Kantoorinrichting

Vergeet de ruimte voor de vrijmibo niet in jouw kantoorinrichting

De hele week kijk je er naar uit: de vrijmibo! Daarom moet jij in jouw kantoorinrichting de ruimte voor de gezellige afsluiter van de werkweek niet vergeten. Doe hier inspiratie op!

Vergeet de ruimte voor de vrijmibo niet in jouw kantoorinrichting

Tegenwoordig wordt er in de kantoorinrichting rekening gehouden met ruimtes voor de vrijmibo. Want we kijken er iedere werkweek weer uit naar de vrijdagmiddag-borrel of de vrijmibo. De afkorting die zo lekker makkelijk uit te spreken is. Geen enkel modern bedrijf komt er meer onderuit. Een gezellige borrel met collega's om even lekker te ontspannen en stoom af te blazen na een drukke werkweek. Waarom de vrijmibo eigenlijk zo belangrijk is en wat de ideale kantoorinrichting is voor een vrijmibo op kantoor? Je leest het in dit blog.

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

De ideale ruimte voor een vrijmibo op kantoor

Een ideale ruimte voor een vrijmibo? Ja, het bestaat! Een ruimte voor ontspanning, gezelligheid en een spelletje!  De ruimte die niet mag ontbreken in de kantoorinrichting. Wij hebben een aantal 'ideale ruimtes voor de vrijmibo' samengesteld van kantoorruimten in de buurt van Amsterdam.

Naborrelen in een hip grand café bij je werk

Het kantoorpand gelegen aan het Kennemerrplein in hartje Haarlem, is voorzien van een moderne kantoorinrichting en beschikt over de meest luxe services en voorzieningen. Voor een kop koffie, lunch of borrel kun je plaatsnemen in het grand café op de begane grond. De ideale ruimte om je nieuwe collega's beter te leren kennen en het weekend in te luiden. Geen bureau of computer in de buurt. De 'kantoorinrichting' geeft het gevoel dat je in een hippe club staat met vrienden, pas dan kun je ontspannen na een lange werkdag!

Elke kantoorruimte in dit pand geeft je het gevoel van thuiskomen. Een moderne kantoorinrichting met luxe services en voorzieningen. Een hippe grand café op de begane grond, bij uitstek de perfecte plek voor een vrijmibo. Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in Haarlem met een café voor de vrijmibo? Bekijk via de volgende knop het aanbod op deze locatie:


Aanbod kantoorruimte aan het Kennemerplein 6-14

Geen standaard kantine maar een 'inpanding' restaurant

Dat vind je in het pand aan de Startbaan 8 in Amstelveen. Een opvallend kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 8744 m2. Stress komt vaak voor op de werkvloer, een moment van rust is dan voor werknemers essentieel. Een plek waarbij je niet herinnert wordt aan deadlines en kunt bijpraten met collega's in een ontspannen sfeer. De vrijdagmiddag kun je dan ook goed doorbrengen in dit grote restaurant, alsof je je in een luxe lunchroom bevindt. Tegenwoordig kan een inpandig restaurant niet ontbreken in de kantoorinrichting van grote kantoren. Geef werknemers het gevoel van ontspanning!

kantoorinrichting amstelveen startbaan kantoorruimteLunchen om de hoek van je werk hoeft niet meer, de kantoorinrichting van dit kantoor in het centrum van Amstelveen bevat een inpandig restaurant.

Ontspannen na een drukke werkweek? Let's play!

Wat de ideale kantoorinrichting is voor een vrijmibo? Richt de ruimte in met een tafeltennistafel en een voetbaltafel. Wie houdt er nu niet van een potje tafeltennis of tafelvoetbal? De strijd aangaan met collega's doen we maar al te graag. De manier van ontspanning en de perfecte bezigheid tijdens de vrijdagmiddag borrel. Je hoort de werknemers in het kantoorgebouw aan de Diemermere 11-19 in Diemen niet klagen!

Ook een kleine kantoorruimte kun je inrichten als de ideale ruimte voor een vrijmibo. Sportieve activiteiten mogen niet ontbreken in de kantoorinrichting. Bekijk maar eens de volgende Virtual Tour van de kantoorruimten in Diemen. Met een wijntje of biertje in je hand kun jij hier fanatiek jouw collega's aanmoedigen tijdens het tafeltennissen.


Bekijk de beschikbare kantoorruimten aan de Diemermere 11

Een vrijmibo aan de keukentafel

Een vrijmibo in een stijlvol ingericht en hoogwaardig kantoor is als een borrel aan je eigen keukentafel. In het prachtige gebouw aan de Koninginneweg in Hilversum kun je in stijl de plannen van het weekend met je collega's bespreken. Gewoon aan een houten tafel. De landelijke kantoorinrichting zorgt voor een informele en ontspannen sfeer. Dat wat je nodig hebt zo vlak voor het weekend!

kantoorruimte hilversum koninginneweg kantoorinrichtingRicht de ruimte voor de lunch of vrijmibo zo in alsof je thuis bent. Een tafel met moderne stoelen en een bloemetje.Voelt als thuiskomen in deze sfeervolle kantoorinrichting, toch?

Creëer de ideale ruimte voor een vrijmibo in jouw kantoorinrichting

Bier, wijn, barbecueën, dansen.. Het hoort allemaal bij een vrijmibo. Vaak gaan deze einde-van-de-werkweek gelegenheden tot in de late uurtjes door. Een vrijmibo zorgt voor een hecht teamgevoel en blije werknemers en blije werknemers zorgt voor betere resultaten. De vrijmibo is dus eigenlijk een must! Doe kantoorinrichting inspiratie op en creëer ook de ideale ruimte voor een vrijmibo in jouw kantoorinrichting met Officeplanner!

01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Een kantoorinrichting die meer beweging op kantoor stimuleert

Een kantoorinrichting die meer beweging op kantoor stimuleert

Vind jij dat jouw medewerkers te weinig bewegen op kantoor? Stimuleer beweging met de juiste kantoorinrichting! Lees dit blog voor onze tips.

Lees meer
Waarom informatieschermen in de kantoorinrichting een goed idee is

Waarom informatieschermen in de kantoorinrichting een goed idee is

Heb jij al gedacht aan informatieschermen plaatsen in jouw kantoorinrichting? Of twijfel je nog? Lees dit blog en kom er achter welke voordelen deze informatieschermen met zich meebrengen!

Lees meer
Desktop vs. laptop in de kantoorinrichting

Desktop vs. laptop in de kantoorinrichting

Heb jij er al over nagedacht of een desktop of een laptop het beste past in jouw kantoorinrichting? Lees dit blog en kom er achter wat past bij jouw organisatie!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies