Kantoorinrichting

Deze quotes passen in iedere kantoorinrichting!

Een goede quote in de kantoorinrichting vertelt iets over jouw bedrijf. Wij hebben een lijstje gemaakt met quotes die in iedere kantoorruimte passen. Lees snel verder en raak geïnspireerd!

Deze quotes passen in iedere kantoorinrichting!

Zodra jouw kantoorinrichting zo goed als klaar is, is het hoog tijd voor de finishing touch. Een paar quotes in jouw kantoorpand zijn hiervoor de perfecte oplossing. Een goede quote heeft inhoud, vertelt iets over jouw bedrijf en weet mensen te inspireren. Wij hebben alvast een lijstje gemaakt met quotes die in iedere kantoorruimte passen. Lees snel verder en raak geïnspireerd!

06 activity based werken volg vele bedrijven

"Work hard, play harder"

Dit is een quote voor de harde werkers die naast hun werk dolgraag plezier willen maken. Uiteindelijk is het natuurlijk in iedere kantoorruimte de bedoeling om hard te werken, maar het leuke van deze quote is dat er direct een soort beloning tegenover staat. Door hard te werken, creëer je mogelijkheden om leuke dingen te doen. Deze quote is in iedere kantoorinrichting op zijn plek. In een stoer lettertype is hij op zijn mooist.

Kantoorruimte Kastanjelaan 400 Naast een quote kun je er ook voor kiezen om alleen kernwoorden te plaatsen. Zo bedenken je werknemers hun eigen betekenis erachter.

"Work hard, dream big"

Nog een quote over hard werken die in iedere kantoorinrichting thuis is. De grootste dromers werken ontzettend hard en doen er alles aan om hun dromen werkelijkheid te laten worden. Hoe gaaf zou het zijn als jij met deze quote jouw werknemers inspireert tot grote dromen? In een botanische kantoorinrichting komt deze quote goed tot zijn recht. Combineer hem met mooie planten en creëer op die manier jouw eigen droom.

Laat met een quote zien dat jij blij bent met jouw werk.

"Try and fail, but never fail to try"

Deze quote is een variant op de bekende "failure is not an option". Van fouten maken leer je juist! Falen is dus helemaal prima, als je daarna maar weer opstaat om het opnieuw te proberen en jouw fouten recht te zetten. Dat is precies waar deze quote om draait. Fouten maken is niet enkel een optie, het is dé manier om het meeste uit jezelf te halen. Quote of geen quote, eigenlijk zou iedereen op kantoor volgens dit principe moeten werken, toch?

loungeruimte in het kantoorpandDe quote "Life begins at the end of your comfort zone" is goed toepasbaar in de loungeruimte van je kantoorpand.

"Find your passion, make it work"

Veel quotes voor in jouw kantoorinrichting zijn Engelstalig, zo ook de quotes in dit blog. Als jij wilt uitstralen dat jij en jouw collega’s boordevol passie de taken uitvoeren, is deze quote echt iets voor jou. Zoals in deze kantoorinrichting  te zien valt, is de quote in een sierlijk lettertype geschreven. Dat vinden wij supergoed passen in kantoorinrichtingen met lichtere kleuren!

Kantoorruimte aan de Visseringlaan 22Aan de Visseringlaan in Rijswijk hebben ze de quote "Find your passion, make it work" toegepast.

"The only way to do great work is to love what you do"

De laatste quote in dit blog is er eentje van niemand minder dan Steve Jobs. De oprichter van Apple liet in al zijn producten zien dat hij zijn werk geweldig vond. Laat ook zien dat jij blij bent met jouw werk door deze quote in jouw kantoorpand te plaatsen. In de gang, in een kantoorkamer of in de vergaderruimte, deze quote komt overal tot zijn recht. 

Een goede quote heeft inhoud, vertelt iets over jouw bedrijf en weet mensen te inspireren.

Altijd een passende kantoorinrichting voor jouw quote

Weet jij al welke quote jij in jouw kantoorinrichting wilt verwerken? Het maakt dus helemaal niet uit hoe jouw kantoorunit er precies uit ziet, een quote komt in elk kantoorpand tot zijn recht. Botanische kantoorinrichting of bijzondere kleuraccenten, een mooie quote geeft jouw kantoorruimte nét een beetje extra uitstraling en inhoud. Onthoud dus goed: jouw kantoorinrichting is pas echt af als er een goede quote te vinden is!

01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Zo maak je met jouw kantoorinrichting indruk op klanten

Zo maak je met jouw kantoorinrichting indruk op klanten

Een kantoorinrichting waarvan iedere bezoeker of klant bij binnenkomst steil achterover slaat. Wie wil dat nu niet? Lees in dit blog hoe jij met jouw kantoorinrichting indruk maakt op klanten!

Lees meer
Dit is hoe je ‘back to school’ in jouw kantoorinrichting verwerkt

Dit is hoe je ‘back to school’ in jouw kantoorinrichting verwerkt

Beleef moeiteloos oude tijden laten herleven in jouw kantoorinrichting met een 'back to school' kantoorinrichting. Lees de 5 tips om jouw kantoorruimte te voorzien van een back to school kantoorinrichting!

Lees meer
Jouw kantoorinrichting aanpassen met dit stappenplan

Jouw kantoorinrichting aanpassen met dit stappenplan

De kantoorinrichting verbouwen is geen gemakkelijke opgave. Natuurlijk begin je met een plan van aanpak en hoe verder lees je met de stappenplan in dit blog!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies