Deze kantoorpanden hebben een heerlijk dakterras voor de zomerse werkdagen

 • Door Marlin Bos
 • dinsdag 8 mei 2018

Heb jij een dakterras die je wilt voorzien van een stijlvolle kantoorinrichting? Kan jouw terras wel een boost gebruiken? Wil jij ultiem genieten in de (lunch)pauze van het heerlijke zomerse weer? In dit blog lichten wij een aantal panden uit met een kantoorinrichting van het dakterras waar je u tegen zegt. Lees snel verder en wie weet zit jij binnenkort gezellig met jouw collega's of werknemers te genieten van de zon.


01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Het aanbod van SKEPP met sfeervolle ingerichte dakterrassen

De winter is voorlopig het land uit, de zon laat zich steeds meer zien en de temperaturen lopen op. Het wordt tijd om na te denken over de buitenruimte van jouw kantoorpand. Wij hebben daar natuurlijk ook over nagedacht, en daar rolde dit blog uit over de meest chille dakterrassen van kantoorpanden! Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, en bijna alles kan op een dakterras. Lees snel verder (vergeet niet om ook de foto's te bekijken) en ontdek hoe jij een dakterras van het kantoor kunt inrichten.

dakterras terras kantoorinrichting inrichting kantoorruimteGeniet jij binnenkort van één van deze dakterrassen?

Dakterras én trendy kantoorinrichting: een topcombi

Midden in het centrum van Rotterdam (Schiedamse Vest 154) vind je dit kantoor met dakterras. We moeten er wel echt even bij vermelden dat we de dakterrassen in willekeurige volgorde hebben gezet, want we konden niet kiezen welke wij het mooist vonden. Deze in hartje Rotterdam doet absoluut niet onder voor de andere dakterrassen. En zeg nou zelf, de locatie is top toch? Huur daarom één van de volgende beschikbare ruimten:

 • Een werkplek voor 5 dagen per week voor €116,- per maand;
 • Kantoorkamer van 7 m2 voor €250,- per maand;
 • 15 m2 voor €450,- per maand;
 • 21 m2 voor €825,- per maand;
 • 28 m2 voor €1100,- per maand;
 • 42 m2 voor €1650,- per maand;
 • 2 kantoorruimten van 56 m2 voor €1400,- of €2200,- per maand.

De flexibele kantoorinrichting van dit kantoorpand kan haast niet beter, zoveel opties zijn er voor jou en voor alle anderen die er werken. De kantoorinrichting biedt zowel privacy, mogelijkheden tot overleg en dus dat lekkere dakterras. Heb je even geen puf of inspiratie meer, dan neem je een micropauze op het dakterras om bij te komen van al het harde werken. Er is altijd iets te zien in Rotterdam. Een ander top idee is om in de pauze jouw favoriete koffie te halen bij een van de cafeetjes in de buurt. Opdrinken in het café of op jouw dakterras: het maakt niets uit!

Kantoorruimte Schiedamse Vest 154 Rotterdam kantoorinrichtingEen heerlijk dakterras in een kantoor met moderne kantoorinrichting, wat wil je nog meer?

Dakterras op kantoor inrichten volgens de nieuwste trends

Aan de Isolatorweg 36 in Amsterdam staat een prachtig kantoorpand met alles er op en er aan in de kantoorinrichting. Het ontbreekt je aan niets! Over ieder detail in de kantoorinrichting is nagedacht. Chille werkplekken, stijlvolle kantoormeubelen en een duidelijke handtekening wat betreft de styling: wij vinden het een topper. Helaas is er op dit moment geen ruimte meer beschikbaar, maar bij de volgende kantoorpanden in dit blog wel!

Het dakterras is er eentje om van te smullen. Zo is de vloer van lange houten planken, om een echt buitengevoel te creëren. Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van kantoorplanten, het zal je aan niets ontbreken wat betreft de groenvoorziening. Om het helemaal af te maken, zijn er verschillende zithoeken gecreëerd. Je kunt kiezen tussen picknicktafels en stijlvolle metalen stoelen. De kantoorinrichting van de kantoorunit aan de Isolatorweg is doorgetrokken naar buiten om een geheel te vormen. 

Kantoorinrichting Isolatorweg 36 Amsterdam DakterrasDit pand heeft niet alleen een fijn terras, maar ook nog eens een stijlvolle kantoorinrichting en een kantoortuin met een industrieel kantoordesign.

Stijlvol dakterras in de buurt van Venlo

Een kantoorruimte in een monumentaal pand uit 1905, wie wil dat nu niet? Aan de Sint Michaelstraat 4 in Steyl vind je zo’n kantoor. Het leuke is, er is nog kantoorruimte te huur! Als je op zoek bent naar een echt kantoorpaleisje, mag je dit kantoorpand niet missen. Zowel de binnen- als buitenruimte hebben klassieke elementen in de kantoorinrichting. Binnen zijn bijvoorbeeld de plafonds voorzien van ornamenten, de trap is rijkelijk versierd en er is hier en daar glas-in-lood te vinden. 

De buitenkant van zo’n kasteelkantoor is natuurlijk helemaal een feestje. Ook daar barst het van de klassieke elementen op torens en gevels. Om dit kantoorpand compleet te maken, is een van de torentjes omgetoverd tot terras! Niet per se een dakterras dus, maar wij keuren hem zeker goed! Op dit moment zijn er voldoende kantoorruimten te huur:

 • 6 kantoorkamers van 18 m2 vanaf €300,- per maand;
 • 20 m2 voor €350,- per maand;
 • 25 m2 voor €1000,- per maand;
 • 2 kantoorunits van 30 m2 vanaf €500,- per maand;
 • 32 m2 voor €800,- per maand;
 • 2 ruimten van 36 m2 vanaf €750,- per maand.

Denk je na over het inrichten van het dakterras? Wij geven als ultieme tip mee om je gevoel te laten spreken en vooral een geheel te creëren met de kantoorinrichting in de rest van het kantoorpand. Op deze manier ontstaat er eenheid en wordt jouw dakterras dé eyecatcher van de kantoorunit.

Sint Michaelstraat 4 Steyl kantoorruimte dakterras inrichtingEen werkplek op het dak van een indrukwekkend kantoorgebouw.

Het perfecte dakterras voor de voetballiefhebber

Ook in Rotterdam kun je genieten van het uitzicht vanaf een dakterras van een kantoorruimte. Het knusse en huiselijke kantoorpand aan de Olympiaweg biedt binnen alles wat je nodig hebt. Verschillende soorten werkplekken zijn tegenwoordig onmisbaar in hippe kantoorpanden, dus ook daar is aan gedacht. Overleggen of vergaderen, in je eentje werken met meer privacy of lekker in het zonnetje zitten met je laptop: alles is mogelijk in een flexibele kantoorinrichting

Nu denk je vast dat het laatste een grapje is, maar niets is minder waar. Het dakterras is zo ingericht dat je ook prima buiten kunt werken. Dit dakterras is ook nog eens heerlijk zonnig. De zonaanbidder zit zeker weten op de juiste plek op een dakterras als deze. De volgende ruimten zijn hier beschikbaar:

 • 11 flexwerkplekken (1 dag per week) voor €69,- per maand;
 • 11 werkplekken (5 dagen per week) voor €149,- per maand;
 • 17 m2 voor €399,- per maand;
 • 4 kantoorunits van 18 m2 voor €450,- per maand;
 • 3 kantoren van 19 m2 voor €500,- per maand;
 • 24 m2 voor €625,- per maand;
 • 2 kantoorruimten van 26 m2 voor €550,- of €699,- per maand.

We hebben al veel positieve dingen kunnen zeggen over dit kantoorpand met dakterras, zoals de kantoorinrichting, maar we hebben het nog niet eens gehad over het uitzicht op het stadion van Feyenoord: De Kuip! Daar kijk je namelijk op uit, dus de voetballiefhebbers op kantoor kunnen hun hart ophalen hier. Huur jij hier binnenkort jouw droomkantoor met sfeervolle kantoorinrichting?

Rotterdam Olympiaweg kantoorinrichting dakterrasJe kunt heerlijk gnieten van de zon tijdens de lunchpauze bij het huren van kantoorruimte in Rotterdam.

Klassiek dakterras met hippe kantoorinrichting

Niet alleen in Steyl staat een prachtig klassiek kantoorpand, ook in Bergen op Zoom aan de Prins Bernhardlaan 64 staat een monumentaal kantoorpand uit 1917 die we je niet willen onthouden! Omdat het een monumentaal pand is, zijn alle klassieke elementen die je kunt verwachten aanwezig. En wat is beter dan genieten van een monumentaal pand? Juist, genieten van een monumentaal pand vanaf jouw dakterras!

Huur jij hier binnenkort één van de volgende kantoren? Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een rondleiding in:

 • (Flex)werkplek voor 5 dagen per week voor €75,- per maand;
 • Kantoorkamer van 16 m2 voor €512,- per maand;
 • 25 m2 voor €800,- per maand;
 • Kantoorruimte van 30 m2 voor €960,- per maand.

Het dakterras bevindt zich tussen de twee torentjes van het kantoorpand, en biedt precies wat jij wil. Zo kan er extra kantoorruimte worden gerealiseerd, maar ook een uitbreiding van de pantry is geen probleem. Eigenlijk kun je dus alle kanten op met de kantoorinrichting van dit kantoorpand met dakterras. De klassieke elementen die zo typerend zijn voor een monumentaal pand uit 1917 komen overal terug. Om de kantoorinrichting op en top fancy te maken, kun je deze elementen combineren met een industriële of minimalistische twist.

Kantoorinrichting Prins Bernhardlaan 64 RotterdamBuiten vergaderen en binnen genieten van een landelijke kantoorinrichting.

Ga zelf aan de slag met jouw kantoorinrichting of huur een kantoor met terras!

Heeft jouw kantoorruimte net als de kantoren uit dit blog ook een dakterras? Dan zit je nu weer boordevol inspiratie om komende week het beste uit jouw dakterras te halen! Ook als je geen terras hebt, kun je voor de inrichting van de buitenruimte van jouw kantoorpand inspiratie halen uit dit blog. Wij zijn benieuwd naar jouw kantoorruimte, dus laat ons weten hoe jij de kantoorinrichting en de buitenruimte hebt gestyled!

Wil jij nu dolgraag een kantoorpand met dakterras? Neem dan snel een kijkje bij het aanbod van kantoorruimte met stijlvolle kantoorinrichting onze website, wie weet zit jouw droomkantoor er tussen! En vergeet vooral niet om onze Officeplanner te bekijken, die jouw kantoor (en dakterras?) voorziet van een te gekke inrichting die ook nog eens erg flexibel is!

11 officeplanner meest flexibele kantoorinrichting

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure