Kantoorinrichting

De grote voordelen van een duurzame kantoorinrichting

Weet jij wat de voordelen zijn van een duurzame kantoorinrichting? Wij wel! Lees daarom dit blog, doe inspiratie op en ga vooral zelf voor een duurzaam kantoordesign.

De grote voordelen van een duurzame kantoorinrichting

Heb jij wel eens nagedacht over een duurzame kantoorinrichting? Misschien ben je op dit moment al druk bezig om jouw kantoorruimte duurzaam te maken, of speel je met het idee om dat binnenkort te gaan doen. In beide gevallen ben je bij ons aan het goede adres! Lees in dit blog wat het belang is van een duurzame kantoorinrichting.

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Op naar een modern kantoorgebouw met 3 voordelen van een duurzame kantoorinrichting

Een duurzame kantoorinrichting, wie wil dat nu niet! Mooie artikelen van goede kwaliteit die ook nog eens goed voor het milieu en de samenleving zijn. Met zoveel interessante invalshoeken mag jij dit blog over duurzame kantoorartikelen echt niet missen. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel duurzame artikelen in alle soorten en maten, dus ook jouw kantoorruimte kan duurzaam én stijlvol worden ingericht. Wij geven je alvast drie voordelen van een duurzame kantoorinrichting!

1. Met een duurzame kantoorinrichting draag je bij aan een beter milieu

Bij het fabriceren van duurzame artikelen wordt beter op voorwaarden als milieuvriendelijkheid, mensenrechten en grondstofgebruik gelet dan bij andere artikelen. Zo worden er zo min mogelijk schadelijke stoffen gebruikt en denkt de fabrikant na over het recyclen van het product. Ook wordt nagedacht over zo min mogelijk energieverbruik. Dat drukt ook nog eens jouw energierekening.

Wil je dus bijdragen aan een beter milieu of een betere samenleving? Dan is een duurzame kantoorinrichting echt iets voor jouw kantoorpand! Het kantoorpand in Leiden aan het Kanaalpark 157 is een goed voorbeeld. Hier zijn namelijk extra kantoorplanten geplaatst en duurzame materialen gebruikt.

Leiden kanaalpark 157 kantoorinrichting duurzaam kantoorruimteHuur jij binnenkort ook een kantoorruimte in Leiden met een duurzaam kantoordesign?

2. Je bent op de lange termijn minder tijd kwijt aan jouw kantoorinrichting

We horen je haast denken: minder tijd kwijt? Snappen we helemaal, het klinkt ook een beetje vreemd. Toch is de uitleg voor deze tijdsbesparing eigenlijk best logisch. Als jij jouw kantoorgebouw gaat inrichten, kun je kiezen uit heel veel verschillende artikelen. Prijsverschillen, verschillende stijlen en verschillen in de levensduur zijn slechts een paar dingen waar je op kunt selecteren.

Juist in die laatste ligt het antwoord op jouw vraag over tijdsbesparing door duurzame kantoorartikelen. Zo’n duurzame inrichting gaat namelijk veel langer mee dan een 'normale' kantoorinrichting. Je kunt dus langer met dezelfde kantoormeubelen in jouw kantoorruimte en hoeft niet na een paar jaar weer op zoek naar een nieuwe inrichting.

Kantoorruimte Startbaan 8 Amstelveen duurzame kantoorinrichtingDeze kantoorruimte in Amstelveen is voorzien van een duurzaam kantoordesign. Zo heeft dit pand aan de Startbaan 8 een bedrijfsrestaurant die stijlvol én duurzaam is ingericht.

3. Een duurzame kantoorinrichting is representatief

Dit voordeel heeft niet echt iets met jouw kantoorunit te maken, maar wel met jouw bedrijf in het algemeen. Zoals we in de inleiding al zeiden, is het stoffige imago van duurzame artikelen volledig verdwenen. Duurzaamheid heeft inmiddels zelfs een heel positief imago, en daar kun jij ook iets aan hebben! Als jij met volle overtuiging gaat voor een duurzame kantoorinrichting, zullen klanten of bezoekers dit een positieve ontwikkeling vinden.

Zo geef je niet alleen een boost aan het milieu, maar ook een boost aan jouw bedrijf. Een echte win-win situatie! De kantoorruimte in Eindhoven aan de Kanaaldijk-Zuid 19 is een mooi voorbeeld van een representatieve uitstraling. Dit kantoorpand heeft zo'n typische uitstraling die een duurzame kantoorinrichting met zich meebrengt.

Kantoorinrichting Eindhoven duurzaam kanaaldijk zuid 19 kantoorruimte eindhovenEen moderne kantoorinrichting die toch duurzaam is, dat wil jij toch ook?

Geniet zelf van de voordelen van een duurzame kantoorinrichting

Heb jij na het lezen van deze drie voordelen écht inspiratie gekregen om jouw kantoorpand duurzaam te maken? Een duurzame kantoorinrichting is goed voor het milieu, je bent minder tijd kwijt aan het inrichten van jouw kantoorpand op de lange termijn en jouw kantoorruimte is op deze manier representatief. Wil jij graag jouw kantoor voorzien van een duurzame kantoorinrichting? Bekijk dan eens onze webshop, waar jij gemakkelijk je eigen kantoor inricht. Wacht niet te lang en ga voor een duurzame kantoorinrichting!

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

6x toepassingen van een glazen wand in de kantoorinrichting

6x toepassingen van een glazen wand in de kantoorinrichting

Wist jij dat het hebben van glazen kantoorwanden in de kantoorruimte vele voordelen met zich meebrengt? En het geeft de kantoorinrichting ook nog eens een echte boost. Lees het hier!

Lees meer
Een beetje buiten naar binnen: tips voor een groene, natuurlijke kantoorinrichting

Een beetje buiten naar binnen: tips voor een groene, natuurlijke kantoorinrichting

Een trendy kantoorinrichting van nu kan niet meer zonder het gebruik van kantoorplanten. Wat zijn de voordelen hiervan? Lees het in dit blog en doe inspiratie op!

Lees meer
Het belang van een koffiecorner in de kantoorruimte

Het belang van een koffiecorner in de kantoorruimte

Koffiecorners en bedrijfsrestaurants zijn het ondergeschoven kindje in de kantoorinrichting. Maar deze is wel net zo belangrijk in het kantoorpand voor zowel werknemers als klanten. Lees hier waarom.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies