Kantoorinrichting

Alles over de populairste bureaustoel: Sevilla

Op het werk wil je er toch comfortabel bij zitten? Kies daarom voor een kwalitatieve ergonomische bureaustoel, zoals de bureaustoel Sevilla!

Alles over de populairste bureaustoel: Sevilla

Je brengt op kantoor of thuis veel uren door achter je bureau, dan wil je er toch comfortabel bij zitten? Daarom kiezen veel bedrijven voor een kwalitatieve ergonomische bureaustoel, zoals de bureaustoel Sevilla. Geschikt voor elke lichaamsbouw én kantoorinterieur. We vertellen je graag alles over deze bureaustoel. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Schermafbeelding 2020 05 26 om 09.35.51Shop de bureaustoel Sevilla in de Officeplanner Webshop!

Shop de bureaustoel hier!

Voordelen bureaustoel Sevilla

Grote kans dat je de ergonomische bureaustoel Sevilla al in verschillende kantoren bent tegengekomen. Het is namelijk de populairste bureaustoel uit de Officeplanner Webshop van SKEPP en dat heeft verschillende redenen:  

  • ARBO gecertificeerde bureaustoel;

  • Geschikt voor elke lichaamsbouw;

  • Rugleuning, armleuningen in hoogte verstelbaar;

  • Zitgedeelte in diepte verstelbaar;

  • Past in elk kantoorinterieur.

Een ergonomische bureaustoel is niet alleen comfortabel, het zorgt ook voor een hogere productiviteit.

Welke uitvoering van bureaustoel Sevilla past bij jou?

Een ergonomische bureaustoel kiezen is niet altijd makkelijk. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn. Bureaustoel Sevilla is namelijk voor iedereen én elke kantoorruimte geschikt. Dit scheelt een lange zoektocht! Jij moet alleen de uitvoering kiezen die bij jou past, de rest hebben wij al voor je samengesteld. Dit type bureaustoel is er in het zwart en grijs en is afgewerkt met stiknaden. Beide kleuren zijn tijdloos en passen in elk interieur.

Roggestraat 111 7Bureaustoel Sevilla past in elke kantoorinrichting!

Ga je liever voor een unieke uitstraling? Kies dan voor de bureaustoel Sevilla met een rugleuning in zwartkleurig mesh. Mesh is een stof met een netachtige look, hierdoor is de rugleuning flexibel en vormt deze goed naar je rug. Shop de bureaustoel met zwartkleurig mesh hier:


Bureaustoel Sevilla Mesh

Combineer bureaustoel Sevilla met deze kantoormeubelen

Bureaustoel Sevilla is vanwege de kleur en uitstraling eenvoudig te combineren. Ben je naast een bureaustoel ook op zoek naar een bureau? Wij hebben een goede match gevonden: bureau Frankfurt. Om het nog makkelijker én goedkoper te maken, hebben wij bureaustoel Sevilla en bureau Frankfurt gecombineerd in een combi deal. Bureaustoel Sevilla is ook ideaal voor lange vergaderingen, combineer deze dan bijvoorbeeld met vergadertafel Hamburg

Schermafbeelding 2020 05 26 om 09.41.29Je kunt de bureaustoel ook aanschaffen met een combi deal!

Je bureaustoel kant-en-klaar en contactloos geleverd

Je bureaustoel bestel je eenvoudig via onze webshop. Na de aanschaf van een bureaustoel hoef je zelf niet de handen uit de mouwen te steken. Wij zetten de bureaustoel vóór de levering al in elkaar, zo kun jij gelijk achter je bureau aan het werk. Wist je dat onze kantoormeubelen ook contactloos geleverd kunnen worden?

Bureaustoel Sevilla past in elk interieur en kun je daarom eenvoudig combineren met andere kantoormeubelen.

Flexibele betaalvormen: koop, huur en huurkoop

Kies voor één van onze flexibele betaalvormen. Koop je je kantoormeubilair? Dan ben je direct de eigenaar en heb je 2 jaar garantie. Wanneer je niet in één keer veel geld wilt investeren, is huurkoop een goede optie. Je bepaalt dan zelf de betaaltermijn (12, 24, 36, 48 of 60 maand). Wil je makkelijk kantoormeubelen op- en afschalen wanneer het aantal werknemers meer of minder wordt? Kies dan voor huur. Nog een bijkomend voordeel: bij schade krijg je direct vervangend meubilair.

Stadsplateau 7 WTC Utrecht 11Is bureaustoel Sevilla niet helemaal jouw smaak? Kies dan bijvoorbeeld voor de Bureustoel Barcelona!

Niet jouw stijl? Genoeg andere opties!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bieden we naast bureaustoel Sevilla nog vier andere bureaustoelen aan. Bijvoorbeeld bureaustoel New York. Doordat deze bureaustoel geen armleggers heeft, past deze perfect bij een wingbureau zoals bureau San Diego. Met de zwart stoffen zitting, mesh rug en aluminium kruisvoet past deze bureaustoel in elke kantoorruimte. Ook is de lendesteun en de zitdiepte handmatig instelbaar, waardoor je lichaam in elke positie goed wordt ondersteund.

Past bureaustoel Sevilla niet bij jouw wensen en behoeften? In onze webshop vind je genoeg alternatieve bureaustoelen voor jouw werkplek.

Liever een ergonomische bureaustoel mét armleggers en een hoge rugleuning? Dan is bureaustoel Barcelona voor jou de juiste keuze. De ergonomische ARBO-bureaustoel Barcelona is voorzien van een rugleuning die zich meebeweegt met het lichaam. Hierdoor wordt je lichaam in elke positie goed ondersteund, ook bij een hoger lichaamsgewicht. Beide bureaustoelen worden uitgevoerd in het zwart. 

Welke bureaustoel past bij jou en je werkplek?

Ben jij er al uit welke bureaustoel het beste bij jou past? Vergelijk bureaustoel Sevilla eenvoudig met andere bureaustoelen in onze webshop. Hulp nodig? Onze interieurexperts helpen je graag om de juiste bureaustoel te kiezen. Door middel van een virtuele deelschermsessie geven zij jou advies en helpen ze om de juiste keuze te maken op het gebied van kantoormeubilair. Bijvoorbeeld het kiezen van de juiste bureaustoel op basis van jouw wensen en behoeften.


Neem contact op!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Kantoorinrichting volgens de 4 C’s

Kantoorinrichting volgens de 4 C’s

Voor elke activiteit heb je bijpassend kantoormeubilair nodig. Welke omgeving past het beste bij jouw organisatie en werknemers? SKEPP werkt op basis van C4, oftewel 4 activiteitszones. Benieuwd naar dit concept?

Lees meer
Kantoormeubilair: prijs-kwaliteitverhouding

Kantoormeubilair: prijs-kwaliteitverhouding

Je hebt een bepaald budget én eisen wat betreft de kwaliteit van de meubelen. Maar hoe zit het met de verhouding tussen deze twee? Lees het in dit blog!

Lees meer
Zo bevorder je samenwerking met behulp van de kantoorinrichting

Zo bevorder je samenwerking met behulp van de kantoorinrichting

Met behulp van deze 5 tips weet jij hoe je aan de hand van de kantoorinrichting weer een fijne, maar veilige samenwerking op gang brengt op gepaste afstand!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies