Boxx Opslag - Amsterdam Sloterdijk

Een compleet SKEPP kantoor

Boxx heeft gekozen voor een compleet kantoor ingericht met het meubilair van SKEPP. De werkplekken zijn gerealiseerd met zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen. Ook staan er schuifdeurkasten, wat zorgt voor een opgeruimd aanzicht én voldoende opbergmogelijkheden. Zoals je op de foto’s kunt zien, is er veel gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Hierdoor past al het kantoormeubilair perfect bij elkaar. 

Een ergonomische werkplek met een prettige sfeer

Boxx heeft gekozen voor een compleet kantoor ingericht met het meubilair van SKEPP. Zo zijn er werkplekken, de directiekamer en een loungeruimte gerealiseerd. In deze ruimtes wordt er gebruik gemaakt van het zwarte dressoir Den Haag en de witte Tonsberg roldeurkasten. Het dressoir wordt door Boxx ingezet als televisiekast onder het presentatiescherm in de vergaderruimte. De roldeurkasten worden gebruikt als opbergplekken en zijn aangekleed met verschillende accessoires. 

Het was belangrijk voor Boxx dat het team hele dagen kan werken zonder lichamelijke klachten. Daarom is er gekozen voor zit-sta bureau Oslo en de ergonomische bureaustoel Valero om deze werkplekken te realiseren. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Gelukkig is het team van Boxx net zo enthousiast als wij!

Na een lange tijd focussen is het tijd voor ontspanning. Daarom is er gekozen voor de realisatie van een zithoek. Hier klets je bij met collega’s en geniet je van een heerlijk kopje koffie of thee. Ben je nog niet helemaal klaar voor je volgende afspraak? Laat het bezoek plaatsnemen op de comfortabele BePureHome 3-zits bank.

Wil jij jouw kantoor ook opnieuw inrichten?

Zie jij een kantoorinrichting door SKEPP ook wel zitten? Ga dan meteen aan de slag met onze Officeplanner tool! Hier richt jij jouw eigen kantoor virtueel in. Ben je tevreden met de inrichting? Bestel dan meteen het toegepaste meubilair in onze webshop. Geef je de kantoorinrichting liever uit handen? Ook dan staan wij voor je klaar! Neem contact op met een van onze designers, zij helpen je graag verder. Liever meteen het gewenste meubilair bestellen? Laat je inspireren door het meubilair in onze webshop!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt