InIn - Den Bosch

Een speels SKEPP kantoor

InIn is een data management bedrijf uit Den Bosch. Door een verhuizing naar een prachtig herenhuis pand zochten zij een nieuwe kantoorinrichting. De zoektocht naar een jong flexibel inrichtingsbedrijf kwam uit bij SKEPP. Een perfecte match! Benieuwd wat wij voor InIn gedaan hebben? Lees snel verder!

De wensen van InIn

Het nieuwe kantoorpand had een nieuwe inrichting nodig. In de kantoorinrichting moest plek zijn voor vergadering. Daarnaast was er behoefte aan een aantal werkplekken. SKEPP heeft geholpen met het maken van de beste indeling. InIn heeft tijdens de sneeuwval dit voorjaar een ritje richting Almelo gemaakt. Hier hebben ze kantoormeubilair bekeken en getest. Vervolgens zijn we voor hen aan de slag gegaan!

Een speelse vergaderruimte

De vergaderruimte van InIn heeft een speels karakter gekregen. Wanneer je de ruimte binnenloopt valt het oog gelijk op de toffe vergaderstoelen in turquoise en roze. De combinatie van de stoelen met de houten tafel voelt eigentijds en trendy aan. Perfect voor een jong bedrijf als InIn. De boho accessoires geven een huiselijk gevoel en maken de ruimte erg toegankelijk. Rustig een telefoontje plegen? Dat kunnen de medewerkers van InIn op fauteuil Havana.

Vergaderruimte

Bijzettafels Bilbao

Bijzettafels

Softline Fauteuil Havana

Fauteuils

Lichte werkplekken met een persoonlijke touch

De werkplekken van InIn bevinden zich aan de voorzijde van het pand. Een ruimte met veel licht. Om reflectie of knijpende ogen te voorkomen, zijn de werkplekken parallel aan het raam geplaatst. Met bureau Oslo Duo kunnen de medewerkers in één handomdraai hun bureau in hoogte verstellen. 

Werkplekken

Dressoir Den Haag zwart

Dressoir

Bureau Oslo Duo (Robson eiken, Zwart, 80, 160)

Zit-sta bureaus elektrisch

Bijzettafels Bilbao

Bijzettafels

De akoestische schermen zorgen voor privacy zonder dat de medewerkers geïsoleerd zitten. Zo kunnen de medewerkers van InIn geconcentreerd werken en toch af en toe een praatje maken met een collega! De persoonlijke touch? Die vind je in de accessoires op dressoir Den Haag. De ruimte komt zo goed samen en vormt één geheel met de vergaderruimte. 

Geïnspireerd door het speelse kantoor van InIn?

Zie jij jezelf al zitten in een soortgelijke kantoorinrichting als InIn? Neem dan een kijkje in onze webshop! Nog uitvogelen wat het beste past in jouw kantoorruimte? Upload de plattegrond van jouw ruimte in Officeplanner en begin met inrichten! Als je toch liever ondersteunt wil worden in dit proces, dan staan onze inrichtingexperts voor jou klaar!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Anouk Huiskes

Anouk HuiskesVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt