EPD ECD Consultancy - Maassluis

Een mix van EPD ECD en SKEPP zorgt voor een droomkantoor!

Na het huren van een nieuw kantoorpand begon de zoektocht naar nieuw kantoormeubilair voor EPD ECD Consultancy. Het bedrijf kwam uit bij de webshop van SKEPP. EPD ECD maakte een selectie van gewenste kantoormeubelen. Op basis van deze lijst hebben wij ons advies gegeven. Zo zijn we tot een mooi geheel gekomen. Ben jij nieuwsgierig naar het kantoor van EPD ECD? Lees het verhaal hieronder!

Wat zijn de wensen van EPD ECD?

In het kantoor van EPD ECD was behoefte aan 3 afzonderlijke kantoorruimtes met elk hun eigen functie: een sociaal hart, een cowork plek en vergaderruimtes. Het kantoorpand heeft een metrage van 220 m2 verdeeld over 2 ruimtes. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is er een groot oppervlak. De plattegrond van EPD ECD was de leidraad van de kantoorinrichting. Dankzij Officeplanner was de totale ruimte duidelijk inzichtelijk en gingen wij aan de slag voor ze! 

Urenlang comfortabel vergaderen!

Op de begane grond is een vergaderruimte gecreëerd. De lange vergadertafel dient voor overleg. Door de eenvoud van stoel Brent straalt de ruimte rust uit. Ideaal als je even wilt ontsnappen van de dagelijkse hectiek. Met de afstijling van EPD ECD is dit een functionele én serene ruimte geworden. 

vergaderruimte

Zuiver stoel Brent zwart

Stoelen

Klets bij met collega’s in het sociale hart

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote open kantoorruimte. De ruimte is opgedeeld door roomdivider Rotterdam in een sociaal hart en een aantal werkplekken. Het sociale hart nodigt collega’s uit voor een praatje. Ook is hier voldoende ruimte voor ontspanning. Zit comfortabel op bank Rodeo of kom tot rust op fauteuil Rodeo. Koffie of thee erbij? Met het koffiemeubel zijn ze bij EPD ECD altijd voorzien! De bijzettafels Bilbao geven genoeg ruimte voor het kopje koffie. 

business lounge

BePureHome 3-zits bank Rodeo

Banken

BePureHome Fauteuil Rodeo

Fauteuils

Bijzettafels Bilbao

Bijzettafels

Roomdivider Rotterdam M eiken

Roomdividers

Werk flexibel aan de ergonomische werkplekken

Aan de andere kant van de roomdivider vind je de werkplekken van EPD ECD. Bureau Oslo duo is hun nieuwe zit-sta bureau. Het bureau is super slim en onthoudt de ideale werkhoogte van elke medewerker. Daarnaast hoef je bij Oslo niet te kiezen tussen comfort en looks. Met zijn industriële tintje past dit ergonomische bureau perfect in het kantoor van EPD ECD. 

werkplekken

Bureau Oslo Duo (Robson eiken, Zwart, 80, 160)

Zit-sta bureaus elektrisch

Een inspirerende vergaderruimte

Via een doorkijkje bij de werkplekken zie je het al een beetje: een tweede vergaderruimte. In deze vergaderruimte is er ruimte voor overleg in een inspirerende omgeving. Neem plaats aan tafel Rostock en zit comfortabel tijdens een meeting op stoel Dortmund. Rustig een telefoontje plegen? Dat kan op fauteuil Rodeo

vergaderruimte

BePureHome Fauteuil Rodeo

Fauteuils

Vergadertafel Rostock 240x120

Vergadertafels

Zuiver stoel Brent zwart

Stoelen

Geïnspireerd door het kantoor van EPD ECD?

Wil jij ook zo’n tof kantoor als EPD ECD Consultancy? Wij helpen je! Upload de plattegrond van jouw kantoor in onze Officeplanner tool. Richt jouw droomkantoor in! Helemaal zeker van je zaak? Bestel de meubels dan gelijk in onze webshop. Toch liever hulp bij jouw kantoorinrichting? Onze inrichtingsexperts helpen jou bij het realiseren van jouw droomkantoor!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt