Kantoorinrichting

Bijzondere kantoorinrichtingen in Amsterdam uitgelicht

Op zoek naar een stijlvolle kantoorruimte in Amsterdam? Er zijn kantoorpanden met inspirerende en bijzondere inrichtingen zodat jij goed voor de dag komt! Lees dit blog en laat je verrassen!

Bijzondere kantoorinrichtingen in Amsterdam uitgelicht

Wij weten de perfecte kantoorpanden en kantoorruimtes met een geweldige kantoorinrichting in onze hoofdstad

Heb jij een kantoorpand in Amsterdam of wil jij er graag één huren? En heb je inspiratie nodig voor de kantoorinrichting? Dan zit je hier goed! Wij weten de meest populaire kantoorpanden, op de meest geschikte locaties met een kantoorinrichting waar je U tegen zegt! Wie wil er nou niet werken in hartje Amsterdam? Sowieso de moeite waard om deze foto’s te bekijken. Wij zijn d’r gek op! Wat jij?

05 designinrichtingspakket basis wensen eisen

Aan de Amsterdamse Grachten…

Zoals Wim Sonneveld al zingend verklaarde: “Aan de Amsterdamse Grachten heb ik heel m’n hart voor altijd verpand, Amsterdam vult mijn gedachten als de mooiste stad in ons land.“ Amsterdam, de wereldstad die bekend staat om haar prachtige grachten, de karakteristieke grachtenpanden, de veel bezochte coffeeshops en de ‘mysterieuze’ steegjes. Vul dat zelf maar in… Maar bovendien, de wereldstad waar alle nationaliteiten tezamen komen. The place to be!

Kantoorruimte huren aan de grachten in AmsterdamEen kantoorruimte kun je ook huren met een uitzicht op de grachten in Amsterdam.

 

Ook is Amsterdam de stad van de inspiratie. Grote bedrijfsplannen en creatieve ideeën worden hier bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd. Een stukje wat daarbij onmisbaar is: een inspirerende en sfeervolle kantoorinrichting. Het begint bij het vinden van een geschikt kantoorpand, werkplek of kantoorruimte met een duurzame en flexibele werkomgeving, in Amsterdam. Hulp nodig bij deze zoektocht? Wij zijn je partners in crime. Tevens zorgen wij voor de finishing touch: een bijzondere kantoorinrichting. Heb je even? Wij geven je kantoorinrichting inspiratie!

URBAN doorbreekt de starheid

Deze flexibele inrichting, bestaande uit innovatieve producten, ziet er aantrekkelijk uit met warme stoffen en een afgestemd pallet aan lichte kleuren. De stijlvolle URBAN zorgt ervoor dat verschillende werkzaamheden optimaal kunnen worden uitgevoerd in de kantoorruimte. Een simpele lange witte tafel met bijpassende design stoelen, afgewerkt met een lichtgrijze stoffen leuning. Of wat dacht je van mat zwarte hoge krukken aan een hoge tafel?

URBAN loungeDeze URBAN lounge is perfect voor een informeel overleg.

Let’s work in the CITY

Stijlvol met warme en volle kleuren, een snufje huiselijkheid maar met een kwaliteitsuitstraling. Dat is CITY, het inrichtingsconcept dat uiteraard past bij een ‘city’ als Amsterdam. Dit inrichtingsconcept bevat een ergonomisch design. Comfort en goed functioneren staan voorop. Van die fijne bureaustoel kom jij de komende paar uur niet af!

Laat je inspireren door deze C4 inrichtingsconcepten en plaats jouw organisatie in één klap in deze nieuwe tijd en stijl! Maar hoe nu een kantoorpand verder in te richten? Wij lichten de perfecte locaties en de perfecte kantoorruimtes met de perfecte kantoorinrichting uit.

Scandinavisch kantoordesign in het centrum van Amsterdam

Als je het hebt over een toffe locatie voor een kantoorruimte in Amsterdam, dan heb je het over de Spuistraat. Over de bereikbaarheid van het kantoorpand hoef je je geen zorgen te maken. Met 11 minuten lopen vanaf treinstation Amsterdam Centraal, ben jij op je werk! Niet alleen met de bereikbaarheid scoort dit kantoorpand pluspunten, de kantoorinrichting van dit fraaie monumentale kantoorpand is perfect! Zeer moderne en lichte kantoorruimtes met een Scandinavisch kantoor design. En dan hebben we het nog niet eens over de binnentuin en het dakterras gehad. Niets te klagen dus tijdens de zomermaanden!

Spuistraat AmsterdamScandinavische kantoorinrichting midden in het centrum van Amsterdam.

Karakteristiek grachtenpand

En als je het doet, moet je het natuurlijk goed doen! Een prachtig monumentaal kantoorpand aan de Herengracht. Hoge plafonds en ramen, een marmeren vloeren en een prachtige stijltrap. De karakteristieke eigenschappen van misschien wel jouw toekomstige kantoorpand! Dit kantoorgebouw uit 1638 heeft een rijke geschiedenis. Maar wat ook niet geheel onbelangrijk is, Sushi Me en verschillende lunchrooms liggen om de hoek.

Even weer terug naar het pand.. Dit kantoorpand bevat grote, lichte en open ruimtes. Daar waar jij straks met je collega’s grote plannen uitwerkt, kijk je uit op een mooie groene tuin met uitlopende bomen en bloeiende bloemen, in de zomer uiteraard. Een URBAN kantoorinrichting past binnen in dit monumentale pand perfect op zijn plaats, met de Connect, Conference, CoWork & Concentrate werkplekken.

Herengracht amsterdamVoorzie dit monumentale pand van een toffe kantoorinrichting en je hebt een echte eye-catcher werkplek!

Trendy kantoorpand in Amsterdam West

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam West? Dan moet je aan de Arlandaweg 92 zijn! Dit eigentijdse kantoorgebouw met diverse kantoorruimtes voldoet zeker aan bovenstaande punten. Van kleine rustige ruimtes tot grote lichte ruimtes. Een plek om je terug te trekken en een plek om te brainstormen. Elke ruimte is te creëren en in te richten naar wens. Een groot pluspunt? De fitnessruimte! Even je hoofd leeg maken? Dan is dit de juiste plek!

Arlandaweg 92 AmsterdamAan de Arlandaweg in Amsterdam West is het kantoorgebouw zo ingericht dat het in alle behoeften voorziet.

Flexibele en efficiente inrichting boordevol inspiratie

Wibautstraat, Amsterdam Centrum. De plek en omgeving waar het barst van de ideeën. Daar bevindt zich dit inspirerende kantoorpand, maar waar ook veel studenten, bedrijven, restaurants en hogescholen zijn te vinden. De perfecte locatie om jouw kantoorruimte te huren. Dit moderne en hippe kantoorpand biedt veel extra’s: vaste telefoons en printers, supersnelle Wi-Fi-verbinding en een grote afgesloten parkeerplaats. Pluspuntje? De schoonmaak is inclusief!

Maar nu over de geweldige kantoorinrichting. Er zijn verschillende kantoorruimtes: een plek om te brainstormen, je ideeën uit te werken, een plek om je terug te trekken en een plek om met je collega te praten over het weekend. Elke kantoorruimte is in detail uitgewerkt en wel op een oogverblindende manier! De groene kantoorplanten, de lange witte tafels, hoge krukken en die fijne bureaustoelen zijn hier niet weg te denken. Eén tip: probeer de ‘bed talks’ uit! Even serieus, dat wil iedereen!

Wibautstraat 131 AmsterdamTrendy inrichting van kantoorruimte aan de Wibautstraat. 

Inspiratie genoeg, toch?

Vier verschillende kantoorpanden, vier verschillende stijlen, vier verschillende inrichtingen en vier verschillende locaties, en dat allemaal in Amsterdam! Zie jij jou al langs de grachten lopen tijdens de lunchpauze? Een vrijdagmiddagborrel doen met je collega’s bij de bekendste kroeg ‘The Old Sailor’? En zie jij jezelf al grootse plannen bedenken in één van deze prachtig ingerichte kantoorpanden?

Naast deze genoemde locaties zijn er nog veel meer kantoorruimte in Amsterdam. Bekijk en vergelijk de kantoorruimtes en kantoorkamers die aansluit bij jouw wensen. Een rondleiding krijgen kan altijd! Daarnaast helpen wij je graag bij het beantwoorden van al je vragen. Wil je weten hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt of hoe je een duurzame kantoorinrichting realiseert? Ook hier hebben wij antwoord op. 

Even tussen ons… Stiekem wil jij sowieso de ‘Bed Talks’ hè?

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Vijf tips voor een Scandic minimalism kantoorinrichting

Vijf tips voor een Scandic minimalism kantoorinrichting

Bij het inrichten van jouw kantoor kies je een kantoordesign, zoals een Scandinavische kantoorinrichting. Hoe realiseer je die? Wij geven jou 5 eenvoudige tips voor jouw kantoorruimte.

Lees meer
Flextafel bij Werkfabriek illustreert verleden als printfabriek en heden als bruisende coworking space

Flextafel bij Werkfabriek illustreert verleden als printfabriek en heden als bruisende coworking space

De Werkfabriek in Den Haag, een tof kantoorconcept met werkplekken voor sociale ondernemers. In deze editie van 'SKEPP design' aandacht voor dit kantoorpand.

Lees meer
Hoe maak ik mijn kantoorruimte diervriendelijk?

Hoe maak ik mijn kantoorruimte diervriendelijk?

Het is helemaal hot om je huisdier mee te nemen naar kantoor of om een kantoordier aan te schaffen. Maar hoe pas jij jouw kantoorinrichting hier op aan? Wij leggen het je uit!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies