Kantoorinrichting

Kantoorinrichting in Eindhoven

Een kantoorpand met inspirerende kantoorinrichting in de Lichtstad Eindhoven, klinkt dat als echt iets voor jou? Wij lichten vier kantoorinrichtingen in Eindhoven uit, kijk je mee?

Kantoorinrichting in Eindhoven

Een kantoorpand met inspirerende kantoorinrichting in de Lichtstad, klinkt dat als echt iets voor jou? We hebben het hier trouwens niet over Parijs, maar over onze eigen Lichtstad! Eindhoven it is. De stad van Philips, PSV en heel veel prachtige kantoorruimtes. Van klassiek tot hightech en van industrieel tot groen, in Eindhoven is altijd wel een kantoorinrichting te vinden die naadloos aansluit op jouw ambities. Wij lichten er vier kantoorinrichtingen in Eindhoven uit, kijk je mee?

01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

4 kantoorinrichtingen in Eindhoven die je gezien moet hebben

Eindhoven heeft natuurlijk veel meer te bieden dan Philips en PSV. In deze stad zijn namelijk veel inspirerende kantoorpanden met dito kantoorinrichting te vinden die jou wel eens aan zouden kunnen spreken. Hieronder hebben we een hotlist met een paar hele bijzondere kantoorinrichtingen samengesteld.

Kantoorruimte huren Eindhoven Airport, Flight Forum 840

Het Flight Forum ligt, de naam doet het al vermoeden, bij Eindhoven Airport. Wat betreft uitvalswegen hoef je hier dus niet te klagen, zelfs de vliegverbindingen zijn perfect. Eenmaal binnen zul je je verbazen over de artistieke kantoorinrichting. Door de sfeervolle kantoorinrichting is er een huiselijke sfeer gecreëerd. Modebewuste kleurencombinaties, inspirerende accessoires en warm licht beschrijven dit kantoorpand perfect. Neem eens een kijkje en sta versteld!

flight forum kantoorruimte eindhovenModebewuste kleurencombinaties zorgen voor een rustige werkomgeving.

Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Lichttoren 32

Heb je niet zoveel zin in vliegtuigen langs jouw raam? Dan is het Lichttoren 32 kantoorpand een alternatief voor jou. In het centrum van Eindhoven vind je dit monumentale kantoorpand. Dat Eindhoven en Philips altijd met elkaar verbonden zijn, is te merken aan dit kantoorpand. Het is namelijk een oude gloeilampenfabriek van, jawel, Philips! De kantoorruimte is voorzien van een industriële kantoorinrichting. Deze combinatie is behoorlijk succesvol, want wat ziet het er mooi uit!

lichtoren 32 creatieve kantoorruimte eindhoven centrumDe lichttoren beschikt over een uitzicht van de gehele stad.

Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Emmasingel 33

In deze kantoorunit aan de Emmasingel in Eindhoven vind je altijd wel een werkplek die bij jou past. Kantoorkamers om samen te werken, flexwerkplekken en grote open ruimtes zijn allemaal in dit kantoorpand te vinden. De kantoorinrichting is er eentje om je vingers bij af te likken. Wat een warmte straalt die uit! Bovendien is er door het gebruik van planten en kleden een huiselijke sfeer in de kantoorinrichting gecreëerd.

creatieve werkruimte emmasingel 33 eindhoven centrumErgonomisch werken? Bekijk de kantoorruimten aan de Emmasingel.

Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Paradijslaan 30-38

Paradijselijk kantoorpand in Eindhoven gezocht? Zoek dan niet verder, want aan de Paradijslaan in het centrum van Eindhoven vind je er eentje! Met zo’n straatnaam kan het al niet meer misgaan natuurlijk. Waar de vorige kantoorunits vooral een huiselijke sfeer uitstraalden, kenmerkt deze kantoorinrichting zich door vrolijkheid. Door alleen al naar de foto’s van de kleurrijke werkplekken te kijken, krijg je al zin om hier een dag door te brengen.


Beschikbare aanbod kantoorruimte in Eindhoven

gedeeld kantoorruimte paradijslaan 30 38 eindhoven centrumEen modern gedeeld kantoorpand aan de Paradijslaan in Eindhoven.


Wat een prachtige kantoorinrichtingen zijn er in Eindhoven te vinden hè? Het maakt niet uit op welke locatie in Eindhoven je een kantoorunit zoekt, op iedere locatie is iets moois te vinden. Een warme, huiselijke sfeer vind je bijvoorbeeld aan het Flight Forum en in de Lichttoren, terwijl je aan de Paradijslaan veel vrolijk kleurgebruik in de kantoorinrichting tegenkomt. Jij wilt toch ook zo’n inspirerende kantoorinrichting? Officeplanner helpt je dit te creëren, neem eens een kijkje in onze webshop en sta versteld van de mogelijkheden voor jouw kantoorinrichting!

05 designinrichtingspakket basis wensen eisen

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Kantoorinrichting in Utrecht

Kantoorinrichting in Utrecht

Een kantoorpand in Utrecht met inspirerende kantoorinrichting in dé centrale stad van Nederland, wie wil dat nou niet? Lees de 8 kantoorinrichtingen die je echt niet mag missen, kijk snel mee en vind jouw ideale kantoorinrichting in Utrecht!

Lees meer
Een gezonde kantoorinrichting creëren? Lees deze 7 tips!

Een gezonde kantoorinrichting creëren? Lees deze 7 tips!

Op welke manier creëer je nou een gezonde werkruimte? Lees de 7 tips en pas ze toe in jouw kantoorinrichting!

Lees meer
Kantoorinrichting Den Haag

Kantoorinrichting Den Haag

Een kantoorruimte voorzien van een inspirerende kantoorinrichting in de stad van de politiek en de stad met een heuse skyline? Lees de blog en doe inspiratie op!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies