Vacature: Back-end developer - VERVULD

 • Door Joost Lansink
 • woensdag 22 februari 2017
 • 10

(Junior) Back-end Developer | Bouw mee aan de proptech droom van SKEPP

SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de eerste zero asset company van de kantorenmarkt worden! In het afgelopen jaar zijn we gegroeid van 4 naar bijna 20 werknemers. SKEPP is een dynamisch bedrijf dat de komende jaren ook flink zal doorgroeien. Om onze droom verder te verwezenlijken willen we ons eigen ecosysteem opbouwen met zelfontwikkelde systemen. 


Team SKEPP

Een indruk van ons gezellige team, hoewel nog niet iedereen op deze foto staat...

Become part of our great team...

Als Back-end developer bij SKEPP werk je in een jong en multidisciplinair team aan het realiseren van dit ecosysteem. Jij wordt de ambassadeur van het nieuw op te leveren ecosysteem, bent vanaf de eerste dag betrokken bij de ontwikkeling en krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid gedurende dit proces.

Ben jij die ambassadeur en wil jij deel uit maken van de grootste zero asset company van de kantorenmarkt? Bekijk hieronder alvast enkele kiekjes van ons kantoor.

Kantoor van SKEPP in Albergen

We werken in een prachtige omgeving die transparantie en rust uitstraalt...

SKEPP headquarters in The Netherlands

... 2 maanden geleden werkten we nog zonder schermen... nu niet meer...

Dit is wat we zoeken in jou

Als Back-end developer ben je constant bezig met het verbeteren, versnellen en uitbreiden van de website. Dit doe je samen met de rest van Team Development binnen SKEPP. Je leert van de besten en bent medeverantwoordelijk voor de optimalisatie van de back-end van de website van SKEPPdaarnaast lever je een grote bijdrage aan de doorontwikkeling van ons eigen CRM/CMS-systeem.

Niveau: Mbo of hbo
Locatie: Albergen 
Aanvang contract: In overleg
Dagen per week: 5 werkdagen (fulltime) | parttime kan ook

Als Back-end developer binnen SKEPP

 • Heb je affiniteit met het vak;

 • Werk je volgens het principe: ‘Het kan altijd sneller en beter’;

 • Ben je kritisch op je eigen werk;

 • Is je code schoon, leesbaar en georganiseerd; 

 • Ben je altijd bereid om collega’s te helpen; 

 • Heb je kennis van PHP en MySQL.

Ben jij geen Junior? Geen nood, neem dan toch contact op met ons!

SKEPP in Amsterdam aan het Leidseplein Launchdesk

Sinds oktober 2016 is het Amsterdamse Launchdesk onderdeel van SKEPP geworden

De transitie van online broker naar proptech bedrijf

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een online broker. Dat betekent dat we door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Binnen SKEPP kom je te werken binnen een explosief team van young professionals.

Sinds 1 oktober heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland. Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld.

Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor 1200 kantoren door heel Nederland. Eind 2017 gaan we in Duitsland van start!

Zie jij jezelf ook werken in ons onlangs prachtig verbouwde kantoor?

Neem dan contact op met Melvin Hamer, Head of Development van SKEPP. Hij is telefonisch te bereiken op het nummer 085 - 877 05 19 of per mail, door een mailtje te sturen naar melvin@skepp.nl. 

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine

In ons magazine `Offline` vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!