Een kantoor volgens het nieuwe werken

  • Door Linda Kroon
  • maandag 12 oktober 2020

Vroeger was het kantoorleven slechts een kleine greep van het leven van veel mensen. Het kantoor werd ingezet als typfabriek, maar tegenwoordig is het kantoor meer dan werken alleen. Het kantoorleven is meer een lifestyle en community geworden. Kortom, het kantoor vraagt om andere voorzieningen. Benieuwd naar de verandering en een bijpassend kantoor? Lees dan gauw verder!


Het kantoor is een tweede thuis voor velen

Tegenwoordig is voor veel mensen het kantoor een tweede thuis. Door de verschuiving van typfabriek naar community zien ook veel verhuurders van kantoorpanden en werkgevers hun kansen. Verhuurders, maar ook werkgevers haken hierop in door kantoorruimte te huren die aansluiten op de trend van het nieuwe werken. Het leven op kantoor gaat verder dan de standaard kantoortijden. Samen sporten na werktijd of een hapje in het bedrijfsrestaurant zijn geen uitzondering meer. Het hebben van een kantoorruimte in een business center is daardoor aantrekkelijk voor veel ondernemers.

Het kantoorleven is verwoven met ons privéleven

Veel business centers haken in op de trend en hebben de meest uiteenlopende voorzieningen te bieden. Denk aan een sportschool in het kantoorpand, een gameroom of zelfs een jeu-de-boulebaan. Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel of als luchtige activiteit tussendoor die ten goede komt van de teamspirit.

bedrijfsruimte huren diemerhof 32 52640Tijd voor afleiding? Veel business centers hebben een gezamenlijke ruimte!

De evolutie van de werkplek

Het tijdperk van de typfabriek ligt ver achter ons. De huidige kantoorruimten en werkplekken van de toekomst vragen om beleving en meer. Het is een manier van werken geworden waarin het uitwisselen van ideeën, spontane brainstormsessies en teambuilding belangrijker dan ooit te voren waren. Het kantoor is de nieuwe omgeving die wordt gekenmerkt als een lifestyle, community en werkplek in één. Functies versmelten, maar ook werk en privé lopen meer in elkaar over.

gezamelijke kantoorruimte kennemerplein kennemerbrug 41972Het kantoor van tegenwoordig draait om beleving en het creëeren van een betrokken community.

Key to success

Het hebben van een werkplek is niet meer voldoende voor het creëren van succes en groei op de werkvloer. Het succes van een kantoor van de toekomst bestaat uit 3 belangrijke componenten, namelijk: productiviteit, plek en personeel. Om de beleving te optimaliseren is het belangrijk om deze componenten met elkaar te combineren. Kortom, met deze factoren zorg je voor een bruisende omgeving; dus ook op kantoor. 

Wil jij werken in het kantoor 2.0?

Wil je ook het werken 2.0 toepassen in de omgeving van Rotterdam? Dan is een ideale locatie in Capelle aan de IJssel. Net buiten Rotterdam is het bruisende leven te vinden in deze Campus. Deze kantoor Campus bevindt zich namelijk aan de Rietbaan 2-12. Met een ideale ligging, aantrekkelijke faciliteiten en een indrukwekkende uitstraling is dit wellicht de werkplek van je dromen. Je huurt al een kantoorkamer vanaf 499,- per maand.

NR 2.1.C VKDeze kantoor Campus heeft een ideale ligging en zorgt voor een goede eerste indruk bij je klanten!

Een visitekaartje voor jouw onderneming

De Campus heeft een indrukwekkende uitstraling en nodigt uit tot binnenkomen. Het totale oppervlak beslaat 5 gebouwen met diverse kantoorruimten en kantoorkamers. Deze 5 panden zijn verbonden met elkaar middels ondergrondse boardwalks. Hoe ideaal als het bijvoorbeeld regent en je moet naar een ander pand! Toch?

goedkope kantoorruimte huren rietbaan 2 12 60650Het business center heeft onlangs een complete renovatie gehad!

Hier kom je niets te kort!

De beschikbare kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien. Huur je hier een kantoorruimte? Dan zal het je aan niets ontbreken. Dit business center kent veel luxe faciliteiten die de community zal versterken. Wat dacht je van veel vergaderruimten, een gameroom of een bibliotheek? Je vindt het hier. Na werktijd (of onder werktijd) sporten? No problem! Er is ook een fitnessruimte aanwezig voor de nodige teambuilding.

freelance werkruimte te huur rietbaan 2 12 60652Zie je het hier wel zitten? Plan dan gauw een rondleiding in.

De voordelen van het huren van kantoorruimte in een business center

Deze kantoor Campus brengt de community tot leven en laat je werknemers floreren. Breng de mensen van kantoor samen op een speelse wijze. Daarnaast zijn de voordelen van het werken in een business center ook in je voordeel. Denk aan:

  • Netwerken
  • Flexibiliteit
  • Productiviteit
  • Creativiteit
  • Saamhorigheid
  • Inspirerende omgeving
  • Visitekaartje voor jouw onderneming
werkplek kantoorruimte huren in amsterdam centrum wibautstraat oosterparkEen business center vervult niet alleen de functie van een werkplek, maar kent veel meer voordelen!

Een kantoor Campus voor jou?

Klaar voor de volgende stap? Plan dan gauw een rondleiding in. Wil je meer weten van de huurmogelijkheden in deze kantoor Campus? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij het vinden van een kantoorruimte die past bij het nieuwe werken!


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure