Kantoormeubelen voor jouw kantoorinrichting

  • Door Linda Kroon
  • maandag 24 februari 2020

Toe aan nieuwe kantoormeubelen in de huidige kantoorinrichting? Of ben je net met jouw organisatie verhuisd en kan jij dus wel nieuw kantoormeubilair gebruiken? In de SKEPP webshop bieden we alle soorten kantoormeubelen aan die je nodig hebt. Koop, huurkoop of huur de kantoormeubelen die jij wilt! Welke kantoormeubelen staan er op jouw wensenlijstje?


Voordelen nieuwe kantoormeubelen

De kantoorinrichting - en dus ook kantoormeubelen - hebben veel invloed op de werksfeer. Hoe meer aandacht er besteed wordt aan het interieur, hoe meer beleving op kantoor én meer sfeer. Een geslaagde kantoorinrichting zorgt voor meer interactie, verhoging in productiviteit en een positieve werksfeer. Met de volgende tips richt jij jouw kantoorruimte praktisch in met SKEPP kantoormeubelen. 

Kantoorinrichting SKEPPZorg voor meer beleving met jouw kantoormeubelen

Kantoorindeling is de basis

De kantoorindeling is een belangrijke basis bij het inrichten van jouw ruimte. Het bepaalt namelijk de looppaden door het kantoor, hoe medewerkers met elkaar werken en hoe ze optimaal kunnen samenwerken. De vorm en grootte van de werkplek spelen hierin een belangrijke rol. Bedenk van te voren wat de gewenste situatie is. De vervolgstap is het kiezen van de kantoormeubelen. 

Zitmeubilair is een must voor elke kantoorinrichting

Zitmeubilair in de kantoorruimte is onmisbaar. Waar creëer je zitplaatsen in het kantoor? Voor elk kantoor zijn bureaustoelen de belangrijkste zitplaatsen. Het kiezen van de ideale bureaustoel kan daarom lastig zijn. Zoek je een bank voor in jouw kantoorinrichting? Fijn om even te ontspannen, een korte meeting of om een telefoontje te plegen. Nemen kantoorbanken te veel ruimte in beslag? Dan zijn fauteuils voor jouw kantoorinrichting de ideale oplossing. De fauteuil neemt minder ruimte in beslag, maar geeft je wel dat ontspannen gevoel waar je naar zoekt. Poefjes of krukjes zijn bescheiden voor wat betreft het innemen van ruimte. Poefjes en krukjes zijn handig om aan te schuiven bij collega’s en het opbergen van dit zitmeubilair is zo gepiept. Tot slot kunnen barkrukken wat zijn voor jouw kantoorinrichting. Barkrukken zijn multifunctioneel: handig om op te zitten bij een hoge vergadertafel, maar ook voor de vrijdagmiddag houden ze je graag gezelschap. Welk zitmeubilair past er in jouw kantoorinrichting?

Zitmeubilair SKEPPWelk zitmeubilair staat er op jouw wensenlijst?

Bureaus voor jouw kantoorruimte

Bureaus kom je tegen in elke kantoorruimte. Denk je aan kantoorinrichting, dan denk je al gauw aan bureaus en bureaustoelen. Toch is het kiezen van het bureau lastiger dan gedacht. Bureaus zijn verkrijgbaar in diverse varianten, denk aan: vierpoot bureaus, zit-sta bureaus handmatig en zit-sta bureaus elektrisch. Ga jij voor gemak en kies je voor een elektrisch verstelbaar bureau? Dan kan je met één klik op de knop het bureau op de gewenste hoogte instellen. Gaat de voorkeur uit naar een handmatig verstelbaar bureau? Dan slinger je het bureau in een handomdraai op de juiste werkhoogte. Vierpoot bureaus kan je instellen tot de ideale hoogte. Heb je een keuze gemaakt? Denk dan aan de grootte van het werkblad, de stijl van de bureaus en waar je ze plaatst in de kantoorruimte. 

Tafels in alle soorten en maten 

Vergaderen is een belangrijk element in het kantoorleven. Wordt er veel vergaderd in jouw organisatie? Kies je voor een traditionele opstelling aan een vierkante tafel of ga je voor een nieuw concept? De ruimte en de vergadertafel zijn belangrijk. Kies daarom vergadertafels die passen bij jouw kantoorstijl. Wil je de vergaderingen kort van stof houden? Dan doen bar- en statafels ook hun werk. Doordat je staand vergadert, zorg je voor een goede houding en stimuleer je je hersenen waardoor je actief vergadert. Daarnaast zorgen bar- en statafels voor een aangename sfeer onderling, waardoor het vergaderen fijner is. Heb je een wachtruimte? Dan is het hebben van bijzettafels praktisch. Welke tafels plaats jij in jouw kantoorinrichting?

Ronde vergadertafel SKEPPOoit gedacht aan een ronde vergadertafel?

Archiefkasten; geen kantoorinrichting kan zonder kasten

Archiefkasten zijn geschikt voor alle kantoorinrichtingen. Elk kantoor verzamelt door de tijd heen een boel documenten of je dat nou wilt of niet. Het is wel belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met deze documenten. Berg vertrouwelijke papieren achter slot en grendel van bijvoorbeeld roldeurkasten. Zoek je naar een opbergkast én scheidingswand? Dan zijn roomdividers passend in jouw kantoorruimte. Deze kasten zijn ook verkrijgbaar als dressoir. Leg de planken op de gewenste hoogte en creëer jouw eigen kantoorkast. De lockerkast is daarentegen een echte eyecatcher. Handig voor het opbergen van de persoonlijke spullen van alle medewerkers. Ladekasten en persoonlijke lades zijn de ideale vrienden van het bureau. Op al onze bureaus kan je de persoonlijke lade monteren. Hoe berg jij jouw spullen op kantoor op?

Roomdivider SKEPPDecoreer de roomdivider met plantjes, beelden en inspirerende eyecatchers

Vergaderboxen bieden uitkomst in elke kantoorinrichting

Vergaderboxen - ook wel Meetingbox genoemd - is een multifunctionele unit. Vaak zijn vergaderruimtes traditionele ruimtes, maar dat is verleden tijd. Met een sfeervolle en inspirerende omgeving zorg je voor het verhogen van de productiviteit onder de werknemers. Het overleggen in deze ruimte is daarom heel handig. Goed voor het groepsgevoel en de overleg sfeer. De stijlvolle vergaderruimte is voorzien van akoestisch PET-vilt, sfeervolle verlichting en heeft geluidswerende panelen. Een praktische vergaderbox, maar kan ook worden ingezet als werkplek. Dankzij de modulaire opbouw van vergaderboxen kan je hem overal in de kantoorruimte plaatsen. 

Meetingbox en vergaderbox SKEPPDe Meetingbox is functioneel én decoratief, niet waar?

Akoestische meubelen horen thuis in elke kantoorinrichting

Akoestiek in kantoorruimten is van groot belang. Onderschat daarom ook niet de hinder van omgevingsgeluiden. Als de akoestiek in een kantoorruimte niet optimaal is, zorgt dat voor irritatie, demotivatie en overlast. Niet bevorderlijk voor de werksfeer dus. Akoestische meubelen zorgen voor een oplossing. Plaats staande schermen voor het absorberen van omgevingsgeluid en creëer privacy. Liever een aparte zitplek? Dan kan je de Phonebooth plaatsen in jouw kantoorruimte. Hier kan je je afzonderen en focussen zonder last te ervaren van omgevingsgeluiden. Wil je je werkplek akoestisch verbeteren? Dan kies je voor bureauschermen. Bureauschermen zorgen voor meer rust en privacy. Zeker een handige oplossing voor kantoortuinen of open werkplekken.  

Phonebooth SKEPPDe Phonebooth zorgt voor een betere akoestiek in een kantoor

Presentatie geven? Ga voor whiteboards

Presentaties worden in elk bedrijf gegeven. Soms lijkt het zelfs een overvloed aan vergaderingen. Zorg voor een effectieve vergadering met het juiste presentatiemateriaal, zoals whiteboards. Noteer de belangrijkste punten die je wilt bespreken in de vergadering, noteer de uitkomsten of maak een to-do list voor elk teamlid op een whiteboard. Kies voor een whiteboard op wieltjes of ga voor een whiteboard gemonteerd aan bijvoorbeeld een roomdivider. 

Accessoires maken van jouw kantoor een tweede thuis

Accessoires voor kantoorruimtes zijn van toegevoegde waarde. Ze zorgen niet alleen voor overzicht, maar kunnen ook een stijl benadrukken van de kantoorruimte. Denk aan kapstokken. Deze accessoire is onmisbaar op jouw kantoor. De kapstok is praktisch en decoratief. Geen rondslingerende jassen meer op kantoor. Ook de kabelkorf is een opgeruimde vriend van kantoor. Niemand houdt van losliggende kabels in een kantoorruimte. Dat is niet alleen gevaarlijk, maar ook vangen ze veel stof. Met de kabelkorf werk je het netjes weg. Tot slot is de CPU houder een accessoire voor de kantoorruimte. Door de CPU houder zorg je voor extra werkruimte, ontstaat er minder stof en stoot je de computer niet zomaar om. Opgeruimd staat netjes!

Officekit regelt het voor jou! 

Officekit producten zijn tech-componenten die je kan toevoegen aan jouw kantoorinrichting. Bespaar met de Officekit producten op personeelskosten en verhoog het servicelevel. Deze tech-producten ontzorgen jou en met deze producten regel je alles op de werkvloer in een handomdraai. Met de speciale Officekit-app krijg je niet alleen toegang tot de kantoorruimte, maar ook regel je hiermee de temperatuur en reserveer je een Meetingbox. Handig, toch?  

Officekit SKEPPOpen de deur met je gekoppelde smartphone

Hulp nodig bij het uitzoeken van kantoormeubelen voor jouw kantoorinrichting? 

Zoals je leest zijn er veel categorieën die komen kijken bij het inrichten van jouw kantoor. Heb je hulp of advies nodig voor het inrichten van jouw kantoorruimte? Onze kantoorexperts helpen je gratis en vrijblijvend! Met de juiste kantoormeubelen maak je van het kantoor een tweede thuis voor alle medewerkers. 


Contact

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure