Kantoorinrichting

Welke Meetingbox past bij jou?

Op zoek naar een rustige plek op kantoor? Kies voor een SKEPP Meetingbox! In deze geluidloze werkplek kun je super effectief aan de slag. Gemakkelijk op te bouwen en multifunctioneel in gebruik!

Welke Meetingbox past bij jou?

De Meetingbox van SKEPP brengt rust in jouw kantoor. Op kantoor kan het er soms hectisch aan toe gaan. De salesmanager die enthousiast door het kantoor schreeuwt of je collega die uitgebreid haar weekendplannen komt vertellen. Soms heb je behoefte aan een rustige plek voor jezelf. Mee eens? In deze blog lees je alle voordelen om erachter te komen welke Meetingbox geschikt is voor jou.

Welke Meetingbox past bij jou?

Gebruik jij de Meetingbox als vergaderplek of stiltewerkplek? Of word dit jouw eigen productieve kantoor? De mogelijkheden zijn eindeloos! Elke Meetingbox is multifunctioneel op kantoor en kan gebruikt worden op de manier die jij wenst. Welke Meetingbox sluit het beste aan bij jouw kantoor? Lees dit blog om erachter te komen!

SKEPP Phonebox

Belangrijk telefoontje gepland? Neem plaats in de geluidstille SKEPP Phonebox. Ga terug naar het gevoel van de klassieke belcel met de technologie van vandaag. De ideale mix als je het ons vraagt. Ook voor video vergaderen is deze Phonebox uitermate geschikt door het compacte tafelblad. 

Ieder kantoor zou deze Meetingbox moeten hebben. Hoe vaak heb je behoefte aan wat privacy en rust als je moet telefoneren? Deze phonebox is onmisbaar in je kantoor. Door het compacte formaat past hij in iedere kantoorinrichting. De ingenieuze bouw maakt de belcel zeer eenvoudig te verplaatsen en op te bouwen. Het enige wat jij hoeft te doen is de stekker aan te sluiten. Ja, dat lees je goed. Met een enkele stekker in het stopcontact is jouw Meetingbox ready voor gebruik!

SKEPP PhoneboothBelangrijke telefoontjes voer je in alle rust in de SKEPP Phonebooth

 

Naast het telefoneren is deze Phonebox ook geschikt als concentratie werkplek. Klap je laptop open en ga zittend of staand aan de slag. Door het geluidswerende glas word jij niet gestoord door de geluiden van buiten. De SKEPP Phonebox zouden wij omschrijven als onmisbaar en multifunctioneel in je kantoor! 

Een klassieke belcel met de technologie van vandaag

Hush Phonebooth

Net als de Meetingbox hierboven is de Hush Phonebooth de ideale plek voor jouw ontsnapping aan de drukte op kantoor. Dit moderne telefoonhokje is voorzien van luchtventilatie door middel van een bewegingssensor. Zo werk jij altijd in een comfortabele werkomgeving met voldoende frisse lucht. Wel zo prettig!

In het middenconsole is zowel de luchtventilatie als verlichting instelbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je telefoon of laptop leeg raakt. De Hush Phonebooth beschikt over een stopcontact en USB-poort. Dit maakt het werken in deze Meetingbox zeer prettig. Je klapt het tafeltje uit, gaat zitten en werkt uren in alle rust aan je deadlines en afspraken.

Hush PhoneboothStel de Hush Phonebooth samen naar eigen smaak

 

Ben jij op zoek naar een rustige plek voor je belangrijke telefoontjes? Of presteer je beter in een flexibele werkplek op je kantoor? Dan is de Hush Phonebooth de ideale Meetingbox voor jou! Van alle gemakken voorzien en een eyecatcher in jouw kantoorinrichting. Een uitstekende toevoeging aan jou kantoor!

SKEPP Meetingbox M

Liever een grotere ruimte? Geen probleem! Met de SKEPP Meetingbox M vergader je in alle rust met maximaal 4 personen. Deze Meetingbox is net als de andere ruimtes multifunctioneel inzetbaar. Het voordeel van dit grotere formaat is dat je de ruimte ook kan inrichten als je eigen kantoor.

Deze Meetingbox is ontworpen met een open karakter door het geluidsdichte glas. Je behoudt daardoor het zicht op collega’s zonder dat je je in de drukte op kantoor bevindt. Bovendien zorgt het strakke design van deze SKEPP Meetingbox voor een modern element op je kantoor.

Ook deze Meetingbox wordt gemakkelijk opgebouwd door het eenvoudige montagesysteem. Zeer flexibel in de opbouw kun je dus wel stellen, al helemaal door de snelle aansluiting met één stekker in het stopcontact. Hierdoor verplaats je de Meetingbox makkelijk van plek bij het wisselen van je kantoorinrichting. 

De binnenzijde van de SKEPP Meetingbox M is volledig bekleed met PET-vilt. Dit heeft als voordeel dat de ruimte akoestisch stil is en erg chique oogt. De automatische ventilatie, verlichting, en multifunctionaliteit maken het een perfecte plek voor het ontstaan van nieuwe ideeën.

SKEPP Meetingbox MDe Meetingbox is de plek waar nieuwe ideeën tot stand komen

 

Ben je op zoek naar een moderne geluidsstille vergaderruimte of eigen kantoor van mooi formaat? De SKEPP Meetingbox M is een comfortabele plek die multifunctioneel inzetbaar is.  Gebruik hem voor vergaderingen, brainstormsessies of bijvoorbeeld functioneringsgesprekken. Neem een kijkje naar dit model op de website! Of laat je adviseren door een van onze designers aan de telefoon!

Hush meet

Dezelfde luxe van de Hush Phonebooth, maar dan in een groter formaat? De Hush Meet is de juiste Meetingbox voor jouw kantoor als je kiest voor stijl en functionaliteit. De Hush meet kan dienen als de perfecte plek voor een meeting, formele bijeenkomst of voor het volgen van een online webinar. De vergadering op kantoor krijgt een eigen ruimte.

Deze mobiele werkunit is makkelijk verplaatsbaar in ieder kantoor door zijn compacte formaat. De Hush Meet neemt ongeveer twee werkplekken in beslag. Klein of groot kantoor? Geen probleem dus, de Hush Meet past altijd. Zoals je van Hush kan verwachten is ook deze Meetingbox uitgerust met alle technische specificaties. Akoestisch glas, led verlichting met dimmer, ventilatie met sensor, stopcontact en USB-poorten vind je in deze comfortabele werkplek.

Hush MeetOnmisbaar in je kantoor, een geluid stille vergaderplek

 

Bij het samenstellen van een perfecte uitvoering voor jouw kantoor zijn er veel mogelijkheden. Er is keuze uit verschillende materialen en kleuren voor de bekleding van binnen-en buitenkant. SKEPP helpt je graag met het samenstellen van de perfecte Hush Meet voor jouw kantoor!

De vergadering op kantoor krijgt een eigen ruimte

SKEPP Meetingbox XL

Dezelfde functionaliteit en comfort als zijn kleinere broertje, maar dan groter. De SKEPP Meetingbox XL is de grootste Meetingbox uit het assortiment. Ben jij op zoek naar een grote Meetingbox voor je kantoor? Twijfel niet langer, dit is de perfecte keuze voor jou. Met zijn grootte vergader je super efficiënt. In deze XL Meetingbox vergader je met maximaal 12 personen in een comfortabele omgeving. Dit zal de productiviteit en vooral creativiteit bevorderen. Til jou kantoorruimte naar een hoger level met de Meetingbox XL. 

SKEPP Meetingbox XLMultifunctioneel inzetbaar als vergaderruimte of eigen kantoor!

 

Als je op zoek bent naar een eigen kantoor in jouw huidige kantoorruimte is de XL Meetingbox natuurlijk ook zeer geschikt. Richt de ruimte in naar eigen smaak en werk in alle rust. Door de voering met PET-vilt aan de binnenzijde zit je comfortabel aan je bureau. De mogelijkheden zijn eindeloos door de flexibele montage van onze Meetingboxen. 

Hush Meet XL

De laatste uit de reeks Meetingboxen is er niet zomaar 1. De Hush Meet XL is de crème de la crème uit de reeks. Op zoek naar luxe, comfort en ruimte in een Meetingbox? Kies voor de Hush Meet XL. De voordelen van deze Meetingbox zijn oneindig en zullen je versteld laten staan. 

Toch wat te groot? Geen probleem! De Hush Meet XL is opgebouwd uit losse modules waardoor hij makkelijk te verkleinen of vergroten is. Bepaal zelf welke maat geschikt is voor jouw kantoor en manier van gebruik. De Hush Meet XL is geschikt voor 4 tot 8 personen. Richt je hem in als creatieve workspace voor brainstormsessies of moderne vergaderruimte? Die keuze is aan jou!

De configuratie opties zijn eindeloos voor de Hush Meet XL. Naast alle standaard Hush faciliteiten zoals oplaadpunten, middenconsole, verlichting en ventilatie is deze Meetingbox volledig samen te stellen naar jouw smaak. Is blauw jouw bedrijfskleur? Kies dan voor een blauwe bekleding. Je wensen staan centraal en vormen de basis van jouw nieuwe Hush stilte werkplek of vergaderplek.

Hush Meet XLVergader in een comfortabele omgeving

 

De Hush Meet XL is de meest modulaire, comfortabele, ontwikkelde Meetingbox uit het aanbod van SKEPP. De kwaliteit van Hush gepaard met de mogelijkheden tot uitbreiding maken het een geweldige Meetingbox. Dit is de plek op je kantoor waar nieuwe ideeën ontstaan.

Al een keuze kunnen maken?

Al enthousiast geraakt over een afgesloten vergaderruimte of een stiltewerkplek met voldoende privacy? Waarvoor je hem ook gebruikt, de Meetingbox is overal uitermate geschikt voor. Voor elk soort kantoor is er een Meetingbox voor jou! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem is een kijk bij office planner in onze webshop en verwerk de ideale Meetingbox in jouw kantoorinrichting. Voor vrijblijvend advies kun je ook bellen. Onze experts bespreken graag de mogelijkheden om tot de beste oplossing te komen! Welke Meetingbox past er bij jou?


Download de Meetingbox brochure!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Een kantoor volgens het nieuwe werken

Een kantoor volgens het nieuwe werken

Vroeger was het kantoorleven slechts een kleine greep van het leven van veel mensen. Het kantoor werd ingezet als typfabriek, maar tegenwoordig is het kantoor meer dan werken alleen. Het kantoorleven is meer een lifestyle en community geworden. Kortom, het kantoor vraagt om andere voorzieningen. Benieuwd naar de verandering en een bijpassend kantoor? Lees dan gauw verder!

Lees meer
4 redenen om te kiezen voor een verstelbaar bureau

4 redenen om te kiezen voor een verstelbaar bureau

Bureaus zijn er in allerlei soorten in maten. Wij hebben 4 redenen voor je op rij gezet waarom een verstelbaar bureau op jouw kantoor niet mag ontbreken.

Lees meer
Hoe kies ik de beste bureaustoel?

Hoe kies ik de beste bureaustoel?

Nu is hét moment om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Maar welke bureaustoel is nou een goede bureaustoel voor thuiswerken? ✅ SKEPP helpt jou bij het vinden van de beste bureaustoel die bij jou past! ✅ Lees snel dit blog om meer te leren over bureaustoelen! ✅

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies