Kantoorinrichting

Een vintage kantoorinrichting, tijdloos en helemaal van nu

Vintage en retro, woorden van de laatste tijd. En niet voor niets, het is namelijk de trend van nu, ook in de kantoorinrichting. Lees dit blog voor inspiratie!

Een vintage kantoorinrichting, tijdloos en helemaal van nu

Vintage: een oude stijl in een nieuw jasje. We zien het vaak terugkomen in de kantoorinrichting: de natuurlijke rotan en de verweerde vloerkleden. De termen vintage en retro willen nog wel eens door elkaar gebruikt worden. In een retro kantoorinrichting zie je nieuw kantoormeubilair in een oud jasje. Denk aan de look uit de jaren '60 en '70. Hergebruikte materialen, materialen ouder dan de jaren '80, zie je terug in een echte vintage kantoorinrichting.

07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

Het kantoordesign dat in ieder kantoorpand toepasbaar is

Zowel vintage als retro is tijdloos. Het was jaren geleden hot en in de toekomst is het weer de trend van het moment. Stiekem zijn we met zijn allen verliefd op deze 'oude' en 'hergebruikte' stijl! Dus waarom laten we deze tijdloze stijl niet terugkomen in de kantoorinrichting? Op zoek naar een kantoorpand met retro of vintage kantoormeubilair? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

De retro vintage look in hartje Amsterdam

Alles komt erin terug waar een retro vintage kantoorinrichting aan moet voldoen: de houten balken, de stenen muur, een ouderwetse kachel, de witgeverfde houten wanden en natuurlijk de opvallende verschillende verweerde vloerkleden. En dat in hartje Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Groen, hout, casual en stoer, zo kun je dit prachtige kantoorpand omschrijven. De moderne lampen, de vintage kleden en retro vinyl kantoormeubelen en retro tafels maken de inrichting compleet. En vergeet niet het creatieve kleurgebruik in de inrichting van het kantoorpand!

Nieuwezijds Voorburgwal Amsterdam retro en vintage kantoorinrichtingEen creatieve kantoorinrichting in hartje Amsterdam met een retro en vintage 'touch'.

Retro zorgt voor de perfecte creatieve werkomgeving

Een kantoorpand met een echte vintage kantoorinrichting vind je aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Veel kleur in combinatie met authentieke meubels. De goudbruine gecapitonneerde bank en fauteuils in een fluwelen jasje zijn terug van weggeweest. Ook het grote vintage (geïnspireerd) vloerkleed is hier niet weg te denken. Evenals de authentieke kist dat dient als salontafel. Dé elementen van een vintage look. In deze kantoorinrichting zit ook een snufje retro. De vergadertafel met stoelen zijn zoals je ziet nieuw maar gebaseerd op het oude van vroeger. Dit kantoorpand moet je zien als een soort atelier, de perfecte creatieve werkomgeving voor jou en je werknemers.

Kantoorinrichting vintage korte leidsedwarsstraat AmsterdamEen inspirerende en creatieve kantoorruimte met vintage elementen in de kantoorinrichting.

Must see: een kantoorinrichting met een moderne vintage look

Dit kantoorpand aan de Atoomweg 50 dat op Bedrijventerrein Lageweide in Utrecht staat heeft een kantoorinrichting waar je u tegen zegt. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Het aparte plafond in de ruime vergaderruimte móét je gezien hebben. Lichte natuurlijke tinten met houten meubels en koperen hanglampen met retro lampenkappen. Dit zie je in de gehele inrichting van het kantoorpand terug. Wat de kantoorruimtes hier afmaakt zijn de grote kantoorplanten en cactussen. Ook deze tref je door het hele kantoorgebouw. Zij maken hier de sfeer op kantoor!

Retro en vintage in elk detail

In het snelgroeiende bedrijvenpark aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost staat dit prachtige kantoorpand uit 1964. In de kantoorinrichting is vintage gecombineerd met retro. Hier zie je goed hoe deze twee stijlen elkaar perfect aanvullen. Neem het vintage vloerkleed, het bijzondere houten bureau en de retro stoelen en het retro dressoir, maar ook de staande lampen met unieke en verschillende lampenkappen. Oude elementen hergebruikt en het nieuwe in een oud jasje. Ook hier is de grote kantoorplant de finishing touch. Het brengt kleur en levendigheid in de kantoorruimtes.

Wibautstraat amsterdam kantoorinrichting retro vintage kantoorruimteEen vintage tapijt en retro kabinet tillen de inrichting van de kantoorruimte naar een nieuw niveau.

Wat is jouw favoriet? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding.

En zo zijn er nog veel meer grote kantoorpanden met een retro vintage look. Ben jij ook om na het zien van deze geweldige retro vintage kantoorinrichting? Ben je op zoek naar een kantoorpand met kantoorinrichting als deze? Bekijk ons aanbod in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of andere steden in Nederland. Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding en bekijk hoe de retro en vintage look terug komt in de kantoorinrichting!

06 activity based werken volg vele bedrijven

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Kies jouw nieuwe kantoormeubilair met dit stappenplan

Kies jouw nieuwe kantoormeubilair met dit stappenplan

Jij wilt jouw kantoorruimte (opnieuw) inrichten. De basis heb je, nu is het tijd voor passend kantoormeubilair. Maar waar begin je met zoeken? Gebruik dit stappenplan voor jouw kantoormeubelen!

Lees meer
De kantoorinrichting van 3 prachtige grachtenpanden in Amsterdam uitgelicht

De kantoorinrichting van 3 prachtige grachtenpanden in Amsterdam uitgelicht

Laat je inspireren! In dit blog lichten wij 3 bijzondere grachtenpanden uit die zijn voorzien van een stijlvolle kantoorinrichting.

Lees meer
3x inspiratie voor een design kantoorinrichting

3x inspiratie voor een design kantoorinrichting

Wie wil er nu geen kantoorruimte met een design inrichting? Een design kantoorinrichting is namelijk stijlvol en modern. In dit blog lichten wij 3 splinternieuwe panden uit met zo'n design!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies