Rabobank - Badhoevedorp

Een flexibele kantoorinrichting

De Rabobank in Badhoevedorp heeft gekozen voor een kantoorinrichting door SKEPP. De Rabobank is gegaan voor flexibele kantoormeubelen en ergonomische elementen. Handmatige zit-sta bureaus. ergonomische bureaustoelen, comfortabel zitmeubilair én een meetingbox vullen het kantoor van de Rabobank. Een plaatje, niet waar?

De meetingbox is de perfecte uitkomst

Voor de Rabobank in Badhoevedorp is de meetingbox Amsterdam L van SKEPP een belangrijk onderdeel van het kantoor. Het bedrijf is gevestigd in een klein kantoor in Badhoevedorp, omdat er steeds minder mensen daadwerkelijk naar de bank komen. Dit komt door de combinatie van het coronavirus en de online bankieren apps. Binnen dit kleine kantoor is er geen ruimte voor aparte vergaderruimtes en spreekkamers. De flexibele meetingbox biedt de uitkomst. De box is multifunctioneel en daardoor voor meerdere doeleinden inzetbaar.

Geef je klanten en collega’s meer privacy

Komen er klanten langs bij de Rabobank? Dan kunnen zij plaatsnemen in de meetingbox voor het bespreken van vertrouwelijke informatie. Dankzij de fijne akoestiek blijven de gesprekken in de box privé.

De meetingbox is niet alleen geschikt voor het bespreken van vertrouwelijke informatie, maar ook ongestoord werken kan er perfect. Heb je een vergadering op de planning? Ook dan kan je plaatsnemen in de box.

Is jouw kantoor ook toe aan een nieuwe inrichting?

Ben je enthousiast geworden over de meetingbox of wil jij ook aan de slag met jouw inrichting op kantoor? Dat kan met onze Officeplanner tool! Richt jouw eigen kantoor virtueel in. Wil je liever direct het gewenste kantoormeubilair bestellen? Bekijk dan nu het aanbod aan kantoormeubels in onze webshop. Geef je het inrichten van jouw kantoor liever uit handen? Dat snappen wij. Neem contact op met een van onze designers, zij helpen je graag verder!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt