Kantoorinrichting

Een kantoor volgens het nieuwe werken

Vroeger was het kantoorleven slechts een kleine greep van het leven van veel mensen. Het kantoor werd ingezet als typfabriek, maar tegenwoordig is het kantoor meer dan werken alleen. Het kantoorleven is meer een lifestyle en community geworden. Kortom, het kantoor vraagt om andere voorzieningen. Benieuwd naar de verandering en een bijpassend kantoor? Lees dan gauw verder!

Een kantoor volgens het nieuwe werken

Vroeger was het kantoorleven slechts een kleine greep van het leven van veel mensen. Het kantoor werd ingezet als typfabriek, maar tegenwoordig is het kantoor meer dan werken alleen. Het kantoorleven is meer een lifestyle en community geworden. Kortom, het kantoor vraagt om andere voorzieningen. Benieuwd naar de verandering en een bijpassend kantoor? Lees dan gauw verder!

Het kantoor is een tweede thuis voor velen

Tegenwoordig is voor veel mensen het kantoor een tweede thuis. Door de verschuiving van typfabriek naar community zien ook veel verhuurders van kantoorpanden en werkgevers hun kansen. Verhuurders, maar ook werkgevers haken hierop in door kantoorruimte te huren die aansluiten op de trend van het nieuwe werken. Het leven op kantoor gaat verder dan de standaard kantoortijden. Samen sporten na werktijd of een hapje in het bedrijfsrestaurant zijn geen uitzondering meer. Het hebben van een kantoorruimte in een business center is daardoor aantrekkelijk voor veel ondernemers.

Het kantoorleven is verwoven met ons privéleven

Veel business centers haken in op de trend en hebben de meest uiteenlopende voorzieningen te bieden. Denk aan een sportschool in het kantoorpand, een gameroom of zelfs een jeu-de-boulebaan. Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel of als luchtige activiteit tussendoor die ten goede komt van de teamspirit.

bedrijfsruimte huren diemerhof 32 52640Tijd voor afleiding? Veel business centers hebben een gezamenlijke ruimte!

De evolutie van de werkplek

Het tijdperk van de typfabriek ligt ver achter ons. De huidige kantoorruimten en werkplekken van de toekomst vragen om beleving en meer. Het is een manier van werken geworden waarin het uitwisselen van ideeën, spontane brainstormsessies en teambuilding belangrijker dan ooit te voren waren. Het kantoor is de nieuwe omgeving die wordt gekenmerkt als een lifestyle, community en werkplek in één. Functies versmelten, maar ook werk en privé lopen meer in elkaar over.

gezamelijke kantoorruimte kennemerplein kennemerbrug 41972Het kantoor van tegenwoordig draait om beleving en het creëeren van een betrokken community.

Key to success

Het hebben van een werkplek is niet meer voldoende voor het creëren van succes en groei op de werkvloer. Het succes van een kantoor van de toekomst bestaat uit 3 belangrijke componenten, namelijk: productiviteit, plek en personeel. Om de beleving te optimaliseren is het belangrijk om deze componenten met elkaar te combineren. Kortom, met deze factoren zorg je voor een bruisende omgeving; dus ook op kantoor. 

Wil jij werken in het kantoor 2.0?

Wil je ook het werken 2.0 toepassen in de omgeving van Rotterdam? Dan is een ideale locatie in Capelle aan de IJssel. Net buiten Rotterdam is het bruisende leven te vinden in deze Campus. Deze kantoor Campus bevindt zich namelijk aan de Rietbaan 2-12. Met een ideale ligging, aantrekkelijke faciliteiten en een indrukwekkende uitstraling is dit wellicht de werkplek van je dromen. Je huurt al een kantoorkamer vanaf 499,- per maand.

NR 2.1.C VKDeze kantoor Campus heeft een ideale ligging en zorgt voor een goede eerste indruk bij je klanten!

Een visitekaartje voor jouw onderneming

De Campus heeft een indrukwekkende uitstraling en nodigt uit tot binnenkomen. Het totale oppervlak beslaat 5 gebouwen met diverse kantoorruimten en kantoorkamers. Deze 5 panden zijn verbonden met elkaar middels ondergrondse boardwalks. Hoe ideaal als het bijvoorbeeld regent en je moet naar een ander pand! Toch?

goedkope kantoorruimte huren rietbaan 2 12 60650Het business center heeft onlangs een complete renovatie gehad!

Hier kom je niets te kort!

De beschikbare kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien. Huur je hier een kantoorruimte? Dan zal het je aan niets ontbreken. Dit business center kent veel luxe faciliteiten die de community zal versterken. Wat dacht je van veel vergaderruimten, een gameroom of een bibliotheek? Je vindt het hier. Na werktijd (of onder werktijd) sporten? No problem! Er is ook een fitnessruimte aanwezig voor de nodige teambuilding.

freelance werkruimte te huur rietbaan 2 12 60652Zie je het hier wel zitten? Plan dan gauw een rondleiding in.

De voordelen van het huren van kantoorruimte in een business center

Deze kantoor Campus brengt de community tot leven en laat je werknemers floreren. Breng de mensen van kantoor samen op een speelse wijze. Daarnaast zijn de voordelen van het werken in een business center ook in je voordeel. Denk aan:

  • Netwerken
  • Flexibiliteit
  • Productiviteit
  • Creativiteit
  • Saamhorigheid
  • Inspirerende omgeving
  • Visitekaartje voor jouw onderneming
werkplek kantoorruimte huren in amsterdam centrum wibautstraat oosterparkEen business center vervult niet alleen de functie van een werkplek, maar kent veel meer voordelen!

Een kantoor Campus voor jou?

Klaar voor de volgende stap? Plan dan gauw een rondleiding in. Wil je meer weten van de huurmogelijkheden in deze kantoor Campus? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij het vinden van een kantoorruimte die past bij het nieuwe werken!


Neem contact op

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Kantoor 2.0: van werkplek naar ontmoetingsplek

Kantoor 2.0: van werkplek naar ontmoetingsplek

We gebruiken de kantoorruimte steeds vaker als ontmoetingsplek en niet meer als werkplek. Thuiswerken wordt nog steeds gestimuleerd en bedrijven zien daar ook de voordelen van in. Zijn kantoorruimtes dan verleden tijd? Experts zeggen van niet. Het kantoor heeft als ontmoetingsplek nog steeds een belangrijke functie. Benieuwd hoe dit precies zit? Lees dan snel verder.

Lees meer
Hoe verminder je stress op kantoor?

Hoe verminder je stress op kantoor?

Heb jij ook wel een last van werkstress op kantoor? Je bent niet de enige! In dit blog lees je hoe jij door een paar simpele toepassingen op je kantoor, stress vrij kan werken! Van inrichting tot aan koffiegebruik is er veel winst te behalen!

Lees meer
5 creatieve scheidingswanden voor jouw kantoor

5 creatieve scheidingswanden voor jouw kantoor

Ze zijn van toegevoegde waarde in de kantoorinrichting: scheidingswanden. Wij hebben voor jou 5 creatieve scheidingswanden op een rij gezet. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies