Kantoormeubilair: een greep uit de nieuwe collectie

  • Door Yentl Steenkamp
  • dinsdag 14 april 2020

Is jouw kantoormeubilair toe aan een make-over? Of wil je de ideale thuiswerkplek inrichten? Veel mensen kiezen nu voor thuiswerken. Dit is een goed moment om kantoormeubelen van een opfrisbeurt te voorzien. Wij nemen je mee in de mogelijkheden van onze nieuwe collectie kantoormeubilair. Benieuwd? Lees dan snel verder.


07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Kantoormeubilair is essentieel

Kantoormeubilair is essentieel in een kantoorruimte. Je brengt er ten slotte een aantal dagen per week door. Soms zit je urenlang op dezelfde plek, dan wil je er toch comfortabel bij zitten? Richt je kantoorruimte eenvoudig in met Officeplanner. Daarmee zie je gelijk hoe de nieuwe collectie kantoormeubilair in jouw kantoor tot zijn recht komt. De nieuwe collectie kantoormeubelen van SKEPP zijn niet alleen comfortabel. Ook zijn ze praktisch en gericht op privacy. Dit kan onze nieuwe collectie in een notendop bieden: 

 

Demmersweg 3 5240Trek je terug van alle drukte in een concentrate sofa!

Geconcentreerd werken in een open kantoorruimte

Heb jij tijdens je werkdag af en toe behoefte aan rust? Wij snappen je! Daarom bieden wij verschillende soorten kantoormeubilair om je even terug te trekken. Bijvoorbeeld onze concentrate sofa. Een bank waar je ongestoord kan bellen, werken of je gewoon even een momentje voor jezelf hebt. Iedereen wil de kantoordrukte toch af en toe ontsnappen?

Collega’s om je heen zijn erg gezellig, maar zorgen ook voor afleiding. Steeds meer mensen werken in een zogenoemde kantoortuin. Een open ruimte gevuld met werkplekken in plaats van aparte kantoren. Efficiënt, maar niet altijd goed voor de productiviteit. Een groot aantal mensen in één ruimte is niet bevorderlijk voor de akoestiek, privacy en concentratie.

De juiste kantoorinrichting beperkt geluidsoverlast en bevordert productiviteit en concentratie.

Wist je dat het 20 minuten kan duren voordat je geconcentreerd aan het werk bent? In die tijd kan je omgeving je volledig uit je concentratie halen. Collega’s maken geluid, dat is een feit. Bellen, overleggen, praatjes over het weekend. Het hoort er nou eenmaal bij. Gelukkig bestaat er kantoormeubilair om geluidsoverlast te beperken. Beter voor je concentratie én je to-do lijst. De laatste roddels hoor je dan wel tijdens de vrijmibo.

Verlengde poolseweg 38 Breda 16Ervaar de voordelen van een bureau met een akoestisch scherm!

Een bureau met een akoestisch scherm geeft precies wat je nodig hebt. Collega’s om je heen, maar toch je eigen plek. Hallo concentratie, dag geluidsoverlast! Je kunt de mate van privacy zelf bepalen. Wil je volledig afgeschermd werken? Kies dan voor bureau Cleveland. Wil je wel de voordelen van een akoestisch scherm, maar toch contact met je omgeving? Dan is bureau San Diego een aanrader.

Deze bureaus bieden niet alleen privacy, maar ook comfort. Een rechttoe rechtaan bureau maakt plaats voor ronde vormen die aansluiten bij je lichaam. Je armen krijgen zo de juiste ondersteuning. Wel zo fijn tijdens een lange werkdag. Zittend of staand werken? De keuze is aan jou. Het bureau is elektrisch verstelbaar, switch gedurende de dag eenvoudig van houding. Daar is je lichaam ook erg blij mee!

Kantoormeubilair om elke vierkante meter te benutten

Heb je een grote open kantoorruimte en wil je deze graag opdelen zonder een grondige verbouwing? Dan zijn onze modulaire elementen een uitkomst. Creëer eenvoudig afgesloten plekken om geconcentreerd te werken of je terug te trekken. Met dit kantoormeubilair benut je elke vierkante meter van je kantoorruimte.

Vergaderen in een open ruimte is met de juiste meubelen goed mogelijk. Maak bijvoorbeeld gebruik van een kant-en-klare vergaderhoek. Afgesloten van de rest, maar wel in dezelfde ruimte. Ben je alleen een tafel nodig voor de vergadering, maar wel behoefte aan privacy? Kies dan voor een vergadertafel met een achterwand, zoals vergadertafel Texas. De achterwand is multifunctioneel. Plaats bijvoorbeeld een scherm voor PowerPoints, video’s en Prezi’s.

Schermafbeelding 2020 04 14 om 10.21.04Nieuw in de webshop: een kant-en-klare vergaderhoek. Ideaal toch? 


Hoe groot of klein de ruimte ook is, met het juiste kantoormeubilair kun je zoveel mogelijk uit de ruimte halen. Plaats bijvoorbeeld een dubbel zitelement. Zo heb je aan twee kanten zitruimte en creëer je gelijk een scheiding in de ruimte. Het is niet alleen een soort roomdivider, maar zorgt ook voor een speels effect in de ruimte. Dit meubilair past ook goed in het kader van duurzaamheid. Is er te weinig plek? Dan voeg je eenvoudig een element toe om meer zitruimte te creëren, bijvoorbeeld een hoekelement. Hierdoor dient het meubilair niet vervangen te worden, maar breid je het naar behoefte uit.

Thuiswerkplek nodig? Maak met de juiste elementen eenvoudig een kantoor in je woonkamer. 

Kantoormeubilair voor de thuiswerkers

Ben je op zoek naar meubilair voor je thuiswerkplek? Ook wanneer je geen aparte kantoorkamer hebt is dit geen probleem. Maak een afgeschermde werkplek door een bureau met een akoestisch scherm of een roomdivider. Zorg voor een productieve werkplek met een geschikt bureau en afgestelde bureaustoel. De keukentafel en bank zijn een absolute no-go tijdens je werkdag.

ThuiswerkplekZorg voor een goede werkplek voor de thuiswerkers.

Kantoormeubilair geschikt voor elk interieur

Wanneer je een kantoor inricht, kies je tegelijkertijd een stijl die de ruimte gaat uitstralen. Ga jij voor een industrieel interieur? Of spreekt de Scandinavische stijl je meer aan? Onze kantoormeubelen passen in elk interieur. Voeg daar een fauteuil, kast of poef aan toe in de door jou gekozen stijl. Vul door middel van accessoires, kunst en pronkstukken de rest van het interieur in. Vind je het lastig om zelf de juiste combinaties te maken? Maak dan gebruik van onze afstijlpakketten!


Bekijk de afstijlpakketten!

Kantoormeubelen in elke denkbare kleur

Het kantoormeubilair is uitgekozen, maar nu komt het volgende dilemma. Welke kleur past bij het kantoor? Met de kleur grijs zit je altijd veilig. Ga je liever voor een uitgesproken kleur? Geen probleem. Het meubilair kan gestoffeerd worden in bijna elke denkbare kleur. Wist je dat kleur productiviteit en creativiteit kan beïnvloeden? De kleur bepaalt grotendeels de sfeer op het kantoor. Oranje zorgt voor positiviteit, roze straalt harmonie uit en blauw geeft rust. 

Het meubilair kan gestoffeerd worden in bijna elke denkbare kleur!

Kantoormeubilair online bestellen en contactloos leveren

Kantoormeubelen bestel je eenvoudig via onze webshop. Kies de betaalmethode die bij jou past. Je kunt kiezen voor huur, koop of huurkoop van jouw gewenste kantoormeubilair. Zo heb je de mogelijkheid om in elke situatie jouw kantoorruimte van geschikte kantoormeubelen te voorzien. Wist je dat onze kantoormeubelen ook contactloos geleverd kunnen worden? Op deze manier kan kantoormeubilair ook tijdens het coronavirus worden bezorgd. 

Herikerbergweg 292 0300Bepaal met het kantoormeubilair van Officeplanner zelf de kleur van de zitelementen! 

Hulp nodig bij het inrichten van een kantoorruimte?

Het inrichten van een kantoor kan best lastig zijn. Heb je een kleine kantoorruimte en wil je deze optimaal benutten? Of heeft je kantoor zeeën van ruimte en wil je deze praktisch indelen? Maak dan gebruik van Officeplanner, de tool om je eigen kantoorruimte in te richten. Besteed je dit liever uit of ben je op zoek naar advies? Wij denken graag met je mee! Onze designer staat voor je klaar en neemt graag het werk voor je uit handen. Zo is jouw kantoor binnen no-time voorzien van nieuw kantoormeubilair.  


Neem contact op!  

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure