Officeplanner

Kantoren zijn niet langer ‘typ-fabrieken’. Kantoren zijn verworden tot plekken voor uitwisseling. Met prefab design inrichtingsconcept officeplanner plaats jij ook jouw organisatie in één klap in deze nieuwe tijd.

CLUB

Hybride model

zekerheid en flexibiliteit

Zekerheid

  • Contracten van 12 tot 120 maanden
  • Vaste maandprijs

Flexibiliteit

  • Aantal werkplekken is elke maand aanpasbaar
  • Beschikbaar op een of meerdere locaties

CLUB: een fysiek afgesloten kantoorruimte waarin plek is voor C4. Bij CLUB profiteer je enerzijds van zekerheid, door contracten van 12 tot 120 maanden voor één of meerdere (landelijk verspreide) CLUBS. Op basis van de precieze samenstelling van de CLUB(S) is een vaste maandprijs te berekenen.

Anderzijds haal je ook voordeel uit de flexibiliteit van CLUB. Als je als bedrijf behoefte hebt aan extra werkplekken ter aanvulling op de werkplekken die behoren tot de CLUB, dan huur je gemakkelijk extra werkplekken per maand. Deze werkplekken huur je op een andere plek, maar wél in hetzelfde kantoorgebouw. Je huurt één of meerdere werkplekken voor een vast bedrag van €168,- per werkplek per maand. Een functioneel model, vooral wanneer de ene maand meer werkplekken nodig zijn dan de andere maand.

CLUB is dus een combinatie van zekerheid en flexibiliteit, kantoorruimte huren volgens dit model is ideaal voor grotere organisaties. Dat merkten wij ook uit de onlangs gevoerde gesprekken met grote bedrijven.

SKEPP is actief op zoek naar een launching customer voor dit nieuwe product. Belangstelling? Neem per direct contact met ons op!