U Needle - Enschede

Flexibele kantoorinrichting

Wil je een flexibele kantoorinrichting? Dan moet jij voor SKEPP kiezen. Ook U Needle in Enschede geniet hierdoor van een fijne werkomgeving. U Needle heeft gekozen voor flexibel kantoormeubilair van SKEPP. Ben je benieuwd naar de keuzes? Lees dan snel verder!

Prettige akoestiek én een comfortabele werkomgeving

U Needle heeft gekozen voor de Roomdivider Rotterdam met PET-vilt achterwand, een lichtgrijze velvet BePureHome 3-zits bank, de bijzettafels Bilboa, 2 Fauteuils Floro, veel roldeurkasten, meerdere zit-sta bureaus Bergen en verschillende ergonomische bureaustoelen.

Wat de belangrijkste musthaves waren voor U Needle? Goede akoestiek, genoeg opbergruimte en ergonomische werkplekken. Deze aspecten zijn meegenomen in de keuzes van het meubilair. De goede akoestiek is gerealiseerd dankzij de roomdivider met PET-vilt, de akoestische schotten tussen de bureaus, het vloerkleed en de zachte zitmeubelen. Niet alleen zorgen deze elementen voor het verbeteren van de akoestiek, maar ook zorgt het direct voor sfeer en comfort.

U Needle wilde een comfy zithoek om te ontspannen, bezoek te ontvangen en informeel te vergaderen. Daarnaast staan er veel roldeurkasten in het kantoor. U Needle houdt van een opgeruimd kantoor. Dat kan eenvoudig gerealiseerd worden door de werkspullen op te bergen in één van deze kasten. Zo liggen alleen de hoognodige spullen op de bureaus. Ideaal, toch?

Doordat het team van U Needle veel uren op kantoor zit, is het belangrijk om ze een verantwoorde en flexibele werkplek te creëren. Het team bepaalt zelf waar zij werken. Hierdoor is het belangrijk dat elke collega aan iedere werkplek kan zitten. Met een zit-sta bureau en verantwoorde bureaustoelen kan iedereen het meubilair instellen naar de juiste lichaamshouding. Zo kan iedereen zonder lichamelijke klachten werken. 

Wil jij ook een flexibele kantoorinrichting?

Zie jij jezelf wel werken in deze flexibele werkomgeving? Wacht dan niet langer en ga zelf aan de slag met onze Officeplanner tool! Richt jouw eigen kantoor in met ons kantoormeubilair. Tevreden over de inrichting? Dan bestel je eenvoudig het meubilair in onze webshop. Wil je de inrichting van jouw kantoor liever uitbesteden? Ook dat kan! Onze designers helpen je graag! Ben je enthousiast geworden van het meubilair in het kantoor van U Needle? Bestel dan het kantoormeubilair direct in de webshop.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt