City Hub - Utrecht

Een New Work kantoorinrichting

Een New Work kantoorinrichting past perfect bij City Hub. Het bedrijf geniet van een flexibele kantoorinrichting dankzij SKEPP. Ook de meetingbox van SKEPP is erg populair onder medewerkers en huurders in het kantoorpand. Rinse van der Woude vertelt in dit artikel over zijn ervaring met SKEPP. Ben je benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!

Hierdoor sluit de flexibele kantoorinrichting van SKEPP perfect aan bij City Hub

Rinse van der Woude omschrijft City Hub als een slim magazijn aan de rand van de stad. Het bedrijf zoekt zogenaamde hub-locaties, waar goederenstromen gebundeld worden en zo snel mogelijk wordt geleverd bij ontvangers in de stad. “We zochten een invulling voor de kantooromgeving die onze dienstverlening verstrekt. De keuze voor ons was makkelijk, wij gingen voor SKEPP.”

City Hub beveelt SKEPP aan

Naast de gedeelde faciliteiten stipt Rinse van der Woude nog wat meer USP’s van SKEPP aan. “Met dit pand wilden we snel kunnen schakelen, we zochten vooral naar een partij die met ons mee kon denken en mee kon schakelen om te leveren wat we hier nodig hadden. Al snel was duidelijk dat SKEPP onze wensen en behoeften goed kon invullen.”

Rinse van der Woude zegt: “We hadden best een harde deadline. Het is gewoon gelukt om voor die tijd de kantoorinrichting representatief in te richten.” En hij vult aan: “Mijn gevoel bij het eerste inrichtingsvoorstel?” Dat was: “Ja, hier word ik blij van! De kennis en expertise van SKEPP zorgt ervoor, dat je gemakkelijk keuzes kunt maken. Ook de levertijd was goed. Kortom, het totaalplaatje van prijs en kwaliteit klopt.”

Ondanks een harde deadline is er een New Work kantoorinrichting gerealiseerd

De opening van het kantoorpand van City Hub was al gepland. Hierdoor was het aan SKEPP de taak om de flexibele kantoorinrichting op tijd klaar te hebben. Ook moest elke ruimte op een andere activiteit ingericht worden. Hierdoor sloot een flexibele kantoorinrichting op basis van het New Work principe perfect aan. 

Voor Rinse van der Woude was dat erg belangrijk: “Als ik kijk naar mijzelf, merk ik dat je als snel te lang op je stoel blijft zitten. Soms moet je eerder beginnen met je werkzaamheden. Het mooie van een New Work kantoorinrichting is, dat je veel meer verplicht bent om meer dynamiek toe te passen in het uitvoeren van je werk.” Zodoende zijn er verschillende flexibele kantoorruimtes ingericht voor bepaalde activiteiten. Volgens Rinse van der Woude is dat juist de kracht.

De SKEPP meetingbox is het uithangbord van de kantoorruimte 

Met de meetingbox creëer je een verplaatsbare vergaderunit in een flexibele kantooromgeving. Ook is de box voor andere werkzaamheden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de meetingbox als een afgesloten werkplek. Rinse van der Woude zegt het volgende: “De meetingbox is erg populair bij de huurders in ons pand. Iedereen wilt dit, omdat het gewoon een erg prettige werkplek is.” Wil jij ook profiteren van de voordelen van een meetingbox? Bekijk dan nu de meetingboxen van SKEPP!

Richt jouw eigen kantoorruimte in!

Volg jij vele partijen door te kiezen voor de flexibiliteit die SKEPP kan bieden? Aarzel dan niet langer en ga aan de slag met het virtueel inrichten van je kantoorruimte. Wil je samen met één van onze designers een plan van aanpak opstellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het flexibel inrichten van jouw kantoor!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt