Kantoorinrichting

Een duurzame kantoorinrichting is groener dan groen

Ben jij milieubewust en wil je een duurzame kantoorinrichting? Wij hebben speciaal voor jou een aantal do's en don'ts op een rij gezet waarmee jij jouw kantoorruimte duurzaam kunt maken.

Een duurzame kantoorinrichting is groener dan groen

Ga zelf voor een inrichting van jouw kantoorruimte op een duurzame wijze!

Van bamboe tot groene kantoorplanten, gerecycled papier en LED lampen, de ingrediënten voor een duurzame kantoorinrichting. Duurzaam ondernemen is dé musthave voor veel bedrijven en groen is tegenwoordig dé kleur van iedere kantoorruimte. Inspiratie nodig hoe jij jouw kantoorkamer kan omtoveren tot een milieuvriendelijke werkplek? Wij vertellen je de do’s en de don’ts, over het inrichten van je kantoor, terwijl jij ondertussen een kopje eerlijke koffie drinkt!

01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Ook de milieubewuste LED lamp laat je shinen

Een groot gedeelte van de dag brengen we door op kantoor. Nu het donkerder wordt, verlichten we de boel al snel. Niet goed voor de zakelijke portemonnee en het milieu. Oplossing? De LED lamp! Ook met de LED lamp kun je heus een kantoorpand een moderne en luxe uitstraling geven. Wij weten hoe! Dat geldt trouwens ook voor duurzaam kantoormeubilair. Mooi duurzaam meubilair is niet lelijk! Door een aantal kleine aanpassingen te doen in jouw kantoorinrichting, wordt jouw kantoorgebouw in een duurzaam, milieuvriendelijk én modern jasje gestoken.

LED verlichting in de kantoorruimteKies milieubewust en ga voor een sfeervolle LED verlichting.

Ga milieubewust, kies voor bamboe in je kantoorinrichting

Je leest het goed: bamboe. Niet voor in je achtertuin, maar waar jij straks je werk aan verricht. Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld en slorpt CO2. Ben jij liefhebber van houten kantoormeubilair? Dan is bamboe de duurzame vervanger! Gaat je voorkeur uit naar ander materiaal voor bijvoorbeeld jouw moderne inrichting? Let dan bij het aanschaffen van bureaus en kasten eens op het Milieukeur. Meubilair met dit keurmerk zijn minder belastend voor het milieu. Op deze manier kun je al heel gemakkelijk een steentje bijdragen aan het milieu en heb je een toffe kantoorinrichting.

De groene kantoorplant: niet alleen milieubewust, het geeft ons ook nog eens een inspiratie-boost

En om de kantoorinrichting nog milieubewuster te maken, maak het af met groene kantoorplanten! Niet alleen omdat de kleur groen is, maar ook omdat het effect heeft op onze prestaties. De groene kantoorplanten maken ons gezonder, productiever en ze zorgen voor minder stress. Ze verdampen water en filteren de lucht van stofdeeltjes en andere schadelijke stoffen. Naast dat de groene kantoorplanten ons prettiger laten voelen, geeft het sfeer en maakt het de kantoorruimte helemaal af. Hoe groter, hoe beter en hoe aparter, hoe mooier! Het zijn de oogappeltjes van je kantoorruimte.

URBAN kantoorinrichtingURBAN is een goed voorbeeld van een moderne én duurzame kantoorinrichting.

Creëer je eigen duurzame kantoorinrichting

Huur jij of wil jij een kantoorunit of  met veel licht? Houd het dan rustig en kies voor licht meubilair en combineer wit met natuurtinten. Een warm gevoel creëren? Donker meubilair valt dan helemaal op zijn plek. De groene kantoorplanten zorgen voor levendigheid en brengen sfeer. Met een duurzame kantoorinrichting als deze ben je al een stap dichterbij om de wereld te beteren!

Eerlijke koffie smaakt toch net even wat lekkerder hè?

Nu we toch bezig zijn, kunnen we het beter ook helemaal goed doen! Koffie. Koffie is onmisbaar op kantoor, het is onze brandstof. Met koffie komen we de dag door. Wie is de recordhouder bij jullie? Bij een duurzame kantoorruimte, kan eerlijke en verantwoorde koffie niet ontbreken. Terwijl je nog een bakkie eerlijke koffie neemt, kun je meteen nadenken over welke groene kamerplanten je gaat kopen voor je kantoorinrichting!

Duurzame kantoorinrichtingIn deze kantoorruimte zijn veel duurzame en gerecyclede materialen gebruikt.
02 huren of financial leasen

Lees ook: Bijzondere kantoorinrichtingen in Amsterdam uitgelicht

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Flextafel bij Werkfabriek illustreert verleden als printfabriek en heden als bruisende coworking space

Flextafel bij Werkfabriek illustreert verleden als printfabriek en heden als bruisende coworking space

De Werkfabriek in Den Haag, een tof kantoorconcept met werkplekken voor sociale ondernemers. In deze editie van 'SKEPP design' aandacht voor dit kantoorpand.

Lees meer
Bijzondere kantoorinrichtingen in Amsterdam uitgelicht

Bijzondere kantoorinrichtingen in Amsterdam uitgelicht

Op zoek naar een stijlvolle kantoorruimte in Amsterdam? Er zijn kantoorpanden met inspirerende en bijzondere inrichtingen zodat jij goed voor de dag komt! Lees dit blog en laat je verrassen!

Lees meer
Hoe maak ik mijn kantoorruimte diervriendelijk?

Hoe maak ik mijn kantoorruimte diervriendelijk?

Het is helemaal hot om je huisdier mee te nemen naar kantoor of om een kantoordier aan te schaffen. Maar hoe pas jij jouw kantoorinrichting hier op aan? Wij leggen het je uit!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies