Officeplanner

Kantoren zijn niet langer ‘typ-fabrieken’. Kantoren zijn verworden tot plekken voor uitwisseling. Met prefab design inrichtingsconcept officeplanner plaats jij ook jouw organisatie in één klap in deze nieuwe tijd.

Ergonomisch

Inrichtingsconcept

Met het C4 inrichtingsconcept heb je alles op kantoor waar je behoefte aan hebt. Plekken voor informele praatjes, vergader- en presentatieruimten, uiteraard kantoorruimte om te werken en ook plaats om te concentreren. C4 bestaat dus uit 4 zones, voor elke taak de juiste ruimte.

  • Maandcontracten | 'IFRS-proof'
  • Ergonomisch design
  • Indelingsplan zelf ontwerpen
  • Geen eigen investering nodig
  • Innovatieve cocon vergaderunit

Prefab design

Belangrijk is dat de innovatieve producten ervoor zorgen dat de verschillende taken optimaal uitgevoerd kunnen worden in de kantoorruimte. CITY ziet er stijlvol uit met warme, volle kleuren die zorgen voor huiselijkheid en een kwaliteitsuitstraling. Verder is er aandacht voor de ergonomie voor jou en je collega’s maar ook voor de opvolgende gebruikers. Afschrijving heeft namelijk plaats op basis van delen in plaats van bezitten.

Cocon

De basis van CITY’s flexibiliteit wordt gevormd door de cocon. Deze verplaatsbare unit kent 4 varianten: 

  1. Een grote kantoorunit voor 6 personen om te vergaderen en/of te werken; 
  2. Een kleine unit voor snelle vergaderingen voor 3 personen of om geconcentreerd te werken; 
  3. Een cel voor bellen of geconcentreerd werken; 
  4. Een flexibele U-opstelling om privacy te brengen daar waar gewenst.

CLUB

Organisaties vanaf 8 personen zijn geschikt voor CITY. De contractduur bedraagt standaard 1 maand. Langer huren? Dat is mogelijk! Voor grotere bedrijven is er namelijk een andere optie, een hybridemodel: hierbij maak je gebruik van zekerheid door een langjarig contract voor de basis. Daarnaast heb je een flexibele schil van maandcontracten voor de werkplekken. Lijkt dit je wat? Kijk bij CLUB!