Kantoorinrichting

Waarom kantoorinrichting uitbesteden aan personal designer?

Wil je weten welke voordelen en nadelen er zijn als je een personal designer de kantoorinrichting verzorgd? En waarom jij een personal designer jouw kantoorruimte moet laten inrichten? Lees dan gauw verder!

Waarom kantoorinrichting uitbesteden aan personal designer?

Heb je een nieuwe kantoorruimte? Dan kun je aan de slag met de kantoorinrichting! Hoe leuk het ook is om zelf kantoormeubelen en accessoires uit te gaan zoeken, toch blijkt dit een hele klus te zijn. Zeker als je een grote kantoorruimte hebt die je moet gaan inrichten. Waar ga je alle bureau’s plaatsen? En is er wel voldoende ruimte voor een vergadertafel? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen als je een kantoorruimte gaat inrichten. 

Nu denk je misschien, waar begin ik aan? Je kunt de beslissing nemen om niet zelf de kantoorinrichting te doen. Een personal designer kan namelijk uitkomst bieden als je er zelf niet uitkomt! Wil je weten welke voor- en nadelen er zijn als een personal designer de kantoorinrichting verzorgd? En waarom jij een personal designer jouw kantoorruimte moet laten inrichten? Lees dan gauw verder!

Voordeel: in één keer een volledig ingericht kantoor

Het inrichten van een kantoorruimte kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als je nog niet helemaal voor ogen hebt welke meubelen je nodig hebt. Een veelgemaakte fout bij het zelf inrichten van een kantoorruimte is, dat de grootte van de ruimte verkeerd wordt ingeschat. Dit kan je verhelpen door een personal designer in te schakelen. Stuur de plattegrond van jouw kantoor en de interieurexpert gaat voor je aan de slag. Zo voorkom je een verkeerde inschatting van de totale ruimte.

Schakel je een personal designer in? Dan zal daar een compleet plan uit voortkomen, in plaats van elke keer een klein stapje. Alle meubelen worden op de juiste plek gezet en de ruimte wordt afgestyled. Kortom, je hoeft zelf nergens meer achteraan en je kan snel aan de slag in je nieuwe kantoorinrichting.

Met behulp van een personal designer is je kantoorruimte sneller ingericht 

Nadeel: je hebt niet alles zelf in de hand

Misschien heb je precies in gedachten hoe jouw kantoorruimte eruit moet komen te zien. Maar is de personal designer wel op de hoogte van jouw wensen? Bespreek daarom van te voren goed wat je wensen en verwachtingen zijn. Zo voorkom je ongewenste verrassingen en teleurstellingen. De personal designer neemt je wensen mee in het plan. Het plaatsen van de bureaustoelen of relaxplek kunnen daarin meegenomen worden. Wel moet je de touwtjes uit handen geven! Welke meubelen mogen in jouw kantoorruimte niet ontbreken?

Voordeel: Een inrichting die bij jouw bedrijf past!

Wil je aan de slag met je nieuwe kantoorinrichting? Dan is het doorvoeren van jouw smaak belangrijk. Zorg dat je persoonlijke smaak wel overeenkomt met hetgeen wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Als je persoonlijke smaak en bedrijfsidentiteit van elkaar verschillen, creëer je het ongewenste effect. Kortom: je kantoorruimte moet wel volledig passen bij hetgeen wat je wilt uitstralen als bedrijf.

Hier kan een personal designer bij helpen! Doordat je kantoorruimte wordt ingericht door de personal designer, wordt er rekening gehouden met de uitstraling van het bedrijf. Misschien gaat je persoonlijke voorkeur uit naar een kantoorruimte met veel groen. Maar past een industriële inrichting veel beter bij jouw bedrijf! De personal designer houdt daarnaast rekening met al jouw wensen en behoeften

 

De kantoorinrichting die bij jou past

Groen of industrieel? Een mix kan ook!

Nadeel: Hogere kosten bij uitbesteding

Een nadeel van een personal designer kan zijn, dat hier meer kosten aan verbonden zijn. Ga je aan de slag met een personal designer? Dan hangt daar een prijskaartje aan. Er gaat heel wat tijd zitten in het inrichten van een kantoorruimte. De loonkosten voor de personal designer moeten wel betaald worden. Als je zelf je kantoorruimte gaat inrichten heb je deze kosten niet. Uiteindelijk zal een personal designer je tijd besparen doordat je kantoorruimte sneller en efficiënter is ingericht! Ga jij je kantoorruimte zelf inrichten of neem je toch een personal designer in de arm? 

Voordeel: Ergonomische werkplekken

Een personal designer is op de hoogte van de Arbowet. Waar moet een ergonomische bureaustoel aan voldoen? En op welke hoogte moet een bureau worden afgesteld? Je beschikt zelf misschien niet over alle kennis. Een personal designer kiest kantoormeubelen die passen bij een ergonomische werkplek.Hij of zij kan jou voorzien in het juiste advies. Met een ergonomische werkplek voor jou en je collega’s zal de productiviteit worden verhoogd. 

 

Jij wil toch ook een ergonomische werkplek?

Jij wil toch ook een ergonomische werkplek?

Nadeel: Meerdere contactmomenten voor gewenst resultaat

Jouw wensen en behoeften moeten zoveel mogelijk terugkomen in de kantoorinrichting. Heb je een archiefkast nodig? Of heb je toch liever een phonebooth? Bedenk, voordat je een personal designer gaat inzetten, welke kantoormeubelen je wilt. Om al jouw wensen en behoeften duidelijk te maken aan een personal designer zal je af en toe contact moeten hebben. Al die contactmomenten kunnen tijd vragen. Tijd die je ook voor andere werkzaamheden kunt inzetten. Maar het gaat om een mooi en functioneel eindresultaat, niet waar? 

 

Past een phonebooth bij jouw kantoorruimte?

Past een phonebooth bij jouw kantoorruimte?

Voordeel: Personal designer is op de hoogte van de laatste trends

De trends op het gebied van kantoorinrichting veranderen continu. Een personal designer is op de hoogte van deze trends! Door een personal designer kunnen de laatste trends worden toegepast in jouw kantoorinrichting! Denk aan de nieuwste kleuren en mogelijkheden die gelijk toepasbaar zijn in een kantoorinterieur! 

Voordeel: Optimale benutting van de ruimte

Het optimaal benutten van de kantoorinrichting is, zoals we begrijpen, wenselijk! Je wilt zoveel mogelijk werkplekken creëren in je kantoorruimte. Hier is professioneel inzicht voor nodig. Een personal designer weet precies hoe een ruimte optimaal benut kan worden. Misschien denk je dat er slechts plaats is voor 1 werkplek, maar kan de personal designer uiteindelijk 2 werkplekken creëren. De personal designer weet de ruimte efficiënt in te richten waardoor er voldoende werkplekken zijn én er genoeg ruimte is om te bewegen. Het efficiënt inrichten van de kantoorruimte kan aan de hand van de 4C’s. Hoe zorg jij voor een efficiënte kantoorinrichting?

Verzorg jij de kantoorinrichting of toch met een personal designer? 

In dit blog hebben we een aantal voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet voor het inhuren van een personal designer. Eén van de grootste voordelen is dat je zelf niet hoeft te bedenken waar alle meubelen komen te staan. Dankzij het inzicht van de personal designer hoef je je geen zorgen te maken over voldoende bewegingsruimte en het efficiënt gebruiken van het kantooroppervlak. Wel willen we je nog de tip geven om veel contact te blijven houden met je personal designer!

Wil je dat een personal designer van SKEPP jouw kantoorruimte gaat inrichten? Of wil je zelf je aan de slag met kantoorinrichting? Geen probleem! Richt je kantoor in met onze Officeplanner. Graag meer informatie ontvangen of aan de slag met een personal designer? Neem dan contact op met onze interieurexperts. Realiseer jouw kantoorinrichting met een personal designer!

 
Bekijk Officeplanner

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Alles over de populairste bureaustoel: Sevilla

Alles over de populairste bureaustoel: Sevilla

Op het werk wil je er toch comfortabel bij zitten? Kies daarom voor een kwalitatieve ergonomische bureaustoel, zoals de bureaustoel Sevilla!

Lees meer
Onderhoud en verzorging van kantoormeubilair: zo doe je dat!

Onderhoud en verzorging van kantoormeubilair: zo doe je dat!

Het dagelijkse gebruik van kantoormeubilair laat toch zo zijn sporen achter. In dit blog vertellen we hoe je kantoormeubilair zo goed mogelijk kunt onderhouden!

Lees meer
Wat is het effect van het coronavirus op de kantorenmarkt?

Wat is het effect van het coronavirus op de kantorenmarkt?

Het coronavirus zorgt voor de nodige aanpassingen. Het vraagt geduld, goed timemanagement, sociale gezondheid, productiviteit en een juiste balans tussen werk en privé. Wat zijn de effecten van de pandemie op de kantorenmarkt?

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies