Kantoorinrichting

Top 7 zitmeubilair voor kantoor

Zitmeubilair is een belangrijke factor in het werken op kantoor of thuiswerkplek! Niet alleen achter je bureau maar ook in de kantine en vergaderplekken zit je veel. Kies daarom voor kwalitatief zitmeubilair voor zowel design als comfort in jouw kantoorinrichting!

Top 7 zitmeubilair voor kantoor

Zitmeubilair is essentieel voor je kantoorinrichting. Niet alleen voor achter je bureau, maar bijvoorbeeld ook tijdens vergaderingen en lunchpauzes. Wanneer je veel tijd doorbrengt op kantoor, wil je er natuurlijk ook comfortabel bij zitten! Comfort en een goede houding zijn erg belangrijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wij hebben een top 7 voor je samengesteld waarin je deze 3 elementen terugvindt. Benieuwd? Lees dan snel verder.

1 | Ergonomische bureaustoel Faro

Denk je aan zitmeubilair, dan denk je aan een bureaustoel. De bureaustoel is het meest essentiële zitmeubilair van je kantoor. De meeste mensen brengen namelijk de meeste tijd door aan het bureau. Bureaustoelen zijn er in allerlei soorten en maten, maar het is belangrijk om wel voor een ergonomische bureaustoel te kiezen. Hier vind je een ruim aanbod aan ergonomische bureaustoelen. Maak van je bureaustoel een echte eyecatcher door voor een opvallend design te kiezen of voor materialen zoals mesh welke je terugziet bij bureaustoel Faro.

"Met de mesh rug van bureaustoel Faro kies je voor zowel ergonomie als design" - SKEPP

2 | Zit-sta kruk

Steeds meer mensen kiezen voor staand werken. Deze manier van werken heeft namelijk veel gezondheidsvoordelen. De zit-sta kruk is dan een echte musthave. Je levert niet in op comfort, want deze kruk heeft een ergonomische zitting. De zit-sta kruk laat je balanceren, wat zorgt voor een goede houding. Je neemt namelijk een actieve houding af. Je wisselt eenvoudig af met staand en zittend werken. Ook geeft het een speels effect aan de kantoorruimte, eens wat anders dan een standaard bureaustoel! 

3 | Eleonora Fauteuil Floro

Een fauteuil is ideaal voor een ontvangstruimte, comfortabel overleg of om even bij te komen. Ook geeft het gelijk extra sfeer aan je kantoorruimte. Maak van de fauteuil een echte eyecatcher door een fauteuil met opvallende elementen te kiezen, zoals Fauteuil Floro. Deze fauteuil heeft een warme uitstraling met zijn donker zachte suède-look. Match deze fauteuil bijvoorbeeld met de kleuren van je bedrijf. Welke kleur matcht er bij jouw kantoor?

 

Eleonora Fauteuil DaanMatch deze fauteuil in iedere kantoorinrichting! 

4 | BePureHome 3-zits bank 

Een lekkere loungeplek kan natuurlijk niet ontbreken op kantoor. De 3-zits bank van velvet stof geeft een chique uitstraling aan jouw kantoorruimte. Ook is deze bank ideaal voor een wachtruimte. De 3-zits bank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De kleur Velvet Teal en Honing Geel sluiten aan bij de laatste interieurtrends en combineer je eenvoudig met verschillende interieurstijlen zoals Hotel Chique of industrieel. Wil je echt een statement maken? Kies dan voor de Cow uitvoering!  

 

BePureHome 3 zits bank Rodeo Velvet tealDe BePureHome 3-zits bank is de eyecatcher in jouw kantoorinrichting!

5 | Vergaderstoel HAY

Vergaderingen kunnen aardig wat tijd in beslag nemen. Een goede vergaderstoel is dan onmisbaar. De HAY AAV20 vergaderstoel geeft de vergaderruimte een zakelijke uitstraling, maar wel met veel comfort. Met de draaibare zitting verander je eenvoudig van houding. De combinatie van de grijze gestoffeerde zitting met de minimalistische stalen poten past perfect in een industriële kantoorinrichting

hay vergaderstoelCreëer een zakelijke uitstraling in combinatie met comfort van vergaderstoel HAY

6 | Barkruk

Bar- en statafels zie je steeds vaker in een kantoorruimte. Geschikt als vergaderplek, maar ook om aan te lunchen. Een goede barkruk mag dan natuurlijk niet ontbreken. De HAY AAS32 barkruk is een mooie eyecatcher in een Scandinavische kantoorinrichting. Deze barkruk geeft net wat meer comfort dan de welbekende houten barkruk. De barkruk is namelijk voorzien van een leuning voor de onderrug. De witte zitting en lichte houten poten zorgen voor een zachte uitstraling. Bijkomend voordeel? De kunststof zitting maakt de barkruk onderhoudsvriendelijk!  

7 | Social swing

Wil je graag een out of the box kantoorinrichting? Ga dan voor de social swing. Deze schommel geeft een speels effect en is een echte smaakmaker in je kantoorruimte. De ondergrond is van kunstgras, waardoor je het buitengevoel naar binnen haalt. Ook draagt het schommelen bij aan de creativiteit en concentratie. Ideaal voor een brainstormsessie! De social swing is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; van 1-persoons tot 5-persoons. Kies uit de social swing 1, social swing 2 en de social swing 5.

Aan de slag met jouw kantoorruimte

Welk zitmeubilair ontbreekt nog in jouw kantoorruimte? Kies jouw favoriet en plaats deze met gebruik van Officeplanner virtueel in je eigen kantoor of bestel het zitmeubilair direct in de shop. De bovenstaande top 7 is slechts een greep uit al het zitmeubilair. Benieuwd naar de rest? In onze webshop vind je alle soorten zitmeubilair.


Hulp nodig met inrichten? Wij helpen graag!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Thuiswerk checklist: wat heb je nodig voor het thuiswerken?

Thuiswerk checklist: wat heb je nodig voor het thuiswerken?

Werk jij momenteel vaak vanuit huis? Lees dan onze thuiswerk checklist! Hierin beschrijven wij dé belangrijke elementen die zeker niet mogen ontbreken bij het thuiswerken. Benieuwd welke elementen zo belangrijk zijn? Lees dan gauw verder!

Lees meer
Het einde van de kantoortuin?

Het einde van de kantoortuin?

Draait het coronavirus de kantoortuin de nek om? Met de komst van het virus werkt de Nederlandse beroepsbevolking voornamelijk thuis. Dit zorgt voor een lege kantoortuin. Maar hoe erg is dat? Thuiswerken biedt je de beste mogelijkheid om je deadlines af te krijgen door de hoge concentratie. Toch wordt het sociale aspect van de kantoortuin wel gemist. Hoe gaat de kantoortuin er in de toekomst uitzien? Lees er alles over in deze blog!

Lees meer
Hoe richt je de ontvangstruimte in?

Hoe richt je de ontvangstruimte in?

Zo geef je (potentiële) klanten de juiste indruk over jouw kantoor en diensten! Ben je benieuwd hoe je de ontvangstruimte zo goed mogelijk inricht? In deze blog delen wij onze tips!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies