Vacature: Floorplan Visualiser (parttime) - VERVULD

 • Door Joost Lansink
 • 4 januari 2017
 • 10

Floorplan Visualiser | Werk mee aan de proptech droom van SKEPP - FUNCTIE INMIDDELS VERVULD

SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de eerste zero asset company van de kantorenmarkt worden! In het afgelopen jaar zijn we gegroeid van 4 naar bijna 20 werknemers. Wij zijn een dynamisch en hybride bedrijf dat ook de komende jaren flink zal doorgroeien. Eind 2017 gaan we ook in Duitsland van start, ben jij erbij?


SKEPP vacature floorplan visualiserZo ziet ons recent gerenoveerde kantoor eruit. Werk jij hier binnenkort ook?

Become part of our great team...

Als Floorplan Visualiser bij SKEPP werk je op parttimebasis in een jong en multidisciplinair team en ben jij degene die de basis legt voor een actueel visueel aanbod op de websites van SKEPP en Launchdesk. Natuurlijk helpen we je in het begin op weg maar je krijgt binnen de kortste keren volledige zelfstandigheid en daarmee ook volledige verantwoordelijkheid. Studeer je nog? Geen enkel probleem, want de functie is voor 2 dagen per week. Dit is een prachtige bijbaan!

Deze functie behoort toe aan Team Content & Marketing. Dit team is verantwoordelijk voor vindbaarheid, aantrekkelijke webteksten, interessante blogs en nieuwsitems en het continu updaten van ons aanbod. SKEPP wil het meest actuele kantooraanbod van Nederland hebben, en jij bent daarin een sleutelfiguur!

Dit is wat we zoeken in jou

Als Floorplan Visualiser heb je veel contact met onze Cliënt Contact Manager en met verhuurders. Vraag via onze Cliënt Contact Manager de plattegronden van kantoorgebouwen op en teken het aanbod digitaal in. In welk tekenprogramma? Dit wordt momenteel nog door ons ontwikkeld. Tevens check je of het aanbod klopt met wat er op SKEPP en Launchdesk vermeld staat. Tot slot ondersteun je in het actualiseren van prijzen, beschikbare ruimten en voorzieningen op beide websites.

Niveau: Mbo of hbo
Locatie: Albergen 
Aanvang contract: In overleg 
Dagen per week: 2 dagen
Startdatum: Juni

Als Floorplan Visualiser binnen SKEPP

 • Heb je affiniteit met het vak;

 • Ben je in staat om plattegronden te lezen;

 • Werk je zelfstandig en gedisciplineerd;

 • Ben je kritisch op jezelf en voer je zelf controles uit;

 • Wil je onderdeel uit maken van onze community.

SKEPP team personenEen indruk van ons gezellige en gedreven team, 'helaas' groeien we hard dus niet iedereen staat op de foto...

De transitie van online broker naar proptech bedrijf

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een online broker. Dat betekent dat we door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Binnen SKEPP kom je te werken binnen een explosief team van young professionals.

Sinds 1 oktober heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland. Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld.

Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor 1200 kantoren door heel Nederland. Eind 2017 gaan we in Duitsland van start!

Zie jij jezelf ook werken in ons onlangs prachtig verbouwde kantoor?

Neem dan contact op met Jari Wesselink, Head of Content & Marketing van SKEPP. Hij is telefonisch te bereiken op het nummer 085 - 877 05 19 of per mail, door een mailtje te sturen naar jari@skepp.nl. 

Kan ik je ergens mee helpen?

Kim Niehoff
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine ‘Offline’

In ons magazine vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!