Kantoorinrichting

Dé elementen voor een moderne kantoorinrichting

In dit blog leggen wij uit hoe jij jouw kantoordesign kunt transformeren naar een hippe en moderne kantoorinrichting. Met deze tips en ideeën krijg jij dat binnen no-time voor elkaar!

Dé elementen voor een moderne kantoorinrichting

Houd jij van veel licht en een strak kantoordesign? Spits jij je oren als wij beginnen over matzwarte bureaus met hypermoderne bureaustoelen? Heb je wat inspiratie en tips nodig om jouw kantoorpand te restylen naar een moderne kantoorinrichting?  Dan zit je hier goed. Welke elementen absoluut niet mogen ontbreken en wat jij moet doen om je werkplek een moderne look te geven, lees je hier. Dus scroll vooral naar beneden!

08 kantoorinrichting uitbesteden

De modernste design meubelen

Zonder design kantoormeubelen, geen moderne kantoorinrichting. De standaard bureaustoel is zó vorig jaar. Kies voor een klassieker, één waarbij de constructie duidelijk zichtbaar is en het frame van aluminium is gemaakt. Deze moderne bureaustoel past perfect bij dat matzwarte bureau, maar wat dacht je van die witte vergadertafel? Design meubelen staan bekend om de moderne en kunstzinnige vormen, gedurfde combinaties en verschillende materialen. Hoe dan ook: hoe aparter, hoe beter! Design meubelen zijn onmisbaar in jouw kantoorpand!

Moderne kantoorinrichting3Een witte vergadertafel gecombineerd met aparte lampen en een opvallende fotowand in de moderne kantoorinrichting.

Hoe lichter, hoe beter

Hoeveel ramen telt jouw kantoorpand? Beschikt jouw kantoorruimte over veel, hoge en grote ramen? Perfect! Naast dat veel daglicht zorgt voor een betere werkprestatie, zorgt het ook voor een moderne look. Haal de gordijnen ervoor weg en laat het licht zijn werk doen. Dat verneem je overigens ook in de portemonnee. Daglicht mag niet ontbreken in een moderne kantoorinrichting.

Maar ook verlichting staat hoog boven aan het lijstje bij een moderne look. En daarbij geldt ook: hoe aparter, hoe beter. Van ronde en bolle vormen tot strakke en rechte vormen. TL balken zijn not done, maar kies voor sfeer- en werkverlichting dat zowel mooi als efficiënt is! Wat hangt er boven jouw bureau? Meer informatie over de juiste verlichting? Klik op de button en lees er alles over!


Kies de juiste kantoorverlichting en verhoog de productiviteit
Moderne kantoorinrichtingEen voorbeeld van een strakke en lichte kantoorruimte.

Glas in plaats van die dichtgetimmerde wanden

Zoals we al zeiden: hoe lichter, hoe beter. Dus waarom onze kantoorruimtes, vergaderruimtes en andere ruimtes afschermen met dichte wanden? Kenmerken van een moderne kantoorinrichting zijn de open ruimtes. Hoe creëer je een ruimte die zowel open als afgeschermd is? Heel simpel: met glas. Glas geeft tevens het kantoorpand een moderne sfeer. Hoewel glas de perfecte oplossing is om een kantoorruimte toch af te schermen, kan het ook zonder. Alles mag tegenwoordig open en transparant. Dat wordt ook makkelijker communiceren met je collega's!

modern kantoordesignStrakke, glazen wanden zijn niet te missen in een moderne kantoorinrichting.

Flexibel modern

In een open ruimte kunnen er dus veel verschillende ruimtes en werkplekken worden gecreëerd, met of zonder glas. Een plek om met alle collega's te brainstormen, te vergaderen en de grote plannen uit te werken, maar ook om zelfstandig te werken en je af te schermen. Iedere werkplek heeft zo zijn eigen indeling en eigen stijl. Ook de flexibele werkplekken staan op de checklist voor een moderne, flexibele en efficiënte kantoorinrichting.

Creatief ontspannen

Over open vergaderruimtes en design meubelen gesproken. Vergaderen aan een grote tafel is niet meer. Plof lekker neer op een mooie bank of ga lekker zitten in een à la woonkamer stoel. De manier om ontspannen je creatieve ideeën met elkaar te delen of om gesprekken te voeren met collega's. Zelfs een sollicitatie gesprek voeren is op deze manier ontspannender!

Design kantoormeubilairDesign meubelen voor jouw kantoorinrichting.

Van veel licht tot open ruimtes, aparte design meubelen en flexibele werkplekken. Dé elementen voor een moderne kantoorinrichting!

Wil jij toch liever een Scandinavische inrichting of juist een stoere industriële kantoorinrichting? Mis jij sfeer in de kantoorruimte? Hou onze blogs in de gaten, want wij geven je nog veel meer kantoorinrichting inspiratie en tips! Maar nu kun jij in ieder geval al aan de slag met jouw moderne kantoorinrichting.

Lees ook: Toffe kantoorinrichtingen in Rotterdam

09 urban scandinavian of industrial kies

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Bijzondere kantoorinrichtingen in Amsterdam uitgelicht

Bijzondere kantoorinrichtingen in Amsterdam uitgelicht

Op zoek naar een stijlvolle kantoorruimte in Amsterdam? Er zijn kantoorpanden met inspirerende en bijzondere inrichtingen zodat jij goed voor de dag komt! Lees dit blog en laat je verrassen!

Lees meer
Een duurzame kantoorinrichting is groener dan groen

Een duurzame kantoorinrichting is groener dan groen

Ben jij milieubewust en wil je een duurzame kantoorinrichting? Wij hebben speciaal voor jou een aantal do's en don'ts op een rij gezet waarmee jij jouw kantoorruimte duurzaam kunt maken.

Lees meer
SKEPP blikt terug.. op de kantoortrends van 2017

SKEPP blikt terug.. op de kantoortrends van 2017

Eind 2016 voorspelden wij vijf kantoortrends voor 2017. Nu is hier het moment om daar op terug te blikken en te beoordelen: zijn de trends daadwerkelijk uitgekomen?

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies