Autosecure - Münster

Een volledige inrichtingsoplossing

Autosecure GmbH uit Münster is een aanbieder van betrouwbare en op technologie gebaseerde beveiligingssystemen. Autosecure zocht een partner voor kantoormeubilair. Wij mochten aan de slag voor Autosecure! 

Wat zijn de wensen van Autosecure?

Het creëren van een ergonomische werkplek met een inspirerende sociale zone was belangrijk voor het bedrijf. Het directiekantoor werd voorzien van het ruime bureau Portland. Daarnaast is de werkruimte voor de medewerkers uitgerust met het bureau Oslo en de functionele bureaustoel Madrid. Staand werken aan je bureau na een lange meeting? Bureau Olso is elektrisch verstelbaar in hoogte. Super handig! Ook heeft ladekast Erfurt de ideale plek gevonden in het kantoor van Autosecure. Zet de ladekast onder het bureau en je hebt de perfecte oplossing voor rondslingerende papieren. Tot slot is dressoir Den Haag geplaatst in de kantoorruimte. Naast het praktische aspect vervult het dressoir een esthetische rol. Is het geen plaatje?

zit-sta-bueraus

Bureau Oslo Duo (Robson eiken, Zwart, 80, 160)

Zit-sta bureaus elektrisch

Bureaustoel Madrid

Arbo bureaustoelen

Ergonomisch en comfortabel tegelijkertijd

Een connect zone voor collega’s en klanten is erg belangrijk voor Autosecure. Een toffe loungeplek mocht daarom niet ontbreken. De combinatie van de comfortabele loungebank Rodeo en twee stijlvolle fauteuils Bodo maken een statement in deze ruimte. Het relaxen kan beginnen dankzij de bijzettafels Bilbao. Plaats je kofie op de bijzettafel, klets bij of kom tot rust! 

lounge

Fauteuil Floro

Fauteuils

Een toffe plek voor klanten

Klanten worden opgevangen in de entreehal. Onder het genot van een kop koffie kunnen zij hier wachten tot ze verder geholpen worden. Is de koffie te heet om te drinken? Op bijzettafel Bilbao kan hij goed afkoelen terwijl het bezoek relaxt op loungestoel Vieni. De zwarte kapstok HAY fungeert als opbergruimte voor kledingstukken. De ruimte is afgestijld met decoratieset Vintage L. Wachten is zo geen straf, toch?

business-lounge

BePureHome 2,5 zits bank Rodeo

Banken

Bijzettafels Bilbao

Bijzettafels

Fauteuil Bodo

Fauteuils

Ergonomie, inspiratie én eyecatchers

Het creëren van ergonomische werkplekken is helemaal geslaagd door de in hoogte verstelbare bureaus en de ergonomische bureaustoelen in de kantoorruimte. Naast het flexibele meubilair was er ook vraag naar moderne eyecatchers. De rijke en stijlvolle kleuren van het SKEPP kantoormeubilair maakt de sfeer compleet. 

Wil jij ook zo’n tof kantoor als Autosecure?

Ben jij geïnspireerd door het kantoor van Autosecure? Met behulp van onze Officeplanner tool richt jij jouw kantoor virtueel in. Tevreden met de inrichting? De geselecteerde meubelen bestel je in een handomdraai via onze webshop! Toch liever jouw kantoorinrichting uitbesteden? Onze inrichtingsexperts staan ten alle tijde voor je klaar!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt