Rabobank - Almelo

Een flexibele kantoorinrichting

Wil je een flexibele werkomgeving? Ga dan zelf aan de slag met de Officeplannertool. De Rabobank in Almelo profiteert hierdoor ook van een flexibele kantoorinrichting. Bestaand meubilair in combinatie met de vele mogelijkheden van het kantoormeubilair van SKEPP creëren samen een perfecte werkomgeving voor alle werknemers. De reden waarom de Rabobank heeft gekozen voor SKEPP? Dat ligt Maico Klaas, Service Manager van Rabobank Noord-West Twente, in dit artikel toe.

Rabobank kiest voor SKEPP

Door de afname van medewerkers zocht de Rabobank naar een nieuwe en flexibele kantoorinrichting. Maico Klaas zegt dat de veranderende financiële markt zorgde voor de behoefte van een andere kantoorinrichting. Alle medewerkers moesten op de begane grond zichtbaar zijn. Zo is het personeel voor al het bezoek in zicht. 

Officeplanner biedt flexibiliteit

De begane grond is ingericht met behulp van de Officeplannertool. Maico Klaas blikt terug op het proces: “Met ons plan van aanpak en onze eisen is SKEPP aan de slag gegaan. Vervolgens kwamen ze met een goed en passend advies voor de flexibele kantoorinrichting.”. De Rabobank koos voor een specifieke smaak; een mix van warm, industrieel en modern. De meerdere stijlen van het SKEPP assortiment konden hier perfect invulling aan geven. Voor Maico Klaas was het vooral belangrijk dat de bestaande meubels gecombineerd konden worden met het meubilair van SKEPP. Ideaal voor de flexibele kantoorinrichting!

Flexibele kantoorinrichting Rabobank Almelo door SKEPP

Meetingbox Amsterdam L

Meetingbox

Roomdivider Rotterdam M zwart

Roomdividers

Bekijk digitaal het inrichtingsvoorstel

Wil je ook aan de slag met je kantoorinrichting? Dan kan er een digitaal inrichtingsvoorstel gemaakt worden door de designer van SKEPP. Dit is ook één van de grote voordelen van Officeplannertool van SKEPP. Maico Klaas zegt dat de tool werd gebruikt om het concept zichtbaar en tastbaar te maken voor alle betrokkenen. Wil je zelf jouw kantoor virtueel inrichten? Dat kan! Bezoek de Officeplannertool en get to work!

Creëer een flexibele kantoorinrichting met de SKEPP meetingbox

Wil je een flexibele kantoorinrichting? Dan is de meetingbox onmisbaar voor het kantoor. De verplaatsbare ruimte is ideaal voor verschillende activiteiten. De SKEPP meetingbox is dan ook een belangrijk onderdeel van de flexibele kantoorinrichting van de Rabobank. Gebruik de meetingbox als afgesloten werkplek of als vergaderruimte. Maico Klaas legt uit dat de meetingbox een nieuw concept was voor hen, maar dat alle medewerkers er veel gemak van ervaren. Wil jij ook een meetingbox op kantoor? Bekijk ze dan allemaal! 

Multifunctionele meetingbox Rabobank Almelo dankzij SKEPP

Meetingbox Amsterdam L

Meetingbox

Roomdivider Rotterdam M zwart

Roomdividers

Gebruik jij deze multifunctionele meetingbox als werkplek of vergaderruimte?

Rabobank beveelt SKEPP en de Officeplannertool aan!

Maico Klaas is blij met de flexibele werkomgeving en blikt terug op een fijne samenwerking: “SKEPP heeft bewezen dat ze een goed idee kunnen neerzetten en deze visueel kunnen maken. Zeker bij twijfel over de flexibele inzet en het gebruik van het gebouw, is de Officeplannertool een goed medium om zichtbaar te maken wat er mogelijk is binnen een ruimte.”

Andere bedrijven maken ook gebruik van de Officeplannertool

Ook andere partijen profiteren van de tool. Rinse van der Woude van City Hub, Robbert Jan Hanse namens Holland Startup, Dennis Montanje van Softline Group en Jeroen Olthof names The Webmen B.V. spreken over het gemak van de Officeplannertool en de samenwerking met SKEPP. Ben je benieuwd naar de ervaringen van deze bedrijven? Bekijk dan de andere projecten!

Ga nu zelf aan de slag met SKEPP

Wil jij ook profiteren van een flexibele kantoorinrichting met de kantoormeubelen van SKEPP? Richt je kantoorruimte virtueel in of bestel kantoormeubilair in de webshop! Heb je hulp nodig of wil je liever eerst het plan van aanpak en de eisen bespreken? Neem dan contact op met één van onze designers! Zij helpen je graag verder en geven passend advies over een flexibele kantoorinrichting.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Anouk Huiskes

Anouk HuiskesVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt