!

Lees meer
Hier moet je op letten bij het inrichten van een vergaderruimte

Hier moet je op letten bij het inrichten van een vergaderruimte

Zie jij ook op tegen lange vergaderingen? Een saaie en kille omgeving roept geen creativiteit op. Jouw vergaderruimte optimaal inrichten? Lees in dit blog waar jij op moet letten.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies