Kantoorinrichting

Dit is dé kantoorinrichting voor een startende ondernemer

Als startende ondernemer denk je misschien niet direct aan een inspirerende kantoorinrichting. Maar als startende ondernemer wil je natuurlijk groeien, en dat doe je het snelst met een goede kantoorinrichting. Hoe? Lees je in dit blog!

Dit is dé kantoorinrichting voor een startende ondernemer

Als startende ondernemer denk je misschien niet direct aan een inspirerende kantoorinrichting. Je hebt immers wel andere dingen aan je hoofd! Maar als startende ondernemer wil je natuurlijk groeien, en dat doe je het snelst met een goede kantoorinrichting. Hoe je dat precies doet, lees je in dit blog. Haal dus vooral als startende ondernemer jouw voordelen uit deze tips.

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Startende ondernemer met groeiambities? Ook jouw kantoorinrichting kan een inspirerende werkplek zijn! 

Een inspirerende kantoorinrichting is voor iedereen weggelegd! Je hoeft geen geldboom te hebben om een inspirerende kantoorinrichting te realiseren of om een kantoorruimte te huren. De mogelijkheden om jouw werkplek in een mooi kantoorpand te hebben zijn tegenwoordig eindeloos. Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe kantoorruimte, moet je jezelf een paar vragen stellen:

  • Wat wil ik met mijn kantoorruimte?
  • Welke eisen stel ik aan de werkplek?
  • Welke kantoorinrichting heeft mijn voorkeur? 
Kantoorruimte aan de Visseringlaan 22B'Find your passion, make it work.'

Beslis welke kantoorruimte jij nodig hebt

Is jouw eigen onderneming zo succesvol dat een werkplek aan huis niet meer mogelijk is? Dan is het tijd voor een flexwerkplek, een eigen kantoorkamer of een kantoorpand waar jij jouw bedrijf kunt vestigen. Iedere optie heeft zo zijn voordelen. Een flexwerkplek is lekker flexibel, zodat je eenvoudig kunt verkassen als dat nodig is. Een kantoorkamer biedt wat meer privacy dan een flexwerkplek. Een eigen kantoorpand biedt jou de zekerheid dat je de komende tijd verder kunt groeien zonder dat je in de knoei komt met de beschikbare ruimte. De beste keuze voor jou is afhankelijk van jouw potentie en ambities.

Je hebt een kantoorruimte, maar de rest is jouw keuze. Maak daar dus gebruik van! 

Een inspirerende kantoorinrichting in een handomdraai

Een kantoorkamer of kantoorpand is eenvoudig te voorzien van een prachtige kantoorinrichting die helemaal bij jou past. Wij willen je meegeven om vooral blanco te beginnen. Je hebt straks een kantoorruimte, maar de rest is jouw keuze. Maak daar dus vooral gebruik van! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor goede ergonomische kantoormeubelen, een stijl voor de kantoorinrichting die precies bij jou past of een duurzame kantoorinrichting. Bij een duurzame kantoorinrichting maak je onder andere gebruik van tweedehands accessoires. Zo creëer je een unieke en sfeervolle kantoorinrichting.

Kantoorruimte aan de Jan Ligthartstraat 1Een sfeervolle kantoorinrichting aan de Jan Ligthartstraat 1 in Alkmaar.

Controleer goed in hoeverre jouw kantoorruimte aftrekbaar is van de belasting

Ja, je leest het goed! Bepaalde zaken rondom de huur van een werkplek of kantoorruimte zijn namelijk aftrekposten. Controleer daarom in hoeverre jouw kantoorruimte aftrekbaar is van belasting. Dit kan namelijk weer voor extra budget zorgen voor jouw kantoorinrichting. Voorbeelden van verschillende aftrekposten zijn:

  • De huur van het kantoorpand;
  • De aanschafkosten van kantoormeubilair;
  • De kosten van goederen die je bij jouw werk nodig hebt (laptop, printer, papier, enz.);
  • De kosten van de internet- en telefoonverbinding.

Om precies te weten wat er voor ondernemers aftrekbaar is, kun je het beste de Belastingdienst raadplegen. Daar vind je alle details. Op die manier kun je kosten besparen en is een inspirerende kantoorinrichting een stapje dichterbij. Zorg dat jij je als startende ondernemer goed voorbereid, hier haal je later namelijk alleen maar voordeel uit.

Kantoorruimte aan de Jaarbeursplein 15Ga voor een ergonomische kantoorinrichting aan de Stadsplateau 7 in Utrecht.


Hoe jij jouw nieuwe kantoorruimte ook in gaat richten, wij zijn er van overtuigd dat jij binnenkort in een inspirerende kantoorinrichting te vinden bent. Met onze tips kom je al een heel eind, maar wij bieden meer! Of je nu op zoek bent naar een ergonomische kantoorinrichting, liever voor een duurzame kantoorinrichting gaat of juist graag een industriële kantoorinrichting wilt, er is altijd een optie. Neem eens een kijkje bij onze kantoorpanden en ontdek hoeveel mogelijkheden er voor jou zijn. Wij helpen je verder met het creëren van de perfecte kantoorinrichting!

08 kantoorinrichting uitbesteden

 

Wil jij direct het aanbod aan kantoormeubilair van SKEPP bekijken? Bekijk dan nu gelijk onze webshop:

Webshop Officeplanner

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

De perfecte materialen combinaties voor jouw kantoorinrichting

De perfecte materialen combinaties voor jouw kantoorinrichting

Hoe je combineer je verschillende materialen in jouw kantoorinrichting? Gecombineerde materialen in een kantoorpand is helemaal van deze tijd. Lees de tips om inspiratie op te doen voor in jouw kantoorruimte!

Lees meer
Ga voor klimaatcontrole in je kantoorinrichting

Ga voor klimaatcontrole in je kantoorinrichting

Één van de belangrijkste factoren voor het creëren van een comfortabele en gezonde werkomgeving en kantoorinrichting, klimaatcontrole. Waarom is het zo belangrijk? Dat lees je in dit blog!

Lees meer
Onconventionele werkplekken in de kantoorinrichting

Onconventionele werkplekken in de kantoorinrichting

Een saaie kantoorinrichting is niet stimulerend voor de productiviteit van je werknemers. Voorzie jouw kantoorinrichting van een stijlvolle inrichting, hoe? Creëer onconventionele werkplekken!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies