Wat is het verschil tussen onze meetingboxen?

  • Door Zoë Koedam
  • dinsdag 26 oktober 2021

Wil je een vergaderruimte op kantoor? Dan denk je al snel aan het bouwen van vaste wanden. Dit is vaak een duur grapje. Ga je verhuizen? Dan moeten de vaste wanden weer afgebroken worden. Slecht voor het milieu en zonde van je investering. Kies daarom voor onze meetingboxen! De vergaderboxen zijn flexibel en duurzaam. Waarom? Er hoeven geen vaste wanden meer gebouwd en afgebroken te worden. En staat er een verhuizing op de planning? Dan verhuist de meetingbox eenvoudig mee. Hoeveel verschillende meetingboxen er zijn? Dat lees je in deze blog!


Wat is een meetingbox?

Een vergaderbox is de vervanging van vaste wanden op kantoor. De meetingbox is ontwikkeld in diverse afmetingen. Hierdoor past de vergaderunit binnen elk kantoor! In de box heb je geen last van omgevingsgeluiden of afleiding van collega’s. Hoe dat kan? De meetingbox is geluidsdicht! En de kwaliteit van de vergaderbox? Die wordt gekenmerkt door de hoogwaardige, duurzame en geluidswerende materialen.

Waar gebruik je een meetingbox voor?

Je denkt waarschijnlijk dat de box alleen voor vergaderingen is. Dat is niet waar! Wil je even in alle rust werken of een telefoontje plegen? Neem plaats in de box en ervaar de rust. Staan er veel meetings gepland? Ook dan biedt de vergaderbox uitkomst. Gebruik de box als werkplek, vergaderruimte, brainstorm room of belcel. Waarom is een meetingbox de ideale werkplek? Door het akoestische materiaal ervaar je een prettige akoestiek in de box. Ook zijn de glazen en dichte panelen geluidswerend. Hierdoor zit je helemaal in je eigen bubbel. Nooit meer last van omgevingsgeluiden! Hoe fijn?

1531e330 d33d 431a 9367 4b1dd16c7760Een meetingbox is de plek waar nieuwe ideeën tot stand komen

Wat zijn de voordelen van een meetingbox?

Een meetingbox is een duurzame afgesloten unit voor jouw kantoorruimte. Er hoeven geen vaste wanden meer gemaakt of afgebroken te worden. De boxen hebben allemaal een prettige akoestiek door het gebruik van geluidswerende materialen. Daarnaast hebben bijna alle meetingboxen een ventilatiesysteem. Dit systeem zorgt voor voldoende zuurstof in de box. Werk urenlang comfortabel en ergonomisch in de box door de fijne akoestiek en een aangenaam klimaat.

Bijna al onze meetingboxen zijn te personaliseren. Besticker de ramen of panelen, kies voor de gewenste kleur en bepaal of je dichte of glazen panelen wilt hebben. Richt de box naar wens in. Plaats je een vergadertafel met vergaderstoelen, kies je voor zitmeubilair of creëer je werkplekken in de vergaderbox? Bepaal zelf waarvoor jij de meetingbox gebruikt! Maak de box compleet met accessoires. Plaats een TV of whiteboard in de vergaderbox of voeg een powerbox toe. Kies de accessoires die jij nodig hebt en maak de meetingbox af!

69d0e9c6 f7fb 4257 bf97 16c07e90129fHoe ga jij deze multifunctionele box gebruiken?

Hoeveel verschillende meetingboxen zijn er?

In onze webshop vindt je verschillende phoneboxen en meetingboxen. Phoneboxen zijn geschikt voor één persoon. Bel in alle rust of werk fully focused in de phonebox. Een tip van ons; plaats een barkruk in de box en wissel eenvoudig af tussen zitten en staan. Staan er veel vergaderingen in je agenda of wil je in alle rust dat ene project afmaken? Stap dan in de meetingbox! Welke verschillende vergaderboxen zijn er? Dat lees je hieronder!

Phonebox London

Belangrijke telefoontjes gepland? Of komt er een belangrijke deadline aan? Neem dan plaats in de phonebox London! Deze akoestische telefooncel houdt alle afleidingen buiten de deur. Maar deze box zorgt ook dat jouw collega’s geen last hebben van jouw telefoongesprek. Hoe dat kan? Dankzij de panelen die zowel van binnen als buiten bekleed zijn met akoestische stof. Ook de vloertegels zorgen ervoor dat het geluid niet weerkaatst. De stof van het akoestische materiaal is verkrijgbaar in de soorten Jet of Roccia. Deze stofsoorten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor welke kleur kies jij?

phonebox london blogWil je een belangrijk telefoontje plegen? Stap in de phonebox London

Phonebox en meetingbox Amsterdam

De vergaderbox Amsterdam is in verschillende maten verkrijgbaar. Ga je voor de phonebox Amsterdam? Pleeg dan belangrijke telefoontjes of maak in alle rust dat ene project af in de box. Heb je een grotere ruimte nodig voor vergaderingen of brainstormsessies? Kies dan uit de maten S, M, L en XL! Wil je de unit na verloop van tijd vergroten of verkleinen? Dat is altijd mogelijk door bouwstenen toe te voegen of te verwijderen. Deze multifunctionele box is enorm flexibel. Verplaats de unit gemakkelijk binnen je kantoor. En ga je verhuizen? Dan verhuist de meetingbox Amsterdam eenvoudig mee!

Stel jouw box eenvoudig samen. Kies je voor een zwarte box of wil je liever de witte variant? Kies daarna voor glazen of dichte panelen. Wil je een open gevoel krijgen in de box? Ga dan voor veel glazen panelen. Liever meer privacy? Dan is de keuze voor meer dichte panelen perfect voor jou. Een gelijke verdeling van de dichte en glazen panelen is natuurlijk ook mogelijk. De binnenkant van de dichte panelen is bekleed met gerecycled PET-vilt. Dit zorgt voor een prettige akoestiek en maakt de box duurzaam. Als laatste bepaal je de inrichting van de box. Weet jij al hoe je het design van de Amsterdam wilt hebben?

Meetingbox SKEPP HQ5Hoe ga jij het design van de meetingbox Amsterdam vormgeven?

Hush Phonebooth en Meet

Heb je behoefte aan een afgesloten belruimte op kantoor? Dan is de Hush Phonebooth de ideale uitkomst voor jou. Ben je op zoek naar een grotere vergaderruimte? Wij introduceren de Hush Meet! Is deze vergaderbox niet groot genoeg? Geen paniek! Deze unit is ook verkrijgbaar in de maten L en XL. Heb je de juiste maat gevonden? Dan is het nu tijd om de box te personaliseren! Kies eerst voor de kleur van het buitenpaneel. Ga je voor de witte variant of past de donkergrijze kleur beter bij jouw kantoor? Bepaal als laatste de kleur van het interieur. Hoe ziet jouw perfecte Hush Meet eruit?

Hush phonebooth + meet LEen meetingbox is onmisbaar op kantoor!

Meetingbox Berlin

De kantoortuin is soms erg rumoerig, vind je niet? Wij hebben een oplossing, namelijk; meetingbox Berlin! Werk, vergader en bel in alle rust dankzij het geluidswerende materiaal. Welk materiaal? Meetingbox Berlin is van binnen en buiten bekleed met akoestische panelen. Ook is de box voorzien van tapijttegels. Kortom, de ideale uitrusting om rustig te werken. Past de vergaderbox wel in jouw kantoor? Zeker! Meetingbox Berlin is verkrijgbaar in de maten S en M. Zo is er altijd een passende box voor jouw kantoor. Ideaal, toch?

Deze vergaderunit is de ideale modulaire toevoeging aan jouw flexibele kantoorinrichting. Waarom? De box is makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Hierdoor verplaats je de meetingbox eenvoudig binnen jouw kantoor. En ga je verhuizen? Dan verhuist de box mee! In onze webshop vind je vier varianten van de meetingbox Berlin, namelijk; grijs/beige, wit/turquoise, zwart/grijs en zwart/oranje. Passen deze kleurencombinaties niet bij jouw kantoorinrichting of heb je speciale wensen? Neem contact op met onze kantoorexperts en bespreek de mogelijkheden!

Meetingbox Berlin blogVergader, werk of bel in deze multifunctionele meetingbox!

Get to work in de vergaderbox!

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over deze multifunctionele boxen? Waarvoor je de meetingbox ook gaat gebruiken, de vergaderbox is altijd uitermate geschikt. Neem een kijkje in onze webshop en kies de variant die bij jou past! Wil je hulp bij het uitzoeken van een passende meetingbox of heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts! Meer weten over onze vergaderboxen?


Download de gratis meetingbox brochure voor meer informatie!

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure