The Webmen - Apeldoorn

Een compleet SKEPP kantoor

Meetingbox Amsterdam XLThe Webmen heeft gekozen voor divers SKEPP kantoormeubilair. Denk hierbij aan elektrische zit-sta bureaus, ergonomische bureaustoelen, vergadertafels met toffe barkrukken, lockerkasten, phonebooths én 4 meetingboxen!

Zoals je kunt zien op de foto’s, matcht al het kantoormeubilair goed met elkaar. Het kantoor van The Webmen staat in het teken van een Scandinavische inrichting. Er is veel gebruik gemaakt van lichte kleuren in combinatie met houten materialen. Deze samenstelling zorgt voor een Scandinavische look.

De meetingbox, maar dan anders

Voor The Webmen was het gebruik van meetingboxen een must op kantoor. In het kantoor staan 4 meetingboxen! Ondanks de diverse ruimtes blijft het kantoor een open en luchtig geheel. The Webmen heeft de meetingboxen ingericht met werkplekken voor opperste concentratie. Hiervoor hebben ze gekozen voor 3x meetingbox Amsterdam L en 1x meetingbox Amsterdam XL.

In de meetingboxen hebben we de barkrukken van HAY geplaatst aan de statafel. Niet alleen zorgt het voor een toffe uitstraling, maar ook zorgen barkrukken voor een actieve zithouding. Ideaal voor bijvoorbeeld het houden van korte meetings. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Gelukkig is het team van The Webmen net zo enthousiast als wij! 

Om de kantoorinrichting compleet te maken, zijn er ook aanlandtafels geplaatst. Deze zijn wederom gecombineerd met de HAY barkrukken voor één geheel.

Ook een nieuwe kantoorinrichting nodig?

Ben jij enthousiast geworden en kan je ook niet wachten om met jouw kantoorinrichting aan de slag te gaan? Dat begrijpen wij! Met onze Officeplanner tool kun je eenvoudig je kantoor virtueel inrichten. Liever direct shoppen? Dat kan in de webshop. Kom je er niet helemaal uit of kan je wel wat hulp gebruiken? Dan staan onze designers klaar voor jouw kantoor!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Kas Bruinsma

Kas BruinsmaVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt